folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi İçin Mekan Önerisi, Hakkında

Evlilik Teklifi İçin Mekan Önerisi, Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

değerli müritlerim merhaba;

istanbul da, boğaz kenarında, doğum günü- evlilik teklifi gibi özel günler için bildiğiniz önerebileceğiniz restorant cafe vb mekan önerileriniz varsa bana iletebilirisniz?

bunun yanında altın, pırlanta vb konularda da şurdan alabilirsin diye önerileriniz olursa da onlara da açığım, kapalı çarşı da tanıdğı olan fikir alaileceğim yardımcı olabilecek müritlerden yardımınızı bekliyorum 

teşekkür ederim 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam nerede yaparsan yap şu boğazda tekneyle gidip lazerle yazılandan havai fişek atılandan yapma. Artık sektör oldu millet zaten dalga geçiyor   :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

u235 kardeşim ondan sizden fikir almak istedim 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim arkadaşım evlilik yıl dönümünde Times Square meydanındaki tabelelara resimleri filan ekletmişti ne yapıyorsun sen demiştim havaya saçalayacak paran çokmu demiştim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SheLa
    SheLa's avatar
    Erkek

Anladığım kadarıyla lüks olsun istiyorsun

Lacivert tam istediğin yer.Cüzdanın biraz dolu gitmelisin.Birkaç gün öncesinden rezervasyon yapmanı tavsiye ederim

Lacivertin alttan boğaz manzarası harikadır.

Karşıdan boğazı göreyim dersen mihribat korusuna gidebilirsin.

Ben piLLibebek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    yarasaadam bunu yazdı

istanbul da, boğaz kenarında, doğum günü- evlilik teklifi gibi özel günler için bildiğiniz önerebileceğiniz restorant cafe vb mekan önerileriniz varsa bana iletebilirisniz?

bunun yanında altın, pırlanta vb konularda da şurdan alabilirsin diye önerileriniz olursa da onlara da açığım, kapalı çarşı da tanıdğı olan fikir alaileceğim yardımcı olabilecek müritlerden yardımınızı bekliyorum 

teşekkür ederim 

Şile Lotus Restaurant

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    yarasaadam bunu yazdı

teşekkür ederim 

Şile Lotus Restaurant

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hocam nerede yaparsan yap şu boğazda tekneyle gidip lazerle yazılandan havai fişek atılandan yapma. Artık sektör oldu millet zaten dalga geçiyor   :D

ben boğazda yaptım, opsiyonlu her şey istersen lazer tuttur tutturma vs, ben ekstra bir şey istemedim zaten çiçeğimi pasta mı aldım gittim elemanlar yardımcı oluyor her şey için. Bebekte Teps miydi o mekanın oradan kalkıyor bu yatlar. benim hatun boğazı çok sevdiği için ona kilişe gelmedi :W zaten bu yat olayı çok sikko baştan diyeyim yarım saat 1 saat diyorlar ama zaten yarısı yat yanaşma açılma derken yiyorlar. Ben peşine ortak arkadaşlarımızı da gizliden organize ederek after yaptım gece kulüpte topluca eğlenmiştilk. 

zaten biraz araştırmaya başla bu kutlama, teklif vs şeyler bildiğin sektör olmuş. Yok bungalov, yok kumsalda evlilik teklifi vs diye gidiyor. 

mekan arıyorsan kız kulesinin restronanını düşünebilirsin. 

yüzük için zaten belli başlı firmalardan alman daha iyi olur(zen-blue diomand vs) evet kapalıda belki 3-5 daha ucuzu var ama nedense bana güven vermiyor, Buralardan alırsan ilerleyen dönemlerde garanti kapsamında temizletme vs işlemlerini ücretsiz yaptırırsınız. bütçeni bilmiyorum ama yüzüğe çok para bayılmanı önermiyorum. 0,40-0,50 üzeri bir şey alabilirsin bütçen varsa. çok pahalı yüzükleri önermem zaten ileriye dönük satmak vs istesen para etmiyor aq şeyi :). Hatta bazı firmaların alışveriş kartı oluyor, sürekli oradan alırsan içinde para birikiyor. Ben zenden almıştım alışveriş yaptıkça birikiyor. hanım şimdi tam tur mam tur bir şey sinyali çaktı, onu mesela alırken daha önce ki birikin bakiyen indirimli almayı düşünüyorum.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

hocalar allah mutluluğunuzu bol etsin de bir şeyi merak ediyorum: zaten bizim kültürde evlenmeme gibi bir şansın yokki. mecbur evleneceksin birlikteysen. bu yüzden bu teklif işi bi tık gereksiz/boş olmuyor mu ?

amerikan kültüründe var böyle bir şey çünkü adamların evlenmeden birlikte yaşamak gibi bir seçeneği de var.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek

Mutlu mesut olun tabi ama nerede teklif edersen et 2 sene sonra aklını si.iyorsun her türlü

You Will Never Walk Alone
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Çengelköy kai restaurant randevu oluşturman gerekiyor. Tebrik ederim bir yastıkta kocayın :)

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
Toplam Hit: 1019 Toplam Mesaj: 26
öneri evlilik tavsiye mekan evlilik teklif yüzük