folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evinde Oturarak Gelir/Ek Gelir Sağlamak İsteyenler İçeri

Evinde Oturarak Gelir/Ek Gelir Sağlamak İsteyenler İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Nedense bu tip şeylerin hepsi şarlatan işleri olarak geliyor bana,

hacı ne diosun sen yahu ne şarlatanlığı millet iş iş dio ben ekibimi oluşturuorum ama onlara okey wermiorum önce tbt ye sorayım onlar benim bi sorunum olunca yardım ediolar diorum sen kalkıosun bu cümleyi kuruosun burda ii bişiler yapmaya çalışıoruz anasını satiim nası iş anlamış deilim

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

sen de ne bilgi veriyon ne bişi :)))

millet bişi diyince de sinirleniyon:D

açıkla tam, herkes ona göre başvursun ya da başvurmasın :))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

nolanded bunu yazdı:

anasını satiim çağrı merkezinin neyini açıkliim senin hattında sorun olunca nereyi arıosun müşteri hizmetlerini yani çağrı merkezini ordaki kişiler iş yerine gidiolar biz ewimizden yapıcaz işlemleri sistemi ws gelip kendileri kurcaklar cw lerinize görede maaş belirlicez we düzenli ödeme yapılcak kimseyi zor durmda bırakmıcak bakiyeler olucak ayrıca ewinde oturuken sana para weren başka firma warsa hay hay herneyse zate konuyu okursan her soruya cwp werdim görürsün

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

anasını satiim çağrı merkezinin neyini açıkliim senin hattında sorun olunca nereyi arıosun müşteri hizmetlerini yani çağrı merkezini ordaki kişiler iş yerine gidiolar biz ewimizden yapıcaz işlemleri sistemi ws gelip kendileri kurcaklar cw lerinize görede maaş belirlicez we düzenli ödeme yapılcak kimseyi zor durmda bırakmıcak bakiyeler olucak ayrıca ewinde oturuken sana para weren başka firma warsa hay hay herneyse zate konuyu okursan her soruya cwp werdim görürsün

anasını niye satıyon, biri birisinin anasını satsa hoşuna gider mi? kurduğun cümlelerde w harflerini konuşurken de kullanıyomusun, ne bu sinir böyle, hem konuyu sen açıyon hem de millete kalay basıyon :))) ilginç bir karakter :))

millet merak ediyo sakince cevapla, konuyu saptıranlara da doğru ve açık cevap vererek yanlış olduklarını kanıtla.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

nolanded bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

anasını niye satıyon, biri birisinin anasını satsa hoşuna gider mi? kurduğun cümlelerde w harflerini konuşurken de kullanıyomusun, ne bu sinir böyle, hem konuyu sen açıyon hem de millete kalay basıyon :))) ilginç bir karakter :))

millet merak ediyo sakince cevapla, konuyu saptıranlara da doğru ve açık cevap vererek yanlış olduklarını kanıtla.

1-ilk olarak w harfi benim hayatımın bi parası gibi oldu zaten ismimde de war o yüzden herhangi bi takıntı deil

2-konuyu ben açtım çünkü gerçekten herkesin yararlanmasını istedim

3- zaten şu dakkaya kadar sakindim herneyse bu iş için size günlük belirli arama kotaları werilcek onu tamamlıcaksınız mesai ws yok 

ben aklıma geldikçe yazıorum ama ne öğrenmek istiosunuz onu anlamıorum böle bi iş görüşmesine gitseniz zaten benden az bilgi wericekler size sorduğunuz herşeyi cwplıorum zaten 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 5068 Toplam Mesaj: 36