Evimi Sattım Kombi Kimin Olmalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Bu arada sizler de haklısınız tabiki bilmediğiniz ayrıntılar var;

Ev kalan borcu ile cüzi bir peşinatla devredildi yani öyle bir ev parası falan değil kâr etmedim. Kimse evi görmeye gelmedi, ev hakkında konuşulmadı. Ev sahibi baya göt biri ; oturayım dediğimde çevrede kimsenin oturmadığı kira miktarını istedi yoksa çık dedi bana 😂 bir miktar kinlenmiş olabilirim.

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

İkinci el ucuz bi kombi koyabilirsiniz yerine, sonuçta kombi var mı var.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Abi doğru anladıysam sen zaten evi satmışsın ve evde kiracı olarak oturuyorsun ama şu anda evden çıkmayı planlıyorsun doğru mu?

hani satıp çıksan etik olmasa bile alabilirdin sanki ama şu anda alırsan sorun olabilir. 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

Abi doğru anladıysam sen zaten evi satmışsın ve evde kiracı olarak oturuyorsun ama şu anda evden çıkmayı planlıyorsun doğru mu?

hani satıp çıksan etik olmasa bile alabilirdin sanki ama şu anda alırsan sorun olabilir. 

Evet böyle güzel cevaplara hasret kaldık. Doğrusu ev sahibine olan gıcıklığım beni yanlışa itecekti ama bana yakışmamakla birlikte bu dediğin çok doğru.

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sivasli_14
    Sivasli_14's avatar
    Erkek

Baba satmışın evi, hayırlı olsun demişin. Daha ne zor ediyon ki. Yoluna bak derim. Hayrını görsün alanda.

İyi geceler.

Sen Ki Aşkı Beyhude Ziyan Edersen Biri De Gelir Seni Sigaya Çeker... ÖzKÖK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Hocam şuanda kiracısın. Ev sahibi şikayet eder ve orada kombi olduğunu her türlü ispat eder. Yani doğalgaz projesi, faturası vs vs. Sonra hakkında şikayette bulunur üstüne bir de hırsızlıktan yatarsın. Bence dene ve gör :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ben olayı yanlış anlamışım, kiracı olarak demirbaşı sökmek pek de uygun olmaz. bende kiracıyım, kombide bi sorun olunca ev sahibini arıyorum, ustayı alıp geliyor, 5 kuruş para ödemiyorum. sonuç olarak bana ait bi malzeme olmadığı için sorumluluğu da bana ait olmuyor.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ben olayı yanlış anlamışım, kiracı olarak demirbaşı sökmek pek de uygun olmaz. bende kiracıyım, kombide bi sorun olunca ev sahibini arıyorum, ustayı alıp geliyor, 5 kuruş para ödemiyorum. sonuç olarak bana ait bi malzeme olmadığı için sorumluluğu da bana ait olmuyor.

Bence siz iyi bir ev sahibine denk gelmişsiniz. Sağlam kombi kiracıdayken bozulursa kiracıya yaptıran çok ev sahibi tanıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    yyasinn bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Bence siz iyi bir ev sahibine denk gelmişsiniz. Sağlam kombi kiracıdayken bozulursa kiracıya yaptıran çok ev sahibi tanıyorum.

Doğrusu mal sahibinin yaptırmasıdır . Kiracının borcu kirayı zamanında ödemek, mal sahibinin borcu kiralananı kira süresince  uygun ve elverişli halde tutmaktır  . Kiracı cebinden yaptırıp kiradan düşse mal sahibi hak iddia edemez kanun böyle diyor tabi aksi kararlaştırılmadıysa . 

Toplam Hit: 5909 Toplam Mesaj: 50
kombi ev