Evleniyoruuum!! (Davetiye Sozu Bulamadım)
-
uglyman bunu yazdı:
-----------------------------
kantar31 bunu yazdı:
allah mesut etsin ancak şunu diyim;her zaman böyle içinde saçma sapan mani yazan kartlar hep itici gelmiştir bana hep dalga geçerim öyle manili şiirli türkülü düğün kartı gelince çünkü çok abes gelir. en güzel düğüne nişana bekleriz bla bla gibisinden sade bi kart yaptırmaktır.
iyide hep resmi davetlerden sıkıldık diye dusunduk bu düğün sonuçta gülmek gerek okuyanın yuzunde az da olsa bi tebessüm yeter dedik ama daha bastırmadım yorumlaragore..
Hocam tebessüm etmeyi çok özliyeceksin ben şahsen evlenipde gülen bi adam görmedim:C Hala bastırmamışsın bak iyi düşün:| Kusura bakmasın yengemizde:| Bizi çağırma olayına ne diyosun sen ora gel:)Edit:Evlenip de mutlu olan yoktur,
Bunu bile bile evlenen çoktur,
Kadının az konuşanı yoktur,
Nikahıma gelmeyen doptur:C
Not: Mutluluklar diliyorum bi yastıkda kocarsınız inşallah,ben işin esprisindeyim yanlış anlama...
-
yarin ensesi ayaz
amcasi da zekeriye beyaz
naz etme gel sen de yanımıza
evlilik var evimizde buyaz
kafana göre şekillendir işte bebeksi olmasın evleniyorsan resmi nikah la evleniyorsun sallamasyon değil
davetiyenden skine kadar resmi olmalısın
-
hayırlı olsun hacım...
bu da gayet güzel bi davetiye olmuş bence. ilerde çocuklarına anlatırsın böle böle senin taşak bi baban vardı diye :P
-
aldık iki çift yüzük
ediyoruz gençligimize yazık
hatun ister yarın bigün bi yazlık
krater gibi oldu damadın büzük
gel vazgeç bu işten sülüman :DD
ilgisiz gibi görünsede gerçekligi had saffadadır bu maninin :B
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Filmin adı : MUTLULUK
Süresi : ÖMÜR BOYU
Başrollerde : uglyman .. �..
Bilet Ücreti : SADECE ALKIŞ
Sevgili Dostlar, � / � / 2007 �.. günü Saat : �. - �. Arası Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz. Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir� Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir. Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım
Allah mesut etsin
bu iimiş ya bi yastıkta kocayın -
hocam tamamı ile şahri görüşüme göre sana söyleye bilceğim tek şey senin için "iyi bilirdik" olacak yazık etmıssın kendıne.... bır yastıkta kocayın emı....
-
bana gore sıradan olmus bunun gibi davetiye cok gordum. daha yatatıcı bırı varsa kullansın..
-
hayırlı olsun..ben beğenmedim daha iyi bişey olabilir
-
Allah hayirli etsin..davetiye guzel
-
2007 temmuza abimin düğünü yapıldı antalyada ayrı ankarada ayrı iki çeşit davetiye bastırdık..Hep resmi hep resmi demişsin ya bu deşik birşey fikir açısından..tavsiye ederim..Alah mesut etsin.
http://www.dosya.cc/antalya2.JPG.html
http://www.dosya.cc/ankara2.JPG.html