Evkurdan Senetle Laptop Alıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayarlar-garantili-tertemiz-makina/detay

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

evkurdan lcd tv aldım.gayet iyidi fiatlar odemeside cazip. sigortalı falansa işin kefil aramazlar.heryerde aynı idi fiatlar

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

hocam zerre kadar aklın varsa evkura bulaşma

evimdeki geçen sene aldığım samsung full hd ps42b  50" tv ye 3,750 isteyen eşsiz firma

halbuki ben geçen sene 1,460 tl ye almıştım

hala samsung corby gibi sokak köşesindeki telefoncuda sıfırı 200-250 tl lik telefona 450 tl isteyen firma

benim küçük bir dükkanım olsa beyaz eşya üzerine bu kadar pahalı vermem valla

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

evkur mu :| allah düşmanımı düşürmesin hocam oraya ..

1. Faiz' uygulamaları senet işi olduğu için bindirdikçe bindiriyor ..

2. Fatura gününü mü aksattın 1 ay .. Tamam mahkemeliksin

3. Sattığı ürünlerin servisleri servis mi kesin değil ..  ( ki istanbul şubede rezil ötesi )

4. İlerde yok şu kadar kuruş ödenmedi vs diye senet gelir. Evkur bu yapar adamın sinirlerini alır ..

5. Aldıysan yada çok kararlıysan geçmiş olsun. kalan sağlar bizimdir :)

zzzzzz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Narasimha
    Narasimha's avatar
    Erkek

illa senetle alcam diyosan  Arçelik yada vestel bayilerinden al. evkura nazaran iyidir

Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın.
Toplam Hit: 19267 Toplam Mesaj: 26