.Exe Dosyaları Açılmıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Bugün arkadaş bilgisayarını getirdi. .exe dosyalarını açtığımda media player açılıyor dedi.Bende varsayılan programları kurcaladı sandım.Baktım herşey yerli yerinde ama herhangi bir .exe yi tıkladığımda media player açılıyor.Buna mukabil pcde hiçbir program çalışmıyor. (antivirüs,winrar,regedit,msconfig,vs,vs)Format çekmeden halledebilir misin? dedi.bakarız dedim.Baktım çıkar yol bulamadım size sormaya geldim..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

windows cd sini tak onarma yap

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

windows cd sini tak onarma yap

elde cd yok olsa çakacam formatı..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    varsayılan program olarak atıyorum cmd yi seçtinya. belki o dosyaya windows medya player bindlenmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

İşletim sistemini de yazsaydın hoca

XP CD'ni tak ve Başlat Çalıştır sfc /scannow yaz Enter'a bas, bozulan işletim sistemi dosyaların varsa onarılacaktır.

http://www.frmtr.com/resimli-program-anlatim/598074-bozulan-dosya-iliskilerini-duzeltin-flash-anlatim.html buraya bak istersen birde

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Sality virüsünün bir çeşidi galiba.Güvenlik modda sality remove toolsla temizlemeyi dene ya da birdefender rescue gibi alternatifleri dene.Baska bişi aklıma gelmiyor malesef

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

OS win7 kurulu cd si yok herhangi bir setupa exe ye tıkladığımda media player açılıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    C:\Program files\Windows media player\wmplayer.exe 'nin adini sallamasyon bisey olarak degistir sonra bi exe acmaya kalk bakalim ne diyecek? Edit: Tarayiciyi nasil actin :D

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

kurduğu bir programdan kaynaklanıyor olabilir ben restora diye bir program kurdum hangi exe yi çalıştıram onla açılıyr kaldırınca kalktı. Program ekle kaldıra bir gir gereksiz programları kaldır medya playeri de kaldırmayı dene

nasıl kaldıracam diyosan windows özeliklerini aç kapa var program ekle kaldırda ordan medyaya gel ordan kaldırırısın

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    C:\Program files\Windows media player\wmplayer.exe 'nin adini sallamasyon bisey olarak degistir sonra bi exe acmaya kalk bakalim ne diyecek? Edit: Tarayiciyi nasil actin :D
    masaüstünde windows uyumluluk raporu.htm diye bi dosyadan girdim.Dediğini yaptım Trustedınstaller izin vermiyo diyo.pc de öyle bi program falan yok ..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

kurduğu bir programdan kaynaklanıyor olabilir ben restora diye bir program kurdum hangi exe yi çalıştıram onla açılıyr kaldırınca kalktı. Program ekle kaldıra bir gir gereksiz programları kaldır medya playeri de kaldırmayı dene

nasıl kaldıracam diyosan windows özeliklerini aç kapa var program ekle kaldırda ordan medyaya gel ordan kaldırırısın

C/ de dosyalar duruyo ama program ekle kaldırda media player yok dosyayı silsemde ismini değiştirsemde trusted installer izin vermiyo diyo..

Toplam Hit: 6701 Toplam Mesaj: 15