Exeyi Penceresiz Calıstırma
-
konuyu buraya açtım ama nereye açıcagıma karar veremedim sormak istediğim şu elimde a.exe var bunu calıstırdıgımda penceresiz calısmasını istiyorum gorev yoneticisinde gorunmesi falan sorun deil sadece ekranda bisey gorunmesin istiyorum /B die bsyler yazılıodu fakat bunu denediğimde de olmadı sanırım benim exe desteklemiyo /b komutunu yardımlarınızı bekliyorum
-
opacity 0 a çek
ya da
Form1_VisibleChanged eventine this.Close(); yaz
-
gizlemek istediğin pencerenin başlığını söyler misin?
-
saybirs bunu yazdı
opacity 0 a çek
ya da
Form1_VisibleChanged eventine this.Close(); yaz
biraz daa ayrıntılı solermisin
Daft bunu yazdıgizlemek istediğin pencerenin başlığını söyler misin?
program exe seklinde acıldıgında cmd.exe de calısıyor.
-
autoit kodu
ShellExecute("dosyaadi.exe","",@ScriptDir,"",@SW_HIDE)
-
hocam bat dosyası oluştur, içine
start /B "exe konumu" asd.exe
yapıp bat'ı çalıştırmayı deneyebilir misin
-
hsyN bunu yazdı
hocam bunu denedim ve soylede bi sıkıntım var benim calıstırdıgım exe zaten batla başlatılıyor yani icinde başka komutlarda var ama /B yi denedim olmadı tanınmayan bi komut gibi bsyler soledi
-
Daft bunu yazdı
autoit kodu
hocam autoit i indirdim daha once hic kullanmadım sormak istediğim bu komutu mu yazcaz sadece dosyanın yoludur veya ekstra ne yazmam gerek biraz acıklaman mumkun mu
-
doz4 bunu yazdıhsyN bunu yazdı
hocam bunu denedim ve soylede bi sıkıntım var benim calıstırdıgım exe zaten batla başlatılıyor yani icinde başka komutlarda var ama /B yi denedim olmadı tanınmayan bi komut gibi bsyler soledi
hocam şöyle bişi buldum, senin istediğin şekilde kodları oluşturuyo, bi indir incele, hangi kodları giriyo gizleyince
-
doz4 bunu yazdıDaft bunu yazdı
autoit kodu
hocam autoit i indirdim daha once hic kullanmadım sormak istediğim bu komutu mu yazcaz sadece dosyanın yoludur veya ekstra ne yazmam gerek biraz acıklaman mumkun mu
kod gayet açık, dosyaadi.exe'yi değiştireceksin sadece.
-
Daft bunu yazdıdoz4 bunu yazdıDaft bunu yazdı
autoit kodu
kod gayet açık, dosyaadi.exe'yi değiştireceksin sadece.
hocam bunu sizin dedğiniz gibi yaptıgımda windows dosyayı bulamadı diye hata veriyor o yuzden sordum ben calıstırcagı exe yi nasıl gosterebilirim die mesela D:/a.exe calıstırılcak