Evrimin Resmi Süper
-
Harika ve Zekice..
-
Harika!!
-
düsünce güzel....ele aldigi konu senaryo...
-
sadece fantazi olmakla kalır :)
-
çok güzelmiş önünde koşturmak gerekirdi bunun (:
-
ÇOK SAÇMA...
NOT:Adnan Oktarın kişiliği beni ilgilendirmez, ama onun kadar son yüzyılda evrim üzerine taşaklı yorum yapan bir adam daha yok. Tüm cdlerini izledim, ve dökümanlarının bir çoğunu okudum. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapacak kadar düşmeyin. Araştırmadan da yorum yapmayın. Kendisinin maymundan geldiğine inan hayvanlardan olmayın !
-
İnsan düşünen bir hayvandır!
-
Benim gibi, maymunla akraba olan insanlar çok tehlikelidirler. Hem ne yapacakları belli olmaz, hem de cok hareketlidirler. Üstelik kendince ahlak kuralları vardır ama bu kuralları devamlı değiştirirler. Namussuz, şerefsiz olurlar ve de vatanseverlikten falan da pek anlamazlar. Tek düşündükleri muz yemek ve de birbirleri ile devamlı bir şekilde anlamsız cümleler kurmak vasıtası ile iletişim kurmaktır. Bizim gibi maymundan gelme insan evlatları hem topluma rahatsızlık vermekte, hem de yüce tanrısal insanların bazılarının aklını çelmek suretiyle kendilerine çevirmektedirler. Bu yüzden yaratılmış insanlar, benim gibi maymundan gelmeleri, içinde oldugum taş binalara kapatmışlardır. Arada muz atarak ve de ihtiyacımız oldukça, “aa ne şirin bak gözlüğü de var” gibi sozlerle kandırarak içerde tutmaya, ne yazık ki muaffak olmuslardir.
-
hücreden başlamış hicreye dönmüş, resim de çok güzel yaw.
her şehirin hiphopçulara/graffiticilere ihtiyacı var :) -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------ÇOK SAÇMA...
NOT:Adnan Oktarın kişiliği beni ilgilendirmez, ama onun kadar son yüzyılda evrim üzerine taşaklı yorum yapan bir adam daha yok. Tüm cdlerini izledim, ve dökümanlarının bir çoğunu okudum. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapacak kadar düşmeyin. Araştırmadan da yorum yapmayın. Kendisinin maymundan geldiğine inan hayvanlardan olmayın !
-----------------------------
süpersin hocam. okumadan anlamadan dinlemeden oradan buradan duyulan şeylerle yok adnan hoca şöylede böyle. şerefsiz olsa nolur doğruları söyledikten sonra...?