Evlilik Programları Yasaklandı!
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
niye bilmiyorum çok sevindim nası bi kin tutmuşsam.
edit: hemen yürürlüğe giriyor mu peki?
Resmi gazetede yayınlanır yayınlanmaz girer.
Sevindim vallahi babam bile müptela olmuştu kuma gelecek diye korkuyordum :)
-
Televizyon izleme mecburiyetinde kalınca,
evlilik programlarıyla hemen hemen aynı saate denk gelen "Arka Sokaklar" ı tek geçerdim :)
-
Güzellik yarışmalarıda lütfen...
-
edit: evlilik değil 0850 li 0900 lü arkadaş bulma kanalları yasaklanmış.
kaygusuz tarafından 29/Nis/17 22:52 tarihinde düzenlenmiştir
ah ulan esra erol seda sayan yatacak yeriniz yok -
bu zamana kadar neden yasaklanmadı? elimde olsa ben sorumlulara bu zamana kadar aklınız neredeydi diye dava açarım.
-
Öğlenleri geliyorum evde yok ona cıkma teklifi cıkmış yok yaşamış yok öpüşmüş ag bir yatakta denemeyip almadıkları kaldı şu ana kadar nasıl içimin yağları eridi allah kararı alan kararı yayınlayan gazeteciden kartuşu veren kartuşcudan razı olsun karı satan kanallarda gitti
Sen bana turkce ögret ben sana rusca canimm
-
Foxxxxxx bunu yazdı
Öğlenleri geliyorum evde yok ona cıkma teklifi cıkmış yok yaşamış yok öpüşmüş ag bir yatakta denemeyip almadıkları kaldı şu ana kadar nasıl içimin yağları eridi allah kararı alan kararı yayınlayan gazeteciden kartuşu veren kartuşcudan razı olsun karı satan kanallarda gitti
Sen bana turkce ögret ben sana rusca canimm
Bide o kucaktan kucağa ucan solmaz dert olmuştu bizimkilere
Canimm
-
Sigara yasağı hariç halka faydalı bir şey yaptıklarını pek görmedim. Milleti düşünseler eğitim sistemini sikmektense daha iyi bir hale getirirlerdi. Bu kararın arkasında başka bir şey var ya da emin olun daha kötüleri gelecek.
-
Trollemişler beyler ümitlenmeyin.
-
Ülkede kafalar değişmediği sürece milleti böyle saçma programlar sürekli meşgul eder .
TV de adam akıllı program da yok. En iyisi açmamak :))