Exa Bilgisayar Xml Dosyasını Yazdırma
-
Arkadaşlar Exa Bilgisayardan xml aldik Simdi opencart olan sitemize ekleyecegiz fakat modül felan gerekiyormus yapabilecegine inanan arkadaş varsa bi yardimci olsun karsılıgı güzel olacaktir.
-
Koca TBT de yok mu birisi. Yoksa Herkes Kurtlar Vadisimi İzliyo..
scarletbeard tarafından 21/Ara/12 19:17 tarihinde düzenlenmiştir
Arkadaşlar exa bilgisayardan xml datayi cektim simdi opencart olan siteme ekleyecegim. YArdimci olabilecek varmidir. -
Tam olarak neyden bahsettiğini anlamadım. Sitemapi mi xml e yazdırmak istiyosunuz?
-
firmadan gelen bir ürün xml dosyası var. mesela bunu php ile yazıcaksın sonrada xml entegrasyonundaki verileri veritabanına yükleyeceksin. EmQceR tarafından 13/Ara/12 21:27 tarihinde düzenlenmiştir
-
EmQceR bunu yazdıfirmadan gelen bir ürün xml dosyası var. mesela bunu php ile yazıcaksın sonrada xml entegrasyonundaki verileri veritabanına yükleyeceksin.
Hocam Opencart olan Siteye Yükleyebilirmisin. Yardimci olabilirsen bi El at vallahi cok makbule gecer.
-
ücret karşılığı yapabilirim
-
lalada bunu yazdı
ücret karşılığı yapabilirim
Hadi Ya aliihsan kardes bize sana siteyi bedava verdik elimizden gelen bişey varsa emret yeter dedik. Serkan Ben Serkan.
-
Arkadaşlar exa bilgisayardan xml datayi cektim simdi opencart olan siteme ekleyecegim. YArdimci olabilecek varmidir.
-
uuuuppp
-
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension&filter_search=%20xml%20import
bi tane free gördüm arada onu bi dene istersen
-
Haci ben yapmayi bilmiyorum işte. Yardimci olabilecek birisi lazim