folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Evlilik Teklifi İçin Yüzük Almak Üzereyim

Evlilik Teklifi İçin Yüzük Almak Üzereyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Selamlar.

Iki haftaya evlilik teklifi edicem nasipse. Bugun yarin tektas yuzuk aliyorum. Ortalama fiyat 0.30 karat icin 2750 tl. 0.20 ler varla yok arasi. Ama gelgelelim benim verebilcegim rakamlar bunlar.Kuyumcunun aynen dediklerini iletiyorum anlayan arkadaslar zateb anlarlar muhtemelen.

G l A

G

Vs2

0.30 karat.

Ic berrakligi ya en iyisi yada eb iyisinin bi akt olani. Belirli markasi yok izmitin iyi kuyumcusundan serttifikali bir yuzuk. Ne dersiniz?

Mod not. Konu yerlerine dikkat :) Tebrikler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Allah kolaylık versin derim.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

gia sertifikası ciddi anlamsa fiyatı artırıyor eğer ileride satmam dersen yüzügü (umarım) ve güvenilirse bence sertifikasız al

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    sandman bunu yazdı

gia sertifikası ciddi anlamsa fiyatı artırıyor eğer ileride satmam dersen yüzügü (umarım) ve güvenilirse bence sertifikasız al

Umarim satmam yani anladin sen :)Kuyumcu babamin oglu degilki guveneyim ya serttifikasi olsun isterim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Pırlanta da kar payı fazla yüksek iyı araştırın 2 ay önce 0.40 karat ve yazdığının bir tık üzeri özellikleri sertifikalı 2200 e aldım bilgin olsun. Aldığım yer tanıdık olduğu için bu fiyat aynı yüzüğü bilindik markalara gidip gösterdiğimde 6k fiyat bictiler. Aklında olsun Allah tamamına erdirsin 

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

Hocam allah mesut etsin.Ekşi de böle bir başlık vardı yüzük alacaklar için epey güzel bilgiler vardı bende bir göz at derim

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Aranizda kuyumcu varsa guzel indirim yaparsa gelip alirimda izmit eskisehir istanbul bursa yalova bilecik falan buralara gelebilirim  baska kuyumcuya d××lmiyalim yani guzel bi indirim yaparsaniz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Takip. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Benim ablamda evlenecek ve damatla gittiklerinde kuyumcuya bende gittim. Ablam normal elmas yerine şu laboratuvar elmaslarından aldı. Yüzüğüne para verdi sadece. Kafasındaki fikir buydu " Ben şimdi bit kadar taşa 3 milvar verdireceğime daha büyük bir yapay taş alırım.Hem büyük hemde neredeyse hiç fark yok. Yarın öbür gün illaki elmas istersem O taşı söktürür yerine elmas taktırırım"

Bence hocam gelin'de sıkıntı çıkartmazsa böyle bir yol izleyebilirsin. Küçükük taşa 3k vermektense biraz daha göze gelen bir taşa git 400lira Yüzüğün bütçesini arttır 1.5klık değilde 2klık yüzük al. Hem daha güzel durur hemde taşı büyük olur :)

Karar senin :)

BALIK.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Benim ablamda evlenecek ve damatla gittiklerinde kuyumcuya bende gittim. Ablam normal elmas yerine şu laboratuvar elmaslarından aldı. Yüzüğüne para verdi sadece. Kafasındaki fikir buydu " Ben şimdi bit kadar taşa 3 milvar verdireceğime daha büyük bir yapay taş alırım.Hem büyük hemde neredeyse hiç fark yok. Yarın öbür gün illaki elmas istersem O taşı söktürür yerine elmas taktırırım"

Bence hocam gelin'de sıkıntı çıkartmazsa böyle bir yol izleyebilirsin. Küçükük taşa 3k vermektense biraz daha göze gelen bir taşa git 400lira Yüzüğün bütçesini arttır 1.5klık değilde 2klık yüzük al. Hem daha güzel durur hemde taşı büyük olur :)

Karar senin :)

dediğin doğru ama gelinin arkadaş çevresinden biri çıkıp yüzüğe bakınca yaağğğ ama feeeykkk buuuğğ derse kadın doğası gereği istemese bile bunu kafasına takar

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hazır TBT kuyumcuları toplanmışken bi soru sorayım gerçek pırlanta nasıl anlaşılır. Yıllar önce bisiklet ile gezerken yol kenarında arabalar tarafından ezilmiş tektaş yüzük bulmuştum. Yüzüğün şaftı kaymıştı ama taşı sağlamdı. Yıllardır kalemlikte duruyor. Gerçekse okutayım kuyumcuya.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2852 Toplam Mesaj: 33
tektas