Evlilik Teklifi İçin Yüzük Almak Üzereyim
-
Selamlar.
Iki haftaya evlilik teklifi edicem nasipse. Bugun yarin tektas yuzuk aliyorum. Ortalama fiyat 0.30 karat icin 2750 tl. 0.20 ler varla yok arasi. Ama gelgelelim benim verebilcegim rakamlar bunlar.Kuyumcunun aynen dediklerini iletiyorum anlayan arkadaslar zateb anlarlar muhtemelen.
G l A
G
Vs2
0.30 karat.
Ic berrakligi ya en iyisi yada eb iyisinin bi akt olani. Belirli markasi yok izmitin iyi kuyumcusundan serttifikali bir yuzuk. Ne dersiniz?
Mod not. Konu yerlerine dikkat :) Tebrikler.
-
Allah kolaylık versin derim.
-
gia sertifikası ciddi anlamsa fiyatı artırıyor eğer ileride satmam dersen yüzügü (umarım) ve güvenilirse bence sertifikasız al
-
sandman bunu yazdı
gia sertifikası ciddi anlamsa fiyatı artırıyor eğer ileride satmam dersen yüzügü (umarım) ve güvenilirse bence sertifikasız al
Umarim satmam yani anladin sen :)Kuyumcu babamin oglu degilki guveneyim ya serttifikasi olsun isterim
-
Pırlanta da kar payı fazla yüksek iyı araştırın 2 ay önce 0.40 karat ve yazdığının bir tık üzeri özellikleri sertifikalı 2200 e aldım bilgin olsun. Aldığım yer tanıdık olduğu için bu fiyat aynı yüzüğü bilindik markalara gidip gösterdiğimde 6k fiyat bictiler. Aklında olsun Allah tamamına erdirsin
-
Hocam allah mesut etsin.Ekşi de böle bir başlık vardı yüzük alacaklar için epey güzel bilgiler vardı bende bir göz at derim
-
Aranizda kuyumcu varsa guzel indirim yaparsa gelip alirimda izmit eskisehir istanbul bursa yalova bilecik falan buralara gelebilirim baska kuyumcuya d××lmiyalim yani guzel bi indirim yaparsaniz
-
Takip.
-
Benim ablamda evlenecek ve damatla gittiklerinde kuyumcuya bende gittim. Ablam normal elmas yerine şu laboratuvar elmaslarından aldı. Yüzüğüne para verdi sadece. Kafasındaki fikir buydu " Ben şimdi bit kadar taşa 3 milvar verdireceğime daha büyük bir yapay taş alırım.Hem büyük hemde neredeyse hiç fark yok. Yarın öbür gün illaki elmas istersem O taşı söktürür yerine elmas taktırırım"
Bence hocam gelin'de sıkıntı çıkartmazsa böyle bir yol izleyebilirsin. Küçükük taşa 3k vermektense biraz daha göze gelen bir taşa git 400lira Yüzüğün bütçesini arttır 1.5klık değilde 2klık yüzük al. Hem daha güzel durur hemde taşı büyük olur :)
Karar senin :)
-
GodKlaus bunu yazdı
Benim ablamda evlenecek ve damatla gittiklerinde kuyumcuya bende gittim. Ablam normal elmas yerine şu laboratuvar elmaslarından aldı. Yüzüğüne para verdi sadece. Kafasındaki fikir buydu " Ben şimdi bit kadar taşa 3 milvar verdireceğime daha büyük bir yapay taş alırım.Hem büyük hemde neredeyse hiç fark yok. Yarın öbür gün illaki elmas istersem O taşı söktürür yerine elmas taktırırım"
Bence hocam gelin'de sıkıntı çıkartmazsa böyle bir yol izleyebilirsin. Küçükük taşa 3k vermektense biraz daha göze gelen bir taşa git 400lira Yüzüğün bütçesini arttır 1.5klık değilde 2klık yüzük al. Hem daha güzel durur hemde taşı büyük olur :)
Karar senin :)
dediğin doğru ama gelinin arkadaş çevresinden biri çıkıp yüzüğe bakınca yaağğğ ama feeeykkk buuuğğ derse kadın doğası gereği istemese bile bunu kafasına takar
-
Hazır TBT kuyumcuları toplanmışken bi soru sorayım gerçek pırlanta nasıl anlaşılır. Yıllar önce bisiklet ile gezerken yol kenarında arabalar tarafından ezilmiş tektaş yüzük bulmuştum. Yüzüğün şaftı kaymıştı ama taşı sağlamdı. Yıllardır kalemlikte duruyor. Gerçekse okutayım kuyumcuya.