Evrime Karşı Savunulan Yaratık: TRİLOBİT
-
aklima direk turbobit geldi
-
Zaten Adnan Oktar o kadar şeyi kendisi düşünmüyorki yurtdışındaki çalışmlardan yürütüyor.
-
http://www.youtube.com/watch?v=fWa7fDcNiAY maaşallah çok güzel trilobit fosilleri sergiliyorlar.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=fWa7fDcNiAY maaşallah çok güzel trilobit fosilleri sergiliyorlar.
-----------------------------:D Yalnız araştırma yalnızca harun yahyanın çalışması değilmiş. Yukarılarda bir arkadaş link vermiş.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------yunusları ve balinaları düşünürssek
bu hayvanlar denizde yaşamasına rağmen
kara için el uygun olan akciğer solunumu yapıyorlar
yunusların veya balinaların niye solungaçları yok
niye bu hayvanların arada çıkıp nefes almaları gerekiyor
-----------------------------darwin güzelce açıklıyor zaten wert, ayıların, balinalardan evrimleştiğni.. kutup ayıları sürekli avlanmaya çalışıyorlarmış denizde, doğal seleksiyon sonucu balinalara evrimleşmemesi için bir sebep yok diyor. çok meşhur bir hikayedir bu biraz da alay konusu olmuştur saygı değer darwin. origin of spicies kitabının 1. baskında whale-bear story i okuyabilirsin :)
yani mantıklı söylüyor, bir ayı neden balinaya evrilmesin ki :) hayalgücü sonuçta, bilim değil.. ancak walt disney de işe yarar
-
bu harun bu kadınları nerden buluyor yav geçen gün düşün düşün bulamadım amq :D
-
Kapitalist sistem size bunu evrim ile açıklamaya çalışır , sizde ona "sebeb" diye sorun.
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------bu harun bu kadınları nerden buluyor yav geçen gün düşün düşün bulamadım amq :D
-----------------------------Savunması da bu gevurları dine getirmek içinmiş ama arada adnan hoca da şevke kapılıyor olsun insanlık hali :D
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Kapitalist sistem size bunu evrim ile açıklamaya çalışır , sizde ona sebeb diye sorun.
-----------------------------Sebeb?
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Savunması da bu gevurları dine getirmek içinmiş ama arada adnan hoca da şevke kapılıyor olsun insanlık hali :D
----------------------------adnan ne zaman hoca oldu :) adamın hiç bir şeyden haberi yok. Ben o adamdan daha fazla gerek islami konularda gerek bilimde 1000 kat daha fazla biliyorum. Kekeme bir üslupla konuşuyor. azcık izlersen anlarsın. konu gizli olsaydı bir şeyler daha derdim ama en ufak eleştirilerde dava açıyor. yüzlerce avukatı var bu konularda. düşünün ensonhaber.com harun yahya ile ilgili haber olunca yorum sayfasını kapatıyor, birileri bir şey yazar da mahkemelik olur diye.. o yüzden sözleriniz doğru olsa bile pek yazmayın yoksa başınız derde girer uğraşırsınız :)