Evlenecekler İçin İhtiyaç Listesi
-
bu listeyi tamamlayalı 5 sene oldu. üstünede 1 oğlan 1 kız 2 çocuk bile ekledim. :D
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
bu listeyi tamamlayalı 5 sene oldu. üstünede 1 oğlan 1 kız 2 çocuk bile ekledim. :D
-----------------------------helal kardeşime
-
bu kadar malzemeye kac m² bi ev lazim acaba :)
-
hepsi hazır sayılır da kız yok :W
-
:| Ohaa :s durun lan noluoz gözüm korktu :s ayın 12 'sine nikahım war :s millet davetlidir herkes fakat ben bunu :S görünce vazgecicem layn nluok :S
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------Burada yazılanlar o veya bu şekilde birileri için ihtiyaçtır birileri için değildir. Ne biliyim çamaşır kurutma mak. adamın çamaşır asacak yeri yoktur, onun için ihtiyaçtır.
Adam kamera kullanmayı seviyordur düğününü sonrasını, balayını görüntülemek ister ihtiyaçtır. Anlayacağınız verilen liste bütün bir listedir.
Acaba ne eksik kaldı diye düşünenlere yardımcı olabilecek tarama yapacağı bir liste.
----------------------------O zaman mercedes falan da ekle. Ben de mercedes seviyorum balayına onunla gitmek istiyorum. Balayımda ps3, nintendo wii oynamak istiyorum. Bir ihtiyaç listesi yapıyorsan temel ihtiyaçları yazmak gerek. Geri kalanı ihtiyaç değil zevktir. Milletin gözü korkuyor sonra. Ya da konu başına zengin arkadaşlar için de bari :)