folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Exa Bilgisayar Xml Dosyasını Yazdırma

Exa Bilgisayar Xml Dosyasını Yazdırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Exa bilgisayar opencart mı kullanıyor?

Hayır;Erk Yazılım ki Cumhurbaşkan'ın sitesini de kendileri yapıyor,hazır yazılım kullandıklarını sanmıtyorum,hem genelde asp dili..

Senin ALDIM dediğin xml dosyası da neyin nesidir.Modül müdür,exa opencart uyumlu bir xml dağıtı mı yapıyor.

Bilmediğin konuda millet bilmiyormuş gibi davranıyorsun.Ben opencart paneline bile giriş yapmış değilim bugüne kadar ama bu dediklerimden doğru olmayan biri varsa senin o ftpye atıp kur tuşuna basmalarını bekleme olayın yatar.

Wordpressten tiksiniyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

Hayır;Erk Yazılım ki Cumhurbaşkan'ın sitesini de kendileri yapıyor,hazır yazılım kullandıklarını sanmıtyorum,hem genelde asp dili..

Senin ALDIM dediğin xml dosyası da neyin nesidir.Modül müdür,exa opencart uyumlu bir xml dağıtı mı yapıyor.

Bilmediğin konuda millet bilmiyormuş gibi davranıyorsun.Ben opencart paneline bile giriş yapmış değilim bugüne kadar ama bu dediklerimden doğru olmayan biri varsa senin o ftpye atıp kur tuşuna basmalarını bekleme olayın yatar.

arkadaşın söylemiş olduğu yanlış birşey yok (detaylarını tam olarak bende bilmiyorum ama kullanımı yaygın olan bi sistem) genel firma (örn:exa) sitesine girdiği ürünleri bayileride yararlansın diye mevcut bir xml dosyasına yazdırır bu xml dosyası site ile eş zamanlı çalışıyor bildiğim kadarı ile bu xml dosyasında ürünün bilgileri resim adresleri ağırlığı fiyatı vs yazıyor. exa nın bayisi bu xml dosyasını kullanarak sitesini sürekli güncel tutabiliyor hiç kasmasına gerek kalmıyor yani  mevzu bu kısaca (benim bildiğim anladığım kadarı ile)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı
    HuwelAsK bunu yazdı

arkadaşın söylemiş olduğu yanlış birşey yok (detaylarını tam olarak bende bilmiyorum ama kullanımı yaygın olan bi sistem) genel firma (örn:exa) sitesine girdiği ürünleri bayileride yararlansın diye mevcut bir xml dosyasına yazdırır bu xml dosyası site ile eş zamanlı çalışıyor bildiğim kadarı ile bu xml dosyasında ürünün bilgileri resim adresleri ağırlığı fiyatı vs yazıyor. exa nın bayisi bu xml dosyasını kullanarak sitesini sürekli güncel tutabiliyor hiç kasmasına gerek kalmıyor yani  mevzu bu kısaca (benim bildiğim anladığım kadarı ile)

Tamam xml import etmek için bi plugin kullanması gerekiyor. Opencart ın kendi sitesinde pluginler var bi tanede ücretsiz gördüm 

google'a "how to add plugin to opencart" yazıp plugin'i yükleyip xml'i import edecek.

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

ne diyon amnk? ne içtin öğlen öğlen ? xml in ne olduğunu biliyomusun ? xml bi boka uyumlu olmaz sen xml deki veriyi alır kendine uydurursun.yok exa cumhurbaşkanlığının sitesini yapıyomuş yok bilmemneymiş, bilmiyosan sus amnk.bide hayatımda hiç opencart kurmadım demişsin.hayatında hiç xml de görmemişin heralde?

@scarletbeard sen aldığın xml i paylaşsana bi bakalım hallederiz her türlü ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Paylasima atiyorum suanda. Link Verecegim 2 dk  kaya kadar.

http://rapidshare.com/files/61532870/XMLLER.rar  buradan xmlleri cekebilirsiniz

scarletbeard tarafından 22/Ara/12 14:40 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

Bilgisayar kullanmayi biliyormusun.  ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

? Dosyayi paylastim sonuc VArmi

Toplam Hit: 2735 Toplam Mesaj: 18