Explorer Yaması Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Hocam microsoftun başka versiyonu kalmadı :) ama versiyonla ilgili tüm bilgiler doğruysa vista için aradığın yama altta, ama şu bakımdan iyi oldu bu yamanın her versiyon için olanını paylaştık :)

17 Aralık Windows Vista için Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB960714)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    dj_alper ne sorunlu insanmışsın sen öyle :P =)))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bu msu uzantısı xp de göstermiyo vistaya atınca gösterir dime?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

yes hocam, xp'ninki exe uzantılı bu vista olduğu için msu uzantılı, vistada çalışır yani

Windows Vista'da ve Windows Server 2008 Güncelleştirme paketleri .msu dosya adı uzantısına sahiptir.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

yes hocam, xp'ninki exe uzantılı bu vista olduğu için msu uzantılı, vistada çalışır yani

Windows Vista'da ve Windows Server 2008 Güncelleştirme paketleri .msu dosya adı uzantısına sahiptir.

-----------------------------

hiç kullanmadığım için bilmiyom :) benim kıza kuracamda akşam xpninkini denedim hata vermişti :)=

çok çok saol

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    eyvallah hocam, sen de sağol.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

mikroföst :| kapattı açığı.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 18