Evimi Sattım Kombi Kimin Olmalı?
-
Bu arada sizler de haklısınız tabiki bilmediğiniz ayrıntılar var;
Ev kalan borcu ile cüzi bir peşinatla devredildi yani öyle bir ev parası falan değil kâr etmedim. Kimse evi görmeye gelmedi, ev hakkında konuşulmadı. Ev sahibi baya göt biri ; oturayım dediğimde çevrede kimsenin oturmadığı kira miktarını istedi yoksa çık dedi bana 😂 bir miktar kinlenmiş olabilirim.
-
İkinci el ucuz bi kombi koyabilirsiniz yerine, sonuçta kombi var mı var.
-
Abi doğru anladıysam sen zaten evi satmışsın ve evde kiracı olarak oturuyorsun ama şu anda evden çıkmayı planlıyorsun doğru mu?
hani satıp çıksan etik olmasa bile alabilirdin sanki ama şu anda alırsan sorun olabilir.
-
sandman bunu yazdı
Abi doğru anladıysam sen zaten evi satmışsın ve evde kiracı olarak oturuyorsun ama şu anda evden çıkmayı planlıyorsun doğru mu?
hani satıp çıksan etik olmasa bile alabilirdin sanki ama şu anda alırsan sorun olabilir.
Evet böyle güzel cevaplara hasret kaldık. Doğrusu ev sahibine olan gıcıklığım beni yanlışa itecekti ama bana yakışmamakla birlikte bu dediğin çok doğru.
-
Baba satmışın evi, hayırlı olsun demişin. Daha ne zor ediyon ki. Yoluna bak derim. Hayrını görsün alanda.
İyi geceler.
-
Hocam şuanda kiracısın. Ev sahibi şikayet eder ve orada kombi olduğunu her türlü ispat eder. Yani doğalgaz projesi, faturası vs vs. Sonra hakkında şikayette bulunur üstüne bir de hırsızlıktan yatarsın. Bence dene ve gör :)
-
ben olayı yanlış anlamışım, kiracı olarak demirbaşı sökmek pek de uygun olmaz. bende kiracıyım, kombide bi sorun olunca ev sahibini arıyorum, ustayı alıp geliyor, 5 kuruş para ödemiyorum. sonuç olarak bana ait bi malzeme olmadığı için sorumluluğu da bana ait olmuyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
ben olayı yanlış anlamışım, kiracı olarak demirbaşı sökmek pek de uygun olmaz. bende kiracıyım, kombide bi sorun olunca ev sahibini arıyorum, ustayı alıp geliyor, 5 kuruş para ödemiyorum. sonuç olarak bana ait bi malzeme olmadığı için sorumluluğu da bana ait olmuyor.
Bence siz iyi bir ev sahibine denk gelmişsiniz. Sağlam kombi kiracıdayken bozulursa kiracıya yaptıran çok ev sahibi tanıyorum.
-
yyasinn bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Bence siz iyi bir ev sahibine denk gelmişsiniz. Sağlam kombi kiracıdayken bozulursa kiracıya yaptıran çok ev sahibi tanıyorum.
Doğrusu mal sahibinin yaptırmasıdır . Kiracının borcu kirayı zamanında ödemek, mal sahibinin borcu kiralananı kira süresince uygun ve elverişli halde tutmaktır . Kiracı cebinden yaptırıp kiradan düşse mal sahibi hak iddia edemez kanun böyle diyor tabi aksi kararlaştırılmadıysa .