Evlenecekler İçin İhtiyaç Listesi
-
iyide ikea yabancı şirket saten :S
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
iyide ikea yabancı şirket saten :S
-----------------------------İşte bende onu diyorum en pahalisindan almaya ne gerek var haci daha uygun yerler varken :D
edit budut: Burger King'de yabanci bi sirket ama hosgeldiniz yazisini turkce asiyo :D
-
Şimdi şöyle oluyor. Siz bu yazdıklarımın hepsini almıyosunuz(zaten alamıyorsunuz) en fazla % 50 sini alın çok bile.
1-Yatak odası ve mutfak genelde kız tarafına ait ordan yırttınız
2- Evlendikten sonra ziyarete gelenler hediye olarak ufak tefek (havluydu,tost makinasıydı,nevresimdi... ) eşyalar alırlar, ordanda yırttınız.
3- Piyasayıda didik didik araştırıyorsunuz en uygun kalitelisi nerdeyse onu alıyosunuz.(Bu maddeyi unutuyodum az daha)
-
bu listedekilerin her satırında yazanı 1 liradan versen yine çok para be :S
ben de üzülüyodum nasıl evlenicem bu duygusal karmaşalarla diye
oh bee =)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------bu listedekilerin her satırında yazanı 1 liradan versen yine çok para be :S
oh bee =)
-----------------------------Hocam sen üzülme, nikahta keramet vardır derler, sen bir yerden başla gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Bir söz daha var " Borç yiğidin kamçısıdır" derler.
-
kompetan bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------bu listedekilerin her satırında yazanı 1 liradan versen yine çok para be :S
oh bee =)
-----------------------------Hocam sen üzülme, nikahta keramet vardır derler, sen bir yerden başla gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Bir söz daha var " Borç yiğidin kamçısıdır" derler.
tabi canım imzayı attın ve hayatın kaydı... -
kompetan
kerametinde değilim ki.
iç dünyam allak bullak oldu birileri sayesinde.
hani elini sobaya değdirirsin sonra sobanın yanına bile yaklaşamazsın ya...
-
oha :S
bune be ? Ben 30 yaşımda evlenirim diyordum fakat evlenmem artık :D
-
Gözünüzde büyütmeyin. Tamamen abartılmış bir liste. Arkadaş bir siteden ürün kategorilerini kopyalamış galiba.
mum, çamaşır kurutma makinesi, müzik seti,VCD/DVD player, Radyo-çalar saat, Video, Video kamera
Bunların hangisi evlenmek için ihtiyaç. Ben hemen hemen hiçbirini zengin olup 20 yıl evli olsam da almama gerek yok. mum zevk işi, çamaşır kurutma makinesi gereksiz. Çamaşırı asıyorsun kuruyor zaten. Müzik seti de ne hangi devirde yaşıyoruz. 1 adet en boktan bilgisayar = müzik seti + dvd,vcd player + radyo + vs vs. Çalar saat zaten cep telefonlarında olan bir özellik. Video'nun ne olduğunu çözemedim, video kamera da ne alaka. Oldu olacak ps3, mercedes otomobil, yat falan da koyalım tam olsun. Çok kabaca 10-15 saniye baktığımda gözüme bunlar çarptı. Tamamını incelesem en fazla o listenin dörtte biri kalır herhalde.
-
tahribat senin yüzünden bekar kalacak.:)