Evlilik Teklifi İçin Yüzük Almak Üzereyim
-
Ben atasaydan aldım 22 karat 2300 mü neydi
sertifikalı güzel yani git bak derim
Dört köşe ortada taş olandan al taş küçük olsa bile o taşı büyük gösteriyor
SeRDaR tarafından 17/Eki/16 22:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam hayırlı olsun öncelikle.
Donanım Haber'de şöyle bir başlık görmüştüm çok önceden isterseniz bir bakın.
https://forum.donanimhaber.com/m_46528250/tm.htm
-
kuyumcu varsa pm atsın bana da lazım =D
-
Altinbastan bunu almıştım Allah kolaylık versin çok zor is :)
-
ari41 bunu yazdı
Selamlar.
Iki haftaya evlilik teklifi edicem nasipse. Bugun yarin tektas yuzuk aliyorum. Ortalama fiyat 0.30 karat icin 2750 tl. 0.20 ler varla yok arasi. Ama gelgelelim benim verebilcegim rakamlar bunlar.Kuyumcunun aynen dediklerini iletiyorum anlayan arkadaslar zateb anlarlar muhtemelen.
G l A
G
Vs2
0.30 karat.
Ic berrakligi ya en iyisi yada eb iyisinin bi akt olani. Belirli markasi yok izmitin iyi kuyumcusundan serttifikali bir yuzuk. Ne dersiniz?
Mod not. Konu yerlerine dikkat :) Tebrikler.
Hocam istediğin modelin resmini göster istediğin taş özelliklerine göre fiyat alayım. Seritfikalarin basıldığı cıhazların satışını yapiyorum. Zen pirlantanın üreticisi olan müşterilerimiz var uygun fiyat alabiliyoruz.
Evlencek olan kişiye bir yardımımız dokunur inşallah. (Sertifika kartı ile faturasız - faturalı)
https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/3627 bu yuzuk 650$ mesela.
rakkoc tarafından 18/Eki/16 08:50 tarihinde düzenlenmiştir -
banada lazim arkadaşlar :D takipteyim
-
Takipteyiz kuyumcu müritler bize sahip çıksın :D
-
Katalog istedim paylaşırım sonra ordan istediğinize gore secim yapılır.
-
Tebrikler şimdiden.
Büyük taş al diyenler olmuş ama kullanması zor olur, 0.3c uygun bir büyüklük bence.
İstanbul'a gitme şansın varsa birde oradaki fiyatlara bak. 2K civarlarında olması lazım fiiyatların.
--
Bu işlerin raconuna gelince: Evlilik teklif edeceğin yüzüğün fiyatı bir maaşın kadar olmalı :)
-
rakkoc bunu yazdı
Katalog istedim paylaşırım sonra ordan istediğinize gore secim yapılır.
Katalog ne zaman ulasir. Heyecan yaptim ya ordan bi bakmam lazim klasik bi model almayi düşünüyorum