Evleniyorum :)
-
r3dros bunu yazdı:
-----------------------------
gözün aydın hoca bir yastıkta koca:)
Allah bir pc de kocatsın :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
nikahtan biryıl sonra mı düğün yapacaksınız ? o nasıl iş
-----------------------------2009 model :)
Hayır Öyle Değil Şimdi Yengeni Almanya'dan ;) Ailelerle Anlaşıldı Hazırlıksız Oldu Anii Kararla Açıklandı Ailelere. Hazırlık Yapılacak eee Ancaa Simdi Kız Tarafının Maddi Durumunuda Düşünmek Lazım Dime ;) Kızın Burda Kalması İçin Nikah Yapıldı ;) Yoksa Vatandaşlığı Yok ;) :)) Turist Vizesiyle 3 aydı geldi öle oldu işte :D:D
-
Ulen bütün sayfaları ağzım açık mal gibi gülümseyerek okudum resmen nasıl özendiysem artık :D
Tebrikler hocam, iş lafta kalmamış icraat yapılmış basmışsın başlık parasını almışsın kızı hadi bakalım hayırlısıyla..
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Ulen bütün sayfaları ağzım açık mal gibi gülümseyerek okudum resmen nasıl özendiysem artık :D
Tebrikler hocam, iş lafta kalmamış icraat yapılmış basmışsın başlık parasını almışsın kızı hadi bakalım hayırlısıyla..
Eyw. Hojam Teşekkürler :D Est. Nie Mal Mal Okuyasın Hjoam Darısı Sana ;) :D
-
Hayırlı olsun.Allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın inşallah :)
-
Hayırlı olsun. Allah mesut etsin. Bu arada şu sapık imajınıda değiştirirsin artık :P
-
Tariqat-ül sapık evleniyor mu. Şoktayım biri elektrik versin :D
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------Elektrik parasi ne kadar sen biliyon mu asdasgadas :D
Saka bi yana hayirli ugurlu olsun. Allah bir yastikta kocatsin. Mersindeyim kismet olursa gelmeye calisirim.
-
Yenge Tahribata attın mesajları görmesin. :)
-
teşekkürler arkadaslar :D PyramiD :D olm görse nolcak görmese :D evin erkeki benüm (H) :P şaka bi yana darısı hepinizin başına ;)