Exper Garanti Şartları -Garantiye Hiç Dizustu Bilgisayarı Veren Olduysa Bi Baksında Yorum Yapsın :)
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hacı haklısın experı aldıgıma pısman oldum zaten ama aldık bı kere 1,233 gayme saydım bıde...
buarada su cumartesi olayına gelınce sayılıyormu harbı eger sayılıyorsa daha erken mahkemeye vercem :D hacı bunu tam olarak anca tuketıcı hakları burosundan ogrenebılırım degılmı... ben bi ara gıdım onlarla konusım sahsen su bilgisayardan kurtulım bu bahane ıle ancak sole bı sorum var adamlardan ben bugun bılgısayarımı gerı alıyom ama hala parca beklıyor yanı parca gelınce bana haber verecekler...hala hakkımı savunım degılmı bılgısayar bende ama adamlar garantı anlasmasına uymuyolar...
-----------------------------Satış yaptığımız firmanın mart ayında verdiği yeni tüketici hakları maddelerinde cumarteside mevcut artık dendi. sen yine garanti olması için gidip sor tabiki ama ben müsterilerime dahil olarak bilgi veriyorum belkide firmamızın bi yaptırımı ama genel olmasa söylenmezdi diye düşünüyorum. sen hukuki işlemlerini başlat tamir görmeden geri gelen bilgisayarı alma arkadaşım olay çıkar orda gerekirse. mümkünse elinde servis raporu olsn bu parça bekledine dair yazılı olan. firma verebiliosa onlardan al tarhli bir belge garantiye gidiş ve teslim edilirken tamir edilmedine dair bir belge. yazılı kanıtın olsn söke söke verirsn geri experini :D
-----------------------------tmm hacı anladım hadı bagam ınsallah vercez :D ben hafta ıcın bir gidim konısım tüketici hakları ile adanada nerdeyse bulurum netten.. hadi bakım ya allah :D
-
bıktım bende bu teknik servis olaylarından
demişsinki 15 gunu geçince yedek cihaz verinde demişler istenbula sormadan olmaz
hocam bir kere servis olayları rezalettir.adamlar sadece ağız yapar.karsılarında saglam ve kararlı durup
kızarsan 2 dakikada yapılır.
aynı muhabbetler bizede cok defalar yapıldı.gozunun içine baka baka cihaz istanbulda derler
bi bakmıssın cihaz ust kattan iniverir.ben dwd rw deişecek diye arızaya veriyorum
onlar bana bataryayı deiştirelimmi diyorlar.hayır deyincede cihazı bekletiyorlar
şikayete gidiyorum diye milletin içinde bagırıncada 1 saatte cihaz hemen yapılıyor
birde uydurma bir parca takılıp iteleniyor musteriye