Evleniyorum :)
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
2 gün sonra ''Boşanıyorum'' diye başlık açar, 1 sene öncede baba oluyordu =)
Allah Korusun be abi :s Nie Boşanım Kalbimi Kırdın abi senden beklemezdim millet burda hayırlı olsun dileklerini iletiio sende gelmişin ayrılırlar dion bari allah göstermesin de :S bu arada bayramın kutlu olsun abi müsaitsen gelicem bugün yanına :D
-----------------------------Espiri amaçlı yazmıştım, yoksa kim ister böyle birşeyi =)
Allah mesut etsinvtabii, inşallah daim olur...
Gel tabii ne demek =)
-
biliom be espri amaclı olduunu bende sana takılıom :D bu arada abi mubarek kurban bayramın kutlu olsun
-
evlenme.
sonra vay efendim beni kimse uyarmadı deme -
Allah mesut etsin bi yastıkta kucaltsın. Benim düğünde İnşallah kurban Bayramında.
-
Ohhhooo Holigan Sendemi Son durak Dedin... Allah Mesut Bahtiyar Kılsın... Sevindim.
Unutma Bekarlık Sultanlıksa, Evlilik İmparatorluktur.... (Ama Bu Devirde Azcık Çökmüş Bir İmparatorluk.) :)))
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Ohhhooo Holigan Sendemi Son durak Dedin... Allah Mesut Bahtiyar Kılsın... Sevindim.
Unutma Bekarlık Sultanlıksa, Evlilik İmparatorluktur.... (Ama Bu Devirde Azcık Çökmüş Bir İmparatorluk.) :)))
he la :d aşfjaşfjşklajf bende ewleniorum ama sadece nikah düğün seneye ;) beklicem herkesi ;) :)
-
hayırlı olsun :) evlenmek iyidir insanı yaşlandırır dır dır :)
-
nikahtan biryıl sonra mı düğün yapacaksınız ? o nasıl iş
-
baron_27 bunu yazdı:
nikahtan biryıl sonra mı düğün yapacaksınız ? o nasıl iş
-----------------------------2009 model :)
-
gözün aydın hoca bir yastıkta koca:)