folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evimize Saldirdilar

Evimize Saldirdilar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yaklask yarm saat önce nredyse tm hayatm dgseckti Allah'tn plsler zamaninda geldi, ck ktuyum su an skn kafayla ayrintli anlatrm icimd doldu yazmak istedim smdilik.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

kim neden saldırdı acaba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

geçmiş olsun..az öncede asadan adamlar geciordu agactan dal koparıp birinin peşinden koşup arkasından da sövüyordu ana bacı...böle bos adamlardan nefret ediyorumm..ulen bos adam olacaksan git bilgde otur ona razıyım..kavga edimde ne olursa olsunlardan gıcgım..adam bıcaklamayı birine saldırmayı iyi gören gururlanan adamlara uyuzum...hangisi tercihniz olurdu bilg basında bos vakit öldüren mi yoksa bu mu

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaklask yarm saat önce nredyse tm hayatm dgseckti Allah'tn plsler zamaninda geldi, ck ktuyum su an skn kafayla ayrintli anlatrm icimd doldu yazmak istedim smdilik.
    -----------------------------

sorun nedir ? kimler yapmis ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

noldu lan :|

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

hocam hayirdir, git bir su ic sakinles, sonra da anlat bakalim neler oldu??

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yemin ediyorum feci merak ettim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Episode 1 

Episode 2 yi merakla bekliyorum!..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bi sakinleşte neler oldu anlat..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kirk yilin basi erken yatayim dedim, 1 e dogru yattim. 15-20 dakika sonra bagirma sesi duydum, baktim abim de uyandi hemen mutfaga dogru kostu. annem babamin kolundan tutmus balkondan iceri sokmaya calisiyo. 5 sene önceki kabusun bi benzeri tekrarlandi gene. babam balkondan birilerine bagiriyodu, annem de hemen telefona kostu polisi aradi. babami mutfaga aldik abimle balkona cikip baktik 18-20 yaslarinda 4 tane cok afedersiniz orospu cikartmasi ana baci soy sop sövùyolar. abim de bunlara bagirdi ama tek kúfùr etmedi. sadece 'siz benim kim oldugumu biliyo musunuz, adamligi göstericem ben size' dedi cùnkù o ara iclerinden biri adam misin lan sen dedi abime. kafalari iyi. biz de 3. kattayiz. irmagin kenarindan kosarak apartmana dogru geldiler ben sandim ki tas atacaklar. iceri girdi iki tanesi birinci katta bira siseleri kirmislar. tam o anda 4 tane polis arabasi geldi hemen múdahale ettiler. ben o ara dayanamadim alin su orospu cocuklarini iceri diye polislere bagirdim. o anda bi baktim ki babamla abim asagi firlamis, cocuklari arabaya sokarken babam bi yandan acin kapiyi diye bagiriyo abim bi yandan arabanin kapisina gidiyo gel de simdi yùzúme söv lan diye bagiriyo polisler tuttular babamlari uzaklastirmak icin fisek gibi uctum asagi sonra tùm apartman indi neredeyse. olay da söyleymis. bu annesizler asagidaki bakkal dukkani kapatirken bira istemsler. bkkala bkan da kac senelik tanisimiz o ara benim ilkokul arkadasim var orda babasi evdeyms veremem dems cocuga bagrmslar o da babsini arayinca oradaki arablardan brini tekmelemeye baslamslar. kufur ede ede apartmanin arkasindan irmak kenarina dogru inmsler. babam da sesi duymus bse demeden blkna ckms. sesini cikartmadan babama kufur etmeye baslamslar sonra bz uyandik zaten. aralarindan kacan da olmus. babmlarla arabanin sahibi ifade vermeye gtmslerdi smdi geldiler. babam özùr dilesinler davaci olmam demis. bi de karakola gdrlerken birisi el isareti yaparak tehdit etmis babami sinirden catlicam mùridler. eger yukari ciksalardi dordunu de vuracaktim silahla hayatimi mahvedeceklerdi. sinirden titriyorum hala uyku muyku kalmadi zehir oldu gece.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mss55
    mss55's avatar
    Erkek

çok geçmiş olsun, itle it olunmaz boşver.

Toplam Hit: 7533 Toplam Mesaj: 37