Evrime Işık Tutacak Bulgu
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------She's very sexy :S
-----------------------------hayvan xD
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------ya yok kurana ters yok bilmem ne diyo herkes sonuçta yarattım diyor O
ister evrimleştirerek yaratır ister hop diye yaratır keyfinin kahyasımısınız veya gücüne sınırmı koymaya çalışıyosunuz?
şimdi kafir diye üstüme atlamasınlar Elhamdülillah bnde müslümanım ama evriminde doğru olabiliceğini düşünüyorum...
-----------------------------neden doğru oldugunu düşünüyosun..çünkü önüne serilen bilgiler mantığına ters düşmüyo..çünkü aklını çalıştırabiliyosun..bakın bizler asırlar öncede aynı hataya düştük bu hata yüzünden bi imparatorluk yok oldu. inanmak körü körüne bağlanmak değildir.dine ters düşen şey aklada,mantığada ters düşmek zorundadır.
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------She's very sexy :S
-----------------------------akıl yavaş yavaş gelmiş ama bunda heralde baksana mayo üstüyle güneşlenmiş heralde göğüslerde karartı yok:) herşey güzelde ben elini niye öyle yapmış ona taktım yav:N
-----------------------------5 parmağı olduğunu göstermek için olmasın
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------zndmn bunu yazdı:
-----------------------------ya yok kurana ters yok bilmem ne diyo herkes sonuçta yarattım diyor O
ister evrimleştirerek yaratır ister hop diye yaratır keyfinin kahyasımısınız veya gücüne sınırmı koymaya çalışıyosunuz?
şimdi kafir diye üstüme atlamasınlar Elhamdülillah bnde müslümanım ama evriminde doğru olabiliceğini düşünüyorum...
-----------------------------neden doğru oldugunu düşünüyosun..çünkü önüne serilen bilgiler mantığına ters düşmüyo..çünkü aklını çalıştırabiliyosun..bakın bizler asırlar öncede aynı hataya düştük bu hata yüzünden bi imparatorluk yok oldu. inanmak körü körüne bağlanmak değildir.dine ters düşen şey aklada,mantığada ters düşmek zorundadır.
-----------------------------evet hocam ya gerçekten komik geliyo bazı insanlar 'hoop Allah evrimleştirmez Allah sadece yaratır haddini bilmez densiz münafık rezil' diyebilecek okadar çok adam varki ortalıkta ne biliyon sendemi yanındaydın istediği gibi oluşturur işte bu kadar basit yani :D
mantığı çalıştırmak bu kadar mı zor...
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------zndmn bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam ya gerçekten komik geliyo bazı insanlar 'hoop Allah evrimleştirmez Allah sadece yaratır haddini bilmez densiz münafık rezil' diyebilecek okadar çok adam varki ortalıkta ne biliyon sendemi yanındaydın istediği gibi oluşturur işte bu kadar basit yani :D
mantığı çalıştırmak bu kadar mı zor...
-----------------------------Sus Otur Zındık. Mendebur. Kafir. :)
Tabiki Şaka Yaptım. :)
Evet Sorgulamak Doğru Sonuca Götürür İnsanı, Sorgulamaya Engel Teşkil Eden Softalardan Nefret ediyorum. Yukardaki Sözlerimde Olduğu Gibi Kafir Olmakla Suçlayarak Tabusal Engel Çekmesi Bencede Acınacak Bir Durum....
-
benim atam maymun olamaz arkadaş
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
benim atam maymun olamaz arkadaş
Açılan evrim konularından hiç mi birşey öğrenmediniz de hala böyle bir yorum yapma rezilliğine düşüyosunuz :S:S -
7-19 bunu yazdı:
nasil bir kafa yapisi atalarinin maymun oldugunu dusunebilir
-----------------------------seninki gibi bi kafa yapısı düşünür ...
çünkü hiçbi evrimci benm atam maymun demez :)
bilmiyosan bence sus kendini rezil etme
-
benim atalarım maymun olamaz denir ve teori bi anda çökertilir :D
edit: http://suphecimelek.wordpress.com/2009/09/18/evrim-teorisi-bir-cocuga-anlatir-gibi/