folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evin İçinde Tabanca Sıkmak

Evin İçinde Tabanca Sıkmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ombra bunu yazdı:
    -----------------------------

zigana dediğine katılıyorum balistik çok ince bir iştir her merminin değişik kullanım alanları vardır ama hatta mke ürettikleri 9 mm ler fmj dir bunların deliciliği fazladır jhp ler vardır bu mermi türü de zırhsız hedeflere karşı kullanılır vucüda girdikten sonra mermi çekirdeği genişler yani fmj enerjisini delip geçtikten sonra bile hareket ettirirken jhp ler enerjisini insan vücuduna aktarır. ama benim favorim Hydrashock mermilerdir tabi hiç kullanmak nasip olmadı çünkü Türkiyede satılmıyor.Hydrashock mermiler fmj zırhları delerken vücutta jhp etkisi yapar Ayrıca mermilerde öldürücülükte esas 2 etken var merminin hızı ve mermi çekirdeğinin kütlesidir. Halen birçok ülke tepmesi az menzili yüksek ve öldürücü mermi yapmaya çalışıyorlar. benim hayalim ise glock 20 almaktır glock 20 ler 10 mm auto mermi kullanmaktadırlar. 9 mm Parabellum enerjisi 440ile 480 j arasında değişirken 10 mm auto 880 j dür ama mke ne yazık ki 10 mm satmıyor gerçi glockta satmıyor ama subay tanıdıklarla yurtdışından getirebilme olasılığımız azda olsa var

ayrıca mermi ile araştırmalarımda halen devam etmektedir. yardımcı olabilecekler ve ilgilenenler iletişime geçebilir

ayrıca http://www.federalcartridge.com/ballistics/ mermilerin dağılımı kaçıncı metrede enerjileri grafikleri de mevcuttur

-----------------------------

o of.. bu da bir sanattir.. ufkumu actin bunlar ne be yaw... klavye tutan eller gerektiginde silahta tutabilmesini bilmelidir... Gerektiginde : Dosta guven, DUSMAN'a korku salmalidir.. ziganayada alinti yapicaktim ama tek alintiya musade ediyor c/p yapmayada usendim dogrusu..

bu gazla ben biraz daha tarih calisirim.. tksler.. kaliteli adamlar var vesselam bu sitede.. (F)

edit büdüt: bide sunu ekliyem dedim.. babam sunu derdi. Hasim edinmek kolaydir ama onemli olan hasmini kollayabilmektir.. :/ emperyalizm. abd ingiltere rusya politik acidan en nefret ettigim ulkerlerdir ama bu ulkeler ve uzak dogudaki teknolojik ulkelere (ornegin japonya kore cin gibi ) teknoloji acisindan gipta ile bakmaktayim.. ve icimizdeki "ayrilikci kurtlere" son soz.. : siz sizin gibi dusunenler oldukca ( biz diyemedigimizden oluyor bunlar ), emperyallerin masasi olmaya devam edeceksiniz....

Ve sunu unutmayin, kural BASİT : Bol parcala somur ve yok et olacaktir... !!!!!! ( aklima iki baslik geldi site icinden ekleyesim geldi :| )

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

galiba zigana'ya aşık oluyorum xD ne güzel açıklama

!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

bende haftasonu antalyadayım mavzerle atış yapacam eski test kitaplarım var belki onları götürürüm ama bayagı bir taşımak gerek 9 mm 1200 sayfayı deldiyse 7.92 kaç sayfayı deler bilemiyorum

Toplam Hit: 8862 Toplam Mesaj: 24