.Exe Dosyaları Açılmıyor.
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
x-files bunu yazdı:
-----------------------------kurduğu bir programdan kaynaklanıyor olabilir ben restora diye bir program kurdum hangi exe yi çalıştıram onla açılıyr kaldırınca kalktı. Program ekle kaldıra bir gir gereksiz programları kaldır medya playeri de kaldırmayı dene
nasıl kaldıracam diyosan windows özeliklerini aç kapa var program ekle kaldırda ordan medyaya gel ordan kaldırırısın
-----------------------------C/ de dosyalar duruyo ama program ekle kaldırda media player yok dosyayı silsemde ismini değiştirsemde trusted installer izin vermiyo diyo..

----------------------------- -
hoca yeni kullanıcı aç. tüm ayarların default olacaktır o kullanıcıda. exe lerinide açabilirsin
edit: bide bu olayı nasıl becerebiliyorsunuz amk. hadi videoları anlarım. avi,mpg,dat flan hepsini media playerde aç dersin. exe de nasıl becerdin bunu |:
birkaç kişide denk geldim buna. sizleri tebrik ediyorum. çözüm yolum en kısa ve garanti yolu. nette aratırsan başka türlü yöntemlerde var ama boşa uğraşma. aç yeni kullanıcı kullanmaya devam et.
-
Bilgisayarda arama yap o programi bulmak icin. regedit kayitlariyla oynamis o program. Trusted kelimesini ara bulunca dosyasini silme, ayni klasorde uninstall dosyasini bul. eger yoksa programi acip ayarlamalar falan yapabiliyormusun bak.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------hoca yeni kullanıcı aç. tüm ayarların default olacaktır o kullanıcıda. exe lerinide açabilirsin
edit: bide bu olayı nasıl becerebiliyorsunuz amk. hadi videoları anlarım. avi,mpg,dat flan hepsini media playerde aç dersin. exe de nasıl becerdin bunu |:
birkaç kişide denk geldim buna. sizleri tebrik ediyorum. çözüm yolum en kısa ve garanti yolu. nette aratırsan başka türlü yöntemlerde var ama boşa uğraşma. aç yeni kullanıcı kullanmaya devam et.
-----------------------------hocam öncelikle uğraş veren herkese ve sana çok teşekkür ederim sorun çözüldü ayrıca bu sorun benim mal arkadaşım tarafımdan kaynaklanmakta.onun adına sizden özür dilerim..