Evlilik Programları Yasaklandı!
-
saatleri değişmişti sabah 09.00 ile aksam 21.00 arası gösterilmeyecek diye. Mk milleti anlamıyorum. Yasaklansın diyenler niye gidip izliyor. Konu belli arz talep. İzlemeyin rant düşsün. reklam gelirleri düşer. başka birşey koyarlar. Beyin kıvrımlarınıza sokim sizin.
-
Ben popüler olmayan bir cevapla gireyim.
Yasaklara Karşıyız :) Herhangi bir kuruma, olguya ya da kişiye doğrudan zarar vermiyorsa.
Kişi izler izlemez kimseyi bağlamaz.
İster belgesel izler, ister akademik yayın izler, isterse aptalca programı izler bana ne, ya da başkasına ne, ya da devlete ne yahu.
Kişinin bireysel tercihine bırakılmalıdır.
Bu programların herhangi birine doğrudan zarar verdiğini düşünmüyorum ve keyfi yasakların her türlüsüne karşıyım.
((( Bahane edilen sebep de yok toplumun yapısını, zekasını, ahlakını bozuyormuş falan filan beni ikna etmiyor.
Artı parantez mafya dizileri-filmleri, herkesin birbirine atladığı Dallas tarzı diziler falan hiç bozmuyor zaten yapıyı.
+ Belgesel, bilimsel yayınlarının da reytingi %90 lara falan patlamıyor, %0,03 lerde falan geziyor. )))
-
Bu sefer cidden yasaklandı. Zuhal Topal'ın işine son vermişler. Esra Erol'un programında ise format değişikliği yapılacakmış.
-
mkyb bunu yazdı
Bu sefer cidden yasaklandı. Zuhal Topal'ın işine son vermişler. Esra Erol'un programında ise format değişikliği yapılacakmış.
duyda inanma :)
format değişikliği ? işte sihirli kelime bu. ben sizin beyninizi mahvedeceğim zekanızla alay edeceğim ama farklı formatla diyor :)
-
kaygusuz bunu yazdı
edit: evlilik değil 0850 li 0900 lü arkadaş bulma kanalları yasaklanmış.
ah ulan esra erol seda sayan yatacak yeriniz yokNasıl yani bir yatakları yokmu bunların.? :D
-
Hocam neden yasaklansın. Kimseye bir zarari yok türk örf adet ve geleneklerine ters diyorlar o zaman önce araplardan aldığımız örf adet ve gelenekleri birakalim.
-
http://www.yenisafak.com/hayat/khkdan-bosanma-cikti-2650931 30 nisanda cikan khk .. Yurdisi bosanmalarini turkiyenin tanimasi ..kanunun cikmasi onemli de il uygulamasi onemli..inanmayan konsolosluk y'a da disisleri bakanligini arayabilir.. Kanun cikti ama uygulanmiyor
-
yasaklansa nolacak bu sefer de, ayrılanları tekrar birleştirmeye çalışan başka bir format çıkacak vs. böyle uzayıp gidecek.
-
mkyb bunu yazdı
bu aralar bekliyordum böyle bişey. çünkü her kanal artık kayıp çalıntı bebek, kaybolan insanlar, kaçan kızlar filan üzerine programlar yapmaya başladı. yeni formatımız hayırlı olsun.
-
milleti aptallastirmanin, uyutmanin en iyi yolu bu tv araclari.. Sabah-ögle programlarina kilitlenmis bir kitleye istedigin mesaji verirsin. Bazilari diyor izlemesinler o zaman. Eskiden okudugum bir arastirmaya göre aslinda insanlarin önüne ne konursa izledigini gösteriyorlar. Yani o saatlerde sürekli belgesel konsa, mecburen onu izleyecekler ve bir sekilde alisacaklar. Belki önce ön kabul olmayacak ama zamanla olacak. O yüzden sahsen cok fazla "secim özgürlügüne" inanmiyorum. Yani okumus etmis adamlar da baska alternatif olmayinca bazen takilip kalabiliyorlar.