Evimize Saldirdilar
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
cezayıda geç öle dandik ki bu olay en basitinden eğer tecawüz esnasında adamı öldürürsen nefs-i müdafa ama tecawüz bittikten isterse 1 dakika sonra olsun öldürürsen kasıtlı adam öldürmeye girio..böle dandik hukuk sistemindeyiz
hoca sanada geçmiş olsun sakin ol tanrıya şükür daha ilerisi yaşanmamış bidaha yaşanmaması dileğiyle büyük geçmiş olsun tekrar
-----------------------------iyide nerden anlıcaklar ki bittikten sonra yada o esnada öldürdüğünü ama yatak odası meselesini bende duymuştum yatak odana girmediği sürece öldüremezmişin.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ne yapsaydık hoca ? o esnada sen olsaydın ne yapardın ? hurraa hadi asagı inip birbirimize girelim mi derdin babana veya abine ? ben kendi canımdan fazla onların canını dusunuyorum bu bir. ikincisi annemde tansiyon var kadın renkten renge girdi bizi iceri sokmak icin, beklemeyip asagı insek küt diye düserdi yere bu iki.
ücüncüsü de babam zaten biz farketmeden asagı indi cocuklar apartmana girerken tam o esnada geldi polisler.
ne abim ne babam tek küfür etmediler sadece ben ettim polisler gelince dayanamadım artık.
biz bu ilcenin en tanınan saygın ailelerinden biriyiz, abimin orada tehdit etmesi tabii ki normal.
@adama
karakoldan geldiklerinde babam kesin direktif verdi sakın intikam almak gibi bi seye kalkısmayın diye. ben kapattım olayı üstüne gitmeyin dedi.
bir sey diyemedim ben de.
aralarından birini tanıyordum, aramız cok iyidi ama bu yaptıgından sonra o da silindi gözümde.
2 sise bira icince dünyayı fethedeceklerini sanan aptal sürüsü.
alkollü olmasalar 3'ümüz asagı inip öldürene kadar döverdik ama alkollü adamın ne yapacagı belli mi olur.
sinirden uyuyamadım 4'e kadar.
-----------------------------haklısın ben olsam bende hemen koşup tahribata konu açardım :)
-
Çekicektin yatak odasına vericektin sopayı yediğiyle kalıcaktı bi bokda olmucaktı
-
bssah.com
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ne yapsaydık hoca ? o esnada sen olsaydın ne yapardın ? hurraa hadi asagı inip birbirimize girelim mi derdin babana veya abine ? ben kendi canımdan fazla onların canını dusunuyorum bu bir. ikincisi annemde tansiyon var kadın renkten renge girdi bizi iceri sokmak icin, beklemeyip asagı insek küt diye düserdi yere bu iki.
ücüncüsü de babam zaten biz farketmeden asagı indi cocuklar apartmana girerken tam o esnada geldi polisler.
ne abim ne babam tek küfür etmediler sadece ben ettim polisler gelince dayanamadım artık.
biz bu ilcenin en tanınan saygın ailelerinden biriyiz, abimin orada tehdit etmesi tabii ki normal.
@adama
karakoldan geldiklerinde babam kesin direktif verdi sakın intikam almak gibi bi seye kalkısmayın diye. ben kapattım olayı üstüne gitmeyin dedi.
bir sey diyemedim ben de.
aralarından birini tanıyordum, aramız cok iyidi ama bu yaptıgından sonra o da silindi gözümde.
2 sise bira icince dünyayı fethedeceklerini sanan aptal sürüsü.
alkollü olmasalar 3'ümüz asagı inip öldürene kadar döverdik ama alkollü adamın ne yapacagı belli mi olur.
sinirden uyuyamadım 4'e kadar.
-----------------------------haklısın ben olsam bende hemen koşup tahribata konu açardım :)
-----------------------------
tamam sen haklisin. ben Tahribat'i siradan bir site olarak görmüyorum. ilk mesajimda da belirttigim gibi, icim doldu ve yazdim. sana sacma gelebilir saygi duyuyorum ama lùtfen bu konuyu daha fazla uzatip beni germe. önce baska bir sey söyledin, simdi konu acmami elestiriyorsun. eyvallah hocam. -
aynen böle durumlara bende rastgeliyorum.Sadece solunum yaptığı için canlı sınıfına girip dolaylı yoldan insan sayılan bu p*cler ülkenin azına s*cıyor.
Kurtlar vadisini izleyip kendilerini polat sanan zırcahil,delikanlılıgı yumruk atmak sanıp delikanlılıgın d si olmayan 3 kurusluk heriflerle doldu ülke.Bu ülkede ortadan kaldırılması gereken en az 10 milyon var.
Öldürsen adam sayıcaklar onu senin hayatın gidecek öldürmesen böle.Valla Allah sabır versin.