Evlilik Teklifi Önerileri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2009
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

    selam hacılar, bir bekar daha kayıyor gökyüzünden. Bir evlilik teklifi yapmak istiyorum fakat aklıma bir şey gelmiyor, istanbul da yaşıyoruz ikimizde. Boğazda yat kiralayıp köprüye lazer ile yazı yazdırıcaktım fakat hoşlanmadığını öğrendim arkadaşlarından. Bu yüzden farklı ve güzel önerilerinize ihtiyacım var.. Bütçe sıkıntım olmasa da max 1-1.5 bin tl harcamayı düşünüyorum.

    Şuan kafamda ki fikri de sizinle paylaşmak istiyorum,

    sahil de güzel bir restauranta yemeğe gitmeyi düşünüyorum. Yemek bitiminde, bir tekneden pankart açılması ve volkan patlatmasını düşünüyorum sonrasında, bu tekne ile bir 30 dk boğaz turu yapıp tekne içinde önceden koyduğum gülleri vermek istiyorum..

    Bu fikir geliştirilebilirse yorumlarınızı ve farklı fikirlere sahip olanlar var ise fikirlerini yazarsa çok sevinirim..

    Teşekkürler.

    hocam öncelikle tebrikler, 
    tekneli birşey istiyorsan eğer şu sayfayı bir incele , boğaz köprüsüne lazerle felan yazıyolar benimle evlenrmisin diye hatunların çok hoşuna gider diye düşünüyorum. 

    https://tr-tr.facebook.com/erdogankaptandenizcilik

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

    https://www.youtube.com/watch?v=i-uy6nrd3C0

    https://www.youtube.com/watch?v=tHdEEGitcFk

    böyle manzaralar ile daha fazla rezil etmeyelim hem kendimizi hem sevdiğimizi lütfen.

    öyle tişört kot pantolon ile gidip durduk yere sürpriz yapılmaz.

    sokakta durduk yere yapılmaz teklif amk. ne yapıyorsunuz siz ? üstüne gunluk kıyafet ile yakalıyorsunuz kızı sonra şak cıkartıyorsunuz yüzüğü o ne lan öyle.

    yarrak gibi onun bunun kamera ile çekitiği sokakta onun bunun izlediği tekliften ne anlıyorsunuz ki.

    önceden azıcık hissetirin birazcık. kızda biraz his etsin teklif alacağını kendini ona göre hazırlasın gideceğiniz mekana amk.

    birazcık premium olun gold olsun ağır başlı olun. apaçi olmayın amk.

    ona kışın evlenme teklfi et.

    taşşaklı bir resturantta beyaz şarap ile el büyüklüğünde bonfile eti tüketirken teklifini yap.

    kışın şarabın etksi ile ikinizinde içi ısınsın. hem heyecan yapmadan güzelce olgun bir şeiklde yaparsın teklifini. ona yazı hatırlatsın hemde sakin ama anlamlı teklif.

    karşılıklı oturun. yiyin nezih bir şekilde yemeğinizi. için şarabınızdan 3 yudum.

    tıpkı büyükler gibi ağır başlı olun. onun küpeleri gecenin ışıklarında parıldasın. üstüne eklenecek tek taş yüzük parmağına eşlik etsin.

    kan kırmızı masa örtüsündeki şık içecek ve yiyecek takımları ile birliklte elini anlamı bir şekilde tutt. kendini güvende his ettsin. gold his etsin.

    seninde traşlı suratın gülümsersin. masadaki canlı çiçek gibi sizde canlanın. sadece ikiniz. garsona rica et 2 kameraya çeksin madem kalıcı olmasını istiyorsun.

    yarın eşin olacak insanı lüx bir yere götürüp sandalyesinne oturtup hürmet etmek mi daha iyi.

    yoksa apaçi gibi projeksiyon cihazından sikik bir tekneden duvara ışık mı yansıtmak daha iyi.

    yok meşale açarsınız yok konfeti patlatırsınız. süünnet düğünümü lan bu :(

    ''Özel'' diye bir şey kalmadı ki hocam; insanlar ne yaparlarsa yapsınlar yayınlama ihtiyacı duyuyor, izlenmek istiyor. İzlenme sayısı arttıkça mutlulukları artıyor. Ben kendi ilişkimde bile bu gibi problemler yaşıyorum. Beraberce güzel bir gün geçiriyorsun, o günü diğer yıllarda da hatırlayacağına eminsin, gözlerini kapatıp nefesi ciğerlerine doldurunca huzur hissediyorsun ve tam o sırada bir cep telefonu çıkıp boktan suratımı çekiyor. Sonra çekilen fotoğrafların arasından hangisinde suratlarımız daha az boktan çıkmışsa o seçiliyor ve sanal sosyal platformların birinde paylaşılıyor. Like, like, like...

    Yaşadığı en ufak ve özel anı bile paylaşma gereği duyan bir insanın, hayatında 1 kez başına gelen, 1 kez başına gelmesi daha doğru görünen evlilik için yaygarayı kopartması işten bile değil, malesef.

    Elbette ki fikir yönünden bir insanla tamamen uyuşabilmek çok zor, özellikle bu sanal sosyal platformlar konusunda bayanlardan aksi yönde bir beklentim bile yok. Bu nedenle elden geldiğince makul davranarak, özelin mümkün miktar özel kalması için uğraşarak yorulacağız. 

    Bahsettiğin evlilik teklifi için bütçeyi işaret gösterenler olabilir diye ekliyorum, aklınızda bir Amerikan film sahnesi belirmiş olabilir ancak, mekan, yemek ve insanlar her zaman olabildiğinin en iyisidir. Olabildiğinden daha iyisine gerek yoktur. Siz, sizce en iyisine gidip bunu gerçekleştirirsiniz, olur biter. Bence gayet iyi.



    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı
    Rabinski bunu yazdı
     

    Dinlemedeyiz hocam

    Anlatayım gençler.

    .....

    Evlenecek arkadaşlara tavsiyem;

    1) İtfaiye hortumu ile yıkayıp makyajsız halini görmediğiniz kadınla evlenmeyin

    2) Her zaman sağlıklı veya varlıklı olmayacaksınız. Zor gününde yanınızda olmayacak kadınla evlenmeyin

    3) Hayat görüşü sizinle uyuşmayan, sizi kısıtlayan, kıskanmayı sevgi zanneden kadınla evlenmeyin

    4) Evlenen siz değilsiniz. Aileleriniz. Eğer aileleriniz arasında sosyokültürel, ekonomik veya görüş farklılıkları varsa o evlilik uzun sürmez.

    ...

     

     

    burhan808 tarafından 10/Tem/16 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

    "O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 34
evlilik teklif