Evleniyoruuum!! (Davetiye Sozu Bulamadım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    never-walk-alone-
    never-walk-alone-'s avatar
    Erkek
    Allah mesut etsin.

Ayrıca mesaj da orjinal olmuş

Bir elimde kadeh bir elimde Kur'an. Bir helaldir işim bir haram. Şu yarım yamalık dünyada, Ne tam kafirim ne tam müslüman .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyman
    uglyman's avatar
    Erkek
    bu yazdıklarınızın hepisini suan yanımda oturan nişanlım not ediyor:D yeni bi tbt bulusması suzenlemeyin isterseniz:D:D

Şikâyetçi olup ağladığım nice günler oldu. Zaman geldi ki, ağladığım günlere ağladım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Filmin adı : MUTLULUK

Süresi : ÖMÜR BOYU

Başrollerde : uglyman .. �..

Bilet Ücreti : SADECE ALKIŞ

Sevgili Dostlar, � / � / 2007 �.. günü Saat : �. - �. Arası Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz. Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir� Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir. Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım

Allah mesut etsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    allah mesut etsin ancak şunu diyim;her zaman böyle içinde saçma sapan mani yazan kartlar hep itici gelmiştir bana hep dalga geçerim öyle manili şiirli türkülü düğün kartı gelince çünkü çok abes gelir. en güzel düğüne nişana bekleriz bla bla gibisinden sade bi kart yaptırmaktır.

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyman
    uglyman's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    -----------------------------
    allah mesut etsin ancak şunu diyim;her zaman böyle içinde saçma sapan mani yazan kartlar hep itici gelmiştir bana hep dalga geçerim öyle manili şiirli türkülü düğün kartı gelince çünkü çok abes gelir. en güzel düğüne nişana bekleriz bla bla gibisinden sade bi kart yaptırmaktır.
    iyide hep resmi davetlerden sıkıldık diye dusunduk bu düğün sonuçta gülmek gerek okuyanın yuzunde az da olsa bi  tebessüm yeter dedik ama daha bastırmadım yorumlaragore..

Şikâyetçi olup ağladığım nice günler oldu. Zaman geldi ki, ağladığım günlere ağladım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyman
    uglyman's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

yengeeeee

sen bu adami seviyorsun ama ...

... 

aması ne? bu adam tbt li harbidir deilmi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    "Yalnızlık paylaşılmaz demişti bir şair.Şiirlere inat biz paylaşıyoruz". Bu hafta okuduğum bi yazıda anlatılan hayali bi düğünün hayali davetiyesinin sözüydü...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    uglyman bunu yazdı:
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

yengeeeee

sen bu adami seviyorsun ama ...

...

aması ne? bu adam tbt li harbidir deilmi?
      ata demirer diyordu bunu :D lan olm sen bu kızı sevıyon ama bu kız veriyr lan :D :D aynen bu tip bir yorum işde :D bu arada kusura bakma :d az açık oldu :D

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uglyman bunu yazdı:
    kantar31 bunu yazdı:
    iyide hep resmi davetlerden sıkıldık diye dusunduk bu düğün sonuçta gülmek gerek okuyanın yuzunde az da olsa bi  tebessüm yeter dedik ama daha bastırmadım yorumlaragore..

yok abi yanlış anlama ben seni etkilemek için yazmadım seni düşüncede tabi güzel ama şahsi kanaatim evlilik kurumu resmi ve ciddi olduğundan buna gerek yok diye düşünüyorum bana sorarsan en güzeli en sade olanıdır. ama diğer şekilde yaptıracaksan şayet mani gayet güzel olmuş bunu bastırmalısın bence

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Mutluluklar...

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
Toplam Hit: 5515 Toplam Mesaj: 31