Exeyi Penceresiz Calıstırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hocam bunu sizin dedğiniz gibi yaptıgımda windows dosyayı bulamadı diye hata veriyor o yuzden sordum ben calıstırcagı exe yi nasıl gosterebilirim die mesela D:/a.exe calıstırılcak

ya aynı klasöre atacaksın ya da D:\a.exe yazacaksın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doz4
    doz4's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

hocam bunu sizin dedğiniz gibi yaptıgımda windows dosyayı bulamadı diye hata veriyor o yuzden sordum ben calıstırcagı exe yi nasıl gosterebilirim die mesela D:/a.exe calıstırılcak

hocam son bir sorum olcak dedğiniz gibi calıstı ancak .bat dosyasını calıstırmıo bu sekilde onun icin farklı biseymi gerek exeye calısma komudu var batın icinde o yuzden exeyi batin icindeki komutlarla calıstırmam gerek ve o exeninde calıstıgında gorunmesini istemiyorum

Zifti Kaynatsan Olurmu Seker Cinsini Sevdiğim Cinsine ceker
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    doz4 bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

hocam son bir sorum olcak dedğiniz gibi calıstı ancak .bat dosyasını calıstırmıo bu sekilde onun icin farklı biseymi gerek exeye calısma komudu var batın icinde o yuzden exeyi batin icindeki komutlarla calıstırmam gerek ve o exeninde calıstıgında gorunmesini istemiyorum

o zaman bat dosyasını bırakıp her şeyi autoit ile yapacaksın.

bat dosyasını buraya yaz yardımcı olayım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    cizik

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
Toplam Hit: 1679 Toplam Mesaj: 15