folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi İçin Mekan Önerisi, Hakkında

Evlilik Teklifi İçin Mekan Önerisi, Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hazzo Pulo Sarap Evi,
    Guzel insanlar, guzel servis, guzel yemek, musterilerde genelde guzel insanlardir.

Sonrasinda da butik bi otelde rezervasyon.

Hic buyuk islere girme abi, show sacmalik.

Iyi guzel bi aksam yemegi sonrasi guzel bi gece.

not: en son 8 sene once gittim su anda ne durumdadir emin degilim.

Antikky tarafından 19/Ara/24 19:31 tarihinde düzenlenmiştir

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

teşekkür ederim iyi dilek ve önerileriniz için  mürtiler;

amacım lüks olsun değil güzel bir organizasyon olsun, farklı önerilere de açığım iyi ki varsınız 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Gerek var mı, alıştırmayın böyle şeylere, güzel bir şiir iki güzel çift laf yeter bence. Seni güzel bir organizasyonla kabul etmesin de böyle kabul etsin kardeşim. Ne gerek var masrafa, al bir altın yüzük, sonuçta size kalacak birşey,

Mutlu olmaya bakın, bir birinizi karşılıksız sevin. Organizasyonlar süprüzler için birbirinizi sevmeyin. Haberlerde çokça görüyoruz bir kaç ay sonra, bu arada seni tenzih ederek söylüyorum, soluğu mahkemede alıyorsun. 

Ufak bir teklif de yeterli bence.

Belki çoğu kişi bana kaba saba biri diyecek ama bu boş şeylere takılmayın derim.

Evlendikten sonra anlaşmaya bakın, birbirinizi anlamaya bakın birbiriniz ile empati kurmaya bakın.

Şimdi süzlü bir hayat ile şatafatlı bir evlilikle sizi kabul edecek kişinin sizin zor zamanlarda da yanınızda olmasını daha çok isteyeceğinizden eminim. Bu yüzden kalbiniz ile işi yürütmeyin, elbette kalbiniz de sizi etkileyecek ama gerçeklerle de ilerlemek için beyninizi de kutlayın.

Nacizane bir öneri, kal kırdıysak affola.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

x-files söylemin kırıcı değil önerilerin haklı lakin karşı tarafta az da olsa senden bir beklenti içine giriyor kardeşim, teşekkür ederim 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam nerde yaparsan yap bu hayatınızın dönüm noktasıdır. 10 yıl sonra bile bir film edasında açıp izlemek sizi iyi hissettirir. 

Evlilik teklifi ve sonrasında ki eğlencenizi sinematik bir klip ile taçlandırıp sonrasında her kavga ettiğiniz de oturup birbrinizi nasıl sevdiğinizi hatırlamak adına izlemek için 

dm atabilirsin.. sizi rahatsız etmeden yokmuşuz gibi çekimlerle sizi şaşırtalım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    yolbulucu bunu yazdı

hocalar allah mutluluğunuzu bol etsin de bir şeyi merak ediyorum: zaten bizim kültürde evlenmeme gibi bir şansın yokki. mecbur evleneceksin birlikteysen. bu yüzden bu teklif işi bi tık gereksiz/boş olmuyor mu ?

amerikan kültüründe var böyle bir şey çünkü adamların evlenmeden birlikte yaşamak gibi bir seçeneği de var.

yine ve yeniden çok haklisin :)

ama şu var bir kisi sevildiğini ve istendiğini net bir sekilde bilmek istiyor erkek tarafından.  bu tip organizasyon yapmak geri planda bir efor, düşünce fikir ve  plan gerektiğinden daha çok istendiği hissediyor. 

Mesela film izliyorsunuz . birden döndün  ve benimle evlenirmisin dedin diyelim.  Olmaz mi?

bence çok güzel de olur..

ama sanki spontane gelismis gibi. yada anlik bir his gibi geliyor. 

ama  arkadas gunler öncesinden plan yapiyor ya . sanki daha net kararlı gibi geliyor kadınlara.

Hayvanlar aleminden bir belgesel var bulursam atayim. insanlara özgü değil :) Erkek her canlıda ayni.

kısa versiyonunu buldum. belgeselin tamamini izlemeni tavsiye ederim. çok süper bir belgeseldi

https://www.instagram.com/reel/DAPvOuZt0cx/?igsh=NDNubG5yemZvdjU=

futurist tarafından 20/Ara/24 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Ben etmedim 13 yıldır kafama kakılıyor :( 

yüz görümlüğü almadım bide o kafama kakılıyor :) 

araba aldım verdim bak bunu ona say tamam dendi yine kafama kakılıyor 

anladın sen onu :)

pırlanta konusunda zen forevermark tercih edebilirsin en azından kazığı enlemesine değil de diklemesine yemiş olursun. Onlar serili ve mühürlü gibi bişeyler oluyordu

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Hazzo Pulo Sarap Evi,
    Guzel insanlar, guzel servis, guzel yemek, musterilerde genelde guzel insanlardir.

Sonrasinda da butik bi otelde rezervasyon.

Hic buyuk islere girme abi, show sacmalik.

Iyi guzel bi aksam yemegi sonrasi guzel bi gece.

not: en son 8 sene once gittim su anda ne durumdadir emin degilim.

Organizasyon işte budur satafata gerek yok kalplere dokunmak ve kazınmak var.

weskeyy tarafından 21/Ara/24 14:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

bir yastikta omur boyu mutluluklar dilerim

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Benim için çok basit de olsa şu anki eşim için çok değerli bir andı. Tek yaptığım manzaralı güzel bir restorana götürdüm. Daha önce gelmeden garsona çiçek getirmesini söyledim ve çiçeği verdim. Yemek siparişi vereceğiz 3-5 dk sonra çiçeği getir dedim. Biz buluştuk oturduk normal yemek yiyecek gibi. Siparişi verdik. Arkadan çiçek geldi. Yüzük verdim. Güzel laflar ettim. 15 dk sonra da yemekler geldi. Mutlu bir şekilde yemeği yedik. Bence sadece güzel bir teklif. Eşimle 13 yıldır evliyiz. Romantik anlamda tek beğendiği şey bu diyebilirim benimle ilgili :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 2018 Toplam Mesaj: 27
öneri evlilik tavsiye mekan evlilik teklif yüzük