Evlilik Teklifi İçin Mekan Önerisi, Hakkında
-
değerli müritlerim merhaba;
istanbul da, boğaz kenarında, doğum günü- evlilik teklifi gibi özel günler için bildiğiniz önerebileceğiniz restorant cafe vb mekan önerileriniz varsa bana iletebilirisniz?
bunun yanında altın, pırlanta vb konularda da şurdan alabilirsin diye önerileriniz olursa da onlara da açığım, kapalı çarşı da tanıdğı olan fikir alaileceğim yardımcı olabilecek müritlerden yardımınızı bekliyorum
teşekkür ederim
-
Hocam nerede yaparsan yap şu boğazda tekneyle gidip lazerle yazılandan havai fişek atılandan yapma. Artık sektör oldu millet zaten dalga geçiyor :D
-
u235 kardeşim ondan sizden fikir almak istedim
-
Benim arkadaşım evlilik yıl dönümünde Times Square meydanındaki tabelelara resimleri filan ekletmişti ne yapıyorsun sen demiştim havaya saçalayacak paran çokmu demiştim,
-
Anladığım kadarıyla lüks olsun istiyorsun
Lacivert tam istediğin yer.Cüzdanın biraz dolu gitmelisin.Birkaç gün öncesinden rezervasyon yapmanı tavsiye ederim
Lacivertin alttan boğaz manzarası harikadır.
Karşıdan boğazı göreyim dersen mihribat korusuna gidebilirsin.
-
yarasaadam bunu yazdı
istanbul da, boğaz kenarında, doğum günü- evlilik teklifi gibi özel günler için bildiğiniz önerebileceğiniz restorant cafe vb mekan önerileriniz varsa bana iletebilirisniz?
bunun yanında altın, pırlanta vb konularda da şurdan alabilirsin diye önerileriniz olursa da onlara da açığım, kapalı çarşı da tanıdğı olan fikir alaileceğim yardımcı olabilecek müritlerden yardımınızı bekliyorum
teşekkür ederim
Şile Lotus Restaurant
-
yarasaadam bunu yazdı
teşekkür ederim
Şile Lotus Restaurant
-
u235 bunu yazdı
Hocam nerede yaparsan yap şu boğazda tekneyle gidip lazerle yazılandan havai fişek atılandan yapma. Artık sektör oldu millet zaten dalga geçiyor :D
ben boğazda yaptım, opsiyonlu her şey istersen lazer tuttur tutturma vs, ben ekstra bir şey istemedim zaten çiçeğimi pasta mı aldım gittim elemanlar yardımcı oluyor her şey için. Bebekte Teps miydi o mekanın oradan kalkıyor bu yatlar. benim hatun boğazı çok sevdiği için ona kilişe gelmedi :W zaten bu yat olayı çok sikko baştan diyeyim yarım saat 1 saat diyorlar ama zaten yarısı yat yanaşma açılma derken yiyorlar. Ben peşine ortak arkadaşlarımızı da gizliden organize ederek after yaptım gece kulüpte topluca eğlenmiştilk.
zaten biraz araştırmaya başla bu kutlama, teklif vs şeyler bildiğin sektör olmuş. Yok bungalov, yok kumsalda evlilik teklifi vs diye gidiyor.
mekan arıyorsan kız kulesinin restronanını düşünebilirsin.
yüzük için zaten belli başlı firmalardan alman daha iyi olur(zen-blue diomand vs) evet kapalıda belki 3-5 daha ucuzu var ama nedense bana güven vermiyor, Buralardan alırsan ilerleyen dönemlerde garanti kapsamında temizletme vs işlemlerini ücretsiz yaptırırsınız. bütçeni bilmiyorum ama yüzüğe çok para bayılmanı önermiyorum. 0,40-0,50 üzeri bir şey alabilirsin bütçen varsa. çok pahalı yüzükleri önermem zaten ileriye dönük satmak vs istesen para etmiyor aq şeyi :). Hatta bazı firmaların alışveriş kartı oluyor, sürekli oradan alırsan içinde para birikiyor. Ben zenden almıştım alışveriş yaptıkça birikiyor. hanım şimdi tam tur mam tur bir şey sinyali çaktı, onu mesela alırken daha önce ki birikin bakiyen indirimli almayı düşünüyorum.
-
hocalar allah mutluluğunuzu bol etsin de bir şeyi merak ediyorum: zaten bizim kültürde evlenmeme gibi bir şansın yokki. mecbur evleneceksin birlikteysen. bu yüzden bu teklif işi bi tık gereksiz/boş olmuyor mu ?
amerikan kültüründe var böyle bir şey çünkü adamların evlenmeden birlikte yaşamak gibi bir seçeneği de var.
-
Mutlu mesut olun tabi ama nerede teklif edersen et 2 sene sonra aklını si.iyorsun her türlü
-
Çengelköy kai restaurant randevu oluşturman gerekiyor. Tebrik ederim bir yastıkta kocayın :)