Evrime Işık Tutacak Bulgu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    evrim birgerçekdir bunu kim inkar ediyor yobazlar insan birden bitti :D hökten geldi dünyada evrim halen devam ediyor insanlıktan hayvanlıga dogru çevrenizde birçok evrim geçiren hayvan görebilirsiniz.

evrimi inkar eden yok, sorun evrimi kabul ettiginde müslümanlıktan çıkarsın düşüncesi yüzünden oluşuyor. çünkü kurana ters düşüyor.

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Allura, kuranla çelişiyor demişsin ama kuranda bana bir ayet gösterir misin neyin ne şekilde çeliştiği. Allah insanlar evrimleştirdim demiyor ama evrimleştirmedim de demiyor. Ben insanı sudan yarattım, çamurdan yarattım gibi ibareler var. Evim teorisine göre ilk hücre suda oluşmuştur, belki bu şekilde geliyor olabilir mahiyetini bilmiyoruz. Kesin birşey söylemek bu işin ilmiyle ilgilenenlerin işidir, fıkıhçılar yorumlayabilir, kafana göre yorum yapman doğru değil. İki kelimede kesip atmak kolay değil..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

EcHoLL bunu yazdı:
    evrim birgerçekdir bunu kim inkar ediyor yobazlar insan birden bitti :D hökten geldi dünyada evrim halen devam ediyor insanlıktan hayvanlıga dogru çevrenizde birçok evrim geçiren hayvan görebilirsiniz.

evrimi inkar eden yok, sorun evrimi kabul ettiginde müslümanlıktan çıkarsın düşüncesi yüzünden oluşuyor. çünkü kurana ters düşüyor.

Alluraya Katılmıyorum. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bazi arkadaslar , Science dergisinin nasil bir prestije sahip oldugunu bilmedikleri icin konuyu engin bilgileri cercevesinde tiye alabiliyorlar :) Harun Yahya'ya soyleyinde Science'a o bilimsel(!) makalelerinden gondersin,belki o zaman tiye almadan bu dergide yayinlananlari enine boyuna dusunup tartarsiniz :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    selçuk, sciense dergisi adı üzerinde dergi, bilimsel araştırmaları bunlar yapmıyor, chip dergisi gibi değil. Sadece yapılan araştırmaları yazıyor. Bu araştırmaların tarafsızlığından şüpheliyim. Dediğim gibi tüm iskelet olsa bile kıkırdaksı yapıları çıkaramazsın. Feriştahı olsan bunu yapamazsın. Sadece yorum vardır fosilden resim çizerken. Bunda da bilimsellik yoktur. Bu tarz fosillerin çizimlerini araştır. Farklı insanlar farklı şekilde çiziyor. Böyle mi saygınlık kazanılıyor?

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca Paleontoloji(Fosil Bilimi) diye bir dal var ve inanilmaz ileri seviyede islemler yapilabiliyor.Bulunan bir kafatasinin yuz modellemesine kadar...Yani gunumuz teknoloji ve tekniginide goz onunde bulundurmak gerekir.Emin ol o adamlarda kemikleri yapboz gibi birlestirip iste bu cikti demiyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hoca ben de şunu diyorum x fosilinin modellemesini yapan a, b ve c şahıslarının yaptığı modellemeler ve çizmleri araştır ve arasındaki farkı gör. Ne kadar yaparsan yap kıkırdak yapılardaki en ufak değişiklik yüz kısmını farklı gösterir. Dikkat edersen insan kafatasları birbirine çok benziyor. Bu kafataslarına bakarak hangi yüz tipinde olduğunu bulamazsın. Burada ben bile bu modellemeyi yaparsam kafama göre şekil verebilirim o kafatası üzerinde. Kıkırdak yapısı boş kalıyor adam oradaya istediği yoğunlukla alçı yada herneyse benzeri maddeyle modelini yapıyor. Bu onun biraz hayal gücüyle ilgili. Kesin bir işlem yok. Dediğim gibi aynı fosilin modellerini araştırırsan her insanın farklı biçimde modelleme yapıtığını göreceksin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Yıl 2020 Evrim Tamamen bilim adamları tarafından ispatlanır ve teori olmaktan çıkar Gazeteciler Adnan hocanın hapısına dayanır

Muhabir
    --Efendim evrim teorisi  bilim adamları tarafından tamamen ispatlandı teori olmaktan tamamen çıktı bu konu hakında ne düşünüyorsunuz?
    Adnan Hoca
    -- Allah evrimin ispatlanmasını istediği için ispatlandı benim bunun üzerinede bilimsel çalışmalarım mevcut açarsanız harunkahya.org da açıklamışım zaten

:)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Bakın siz burda hata yapıyorsunuz.evrim kurana ters düşüyormuş tamam o zaman evrim yalan..böyle bir düşünce olamaz.akıl denilen olgu sayesinde bunu şöyle yorumlamalısınız, evrimle kuran bağdaşsın bağdaşmasın a şahsı saçma desin demesin,önemli olan benim aklım benim düşüncelerimdir deyip olayı incelemelisiniz.Araştırmalar,bilimsel olgular sonucu evrim kanıtlanma aşmasına gelmiştir hatta geçmiştir bile.şöyle bir araştırım körü körüne inanmayın.emin olun o zaman inanmış bile sayılmazsınız.işte bu kısımda mantık devreye girmeli.o körü körüne inandığınız,sabah programlarında çıkan azgın hoca kılıklı herifler islam akıl dinidir demiyomu durmadan.ee madem herifleri kusurusuz,yanlış düşünmeyen insanlar olarak kabul ediyorsunuz o halde bu laflarınızıda aklınıza sokmalısınız.

bu saplantılardan kurtulduktan sonrada evrim nedir ne değildir bir araştırın bakalım,aklınız varsa araştırdıktan sonra aksini iddia edebiliyormusunuz görelim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ya yok kurana ters yok bilmem ne diyo herkes sonuçta yarattım diyor O

ister evrimleştirerek yaratır ister hop diye yaratır keyfinin kahyasımısınız veya gücüne sınırmı koymaya çalışıyosunuz? 

şimdi kafir diye üstüme atlamasınlar Elhamdülillah bnde müslümanım ama evriminde doğru olabiliceğini düşünüyorum... 

Zugzwang
Toplam Hit: 6217 Toplam Mesaj: 30