Evinde Oturarak Gelir/Ek Gelir Sağlamak İsteyenler İçeri
-
edit:herneyse kimdeyse neyse
-
İçerik hakkında yeterli bilgi yok.
işsiz Bilgi işlem teknisyeni olarak, detaylı bilgilendirme yapılırsa ben de varım diyebilirim.
-
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------
işsiz Bilgi işlem teknisyeni olarak, detaylı bilgilendirme yapılırsa ben de varım diyebilirim.
-----------------------------çağrı merkezi müşteri hizmetleri telefonla yapılan işlemler banka ws deil operatör ama detaylı bilgi derken ne öğrenmek istiosun? net sor net cewapliim
-
irwa bunu yazdı:
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------çağrı merkezi müşteri hizmetleri telefonla yapılan işlemler banka ws deil operatör ama detaylı bilgi derken ne öğrenmek istiosun? net sor net cewapliim
-----------------------------Firma ismini açık açık söylesen ve hangi konuda müşteriye hizmet verileceğini yazsan acaba Rekabet Kurulu ya da RTÜK ceza keser mi?
Neden çekiniyorsun foruma yazmaya?
Avea, Turkcell, Vodafone gibi büyüklerden demişssin. Yoksa TELEKOM MU :P :P :P
Edit: Önceki sayfada kısmen bilgi vermişsin, bu yüzden özürlerimi iletiyorum. Ama "İnternet paketi" ve "modem" dediğine göre muhtemelen ......... :S
Eğer Öyleyse Çabuk Tövbe Et :)
Neyse iş iştir, çalışacak arkadaşlara Hayırlı Olur İnşallah...
-
işe başlayan arkadaşlar buradan bilgilendirselerdi iyi olurdu :D
-
böyle işlerde karı olmak çok büyük avantaj sağlıyo. Erkeklerin pek şansı yok..
-
telefonda karı sesi yapmak çok kolay telefonu pc ye bagla faxmodem varsa modemden çevir micde konuşurken sesi değiştirirsin bunun için programlar mevcut karga gibi sesin bile olsa 90 60 90 manita gibi gider sesin karşıya :D
-
başlığı görünce aklıma direkt gelen ya dantel örücez ya örgü
-
irva 900 lü hatlarla ilgisi yok demi :)
-
jayde bunu yazdı:
başlığı görünce aklıma direkt gelen ya dantel örücez ya örgü
-----------------------------benimde aklıma msnde sıcak sohbet geldi :p