Evleniyoruuum!! (Davetiye Sozu Bulamadım)
-
Allah mesut etsin.
Ayrıca mesaj da orjinal olmuş -
bu yazdıklarınızın hepisini suan yanımda oturan nişanlım not ediyor:D yeni bi tbt bulusması suzenlemeyin isterseniz:D:D
-
Filmin adı : MUTLULUK
Süresi : ÖMÜR BOYU
Başrollerde : uglyman .. �..
Bilet Ücreti : SADECE ALKIŞ
Sevgili Dostlar, � / � / 2007 �.. günü Saat : �. - �. Arası Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz. Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir� Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir. Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım
Allah mesut etsin
-
allah mesut etsin ancak şunu diyim;her zaman böyle içinde saçma sapan mani yazan kartlar hep itici gelmiştir bana hep dalga geçerim öyle manili şiirli türkülü düğün kartı gelince çünkü çok abes gelir. en güzel düğüne nişana bekleriz bla bla gibisinden sade bi kart yaptırmaktır.
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
allah mesut etsin ancak şunu diyim;her zaman böyle içinde saçma sapan mani yazan kartlar hep itici gelmiştir bana hep dalga geçerim öyle manili şiirli türkülü düğün kartı gelince çünkü çok abes gelir. en güzel düğüne nişana bekleriz bla bla gibisinden sade bi kart yaptırmaktır.
iyide hep resmi davetlerden sıkıldık diye dusunduk bu düğün sonuçta gülmek gerek okuyanın yuzunde az da olsa bi tebessüm yeter dedik ama daha bastırmadım yorumlaragore.. -
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------yengeeeee
sen bu adami seviyorsun ama ...
...
aması ne? bu adam tbt li harbidir deilmi? -
"Yalnızlık paylaşılmaz demişti bir şair.Şiirlere inat biz paylaşıyoruz". Bu hafta okuduğum bi yazıda anlatılan hayali bi düğünün hayali davetiyesinin sözüydü...
-
uglyman bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------yengeeeee
sen bu adami seviyorsun ama ...
...
aması ne? bu adam tbt li harbidir deilmi?
ata demirer diyordu bunu :D lan olm sen bu kızı sevıyon ama bu kız veriyr lan :D :D aynen bu tip bir yorum işde :D bu arada kusura bakma :d az açık oldu :D -
uglyman bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
iyide hep resmi davetlerden sıkıldık diye dusunduk bu düğün sonuçta gülmek gerek okuyanın yuzunde az da olsa bi tebessüm yeter dedik ama daha bastırmadım yorumlaragore..
-----------------------------yok abi yanlış anlama ben seni etkilemek için yazmadım seni düşüncede tabi güzel ama şahsi kanaatim evlilik kurumu resmi ve ciddi olduğundan buna gerek yok diye düşünüyorum bana sorarsan en güzeli en sade olanıdır. ama diğer şekilde yaptıracaksan şayet mani gayet güzel olmuş bunu bastırmalısın bence
-
Mutluluklar...