folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Evrim Teorisi & İslamiyet (Tartı$Ma Konusu)

Evrim Teorisi & İslamiyet (Tartı$Ma Konusu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hojam esra ceylanın programınada bir dümbük çıktı ben otobüste uçtum dedi. E hani bunun ispatı ? Ben bu safsataları sayıklayan elin arabına nereden inanacam. Nerede yazıyor bu hurafeler?
    -----------------------------
    Putperest neden öldüreyim ki? Mekke feth edildiğinde binlerce putperest öldürülürdü Eğer Kurani Kerimde böyle bir ayet olasaydı.. Halbuki Peygamber efendimiz hiç bir kapı zorlanmayacak hiç bir kimseye dokunulmayacak diye emretti, Sadece Kabedeki putlar kırıldı, Putperestlere dokunulmadı..Başka başka kitaplardan okuduğun şeylere inanıpta onları kendi kafalarınızda kurcalamayın Din için asıl harita Kurani Kerimdir, Mucizede odur, Bizler için ap açık delillerde mevcuttur.

Töbe Haşa! O kimseye milyarlar inanıyor, Senin gözünün önünde bir mucize gerçekleşse sen sihirbazlıktır bu dersin, görmek istemezsin, bir insanın kalbine imanı yerleştiremem ben kusura bakma ama şu evrim teorisini incelediğin kadar Kurani Kerimi inceleseydin belkide maymundan geldiğine inandığın o günleri hatırlamak istemezdin ama yinede saygım var düşüncelerine seninde bizim düşüncelerimize saygın olması temennisi ile..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Anlaşılan sen hiç hörmetli aylarda putperest öldürmedin.. ok anlayışla karşılıyorum.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 2422 Toplam Mesaj: 13