.Exe Dosyaları Açılmıyor.
-
Bugün arkadaş bilgisayarını getirdi. .exe dosyalarını açtığımda media player açılıyor dedi.Bende varsayılan programları kurcaladı sandım.Baktım herşey yerli yerinde ama herhangi bir .exe yi tıkladığımda media player açılıyor.Buna mukabil pcde hiçbir program çalışmıyor. (antivirüs,winrar,regedit,msconfig,vs,vs)Format çekmeden halledebilir misin? dedi.bakarız dedim.Baktım çıkar yol bulamadım size sormaya geldim..
-
windows cd sini tak onarma yap
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
windows cd sini tak onarma yap
elde cd yok olsa çakacam formatı.. -
varsayılan program olarak atıyorum cmd yi seçtinya. belki o dosyaya windows medya player bindlenmiştir.
-
İşletim sistemini de yazsaydın hoca
XP CD'ni tak ve Başlat Çalıştır sfc /scannow yaz Enter'a bas, bozulan işletim sistemi dosyaların varsa onarılacaktır.
http://www.frmtr.com/resimli-program-anlatim/598074-bozulan-dosya-iliskilerini-duzeltin-flash-anlatim.html buraya bak istersen birde
-
Sality virüsünün bir çeşidi galiba.Güvenlik modda sality remove toolsla temizlemeyi dene ya da birdefender rescue gibi alternatifleri dene.Baska bişi aklıma gelmiyor malesef
-
OS win7 kurulu cd si yok herhangi bir setupa exe ye tıkladığımda media player açılıyor
-
C:\Program files\Windows media player\wmplayer.exe 'nin adini sallamasyon bisey olarak degistir sonra bi exe acmaya kalk bakalim ne diyecek? Edit: Tarayiciyi nasil actin :D
-
kurduğu bir programdan kaynaklanıyor olabilir ben restora diye bir program kurdum hangi exe yi çalıştıram onla açılıyr kaldırınca kalktı. Program ekle kaldıra bir gir gereksiz programları kaldır medya playeri de kaldırmayı dene
nasıl kaldıracam diyosan windows özeliklerini aç kapa var program ekle kaldırda ordan medyaya gel ordan kaldırırısın
-
x3uqm4 bunu yazdı:
C:\Program files\Windows media player\wmplayer.exe 'nin adini sallamasyon bisey olarak degistir sonra bi exe acmaya kalk bakalim ne diyecek? Edit: Tarayiciyi nasil actin :D
masaüstünde windows uyumluluk raporu.htm diye bi dosyadan girdim.Dediğini yaptım Trustedınstaller izin vermiyo diyo.pc de öyle bi program falan yok .. -
x-files bunu yazdı:
-----------------------------kurduğu bir programdan kaynaklanıyor olabilir ben restora diye bir program kurdum hangi exe yi çalıştıram onla açılıyr kaldırınca kalktı. Program ekle kaldıra bir gir gereksiz programları kaldır medya playeri de kaldırmayı dene
nasıl kaldıracam diyosan windows özeliklerini aç kapa var program ekle kaldırda ordan medyaya gel ordan kaldırırısın
-----------------------------C/ de dosyalar duruyo ama program ekle kaldırda media player yok dosyayı silsemde ismini değiştirsemde trusted installer izin vermiyo diyo..