folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ey Millet Unutmayın Bu İhanetleri

Ey Millet Unutmayın Bu İhanetleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://yehha.org/195000/facebook.com/davutoglu-aziz-dostumuz-barzani-ankaraya-gelecek.html

pkk yı besleyen geberesice barzaniye kardeşim diyen davutoğlu gibi devletimizin gücünden şüphe ettirenlere yazıklar olsun diyorum ve bilginize sunuyorum.

Irakın 3 e bölünmesini normal karşılayan davutoğlu...k.ırakta bir kukla devleti kabul ederiz diyebilen davutoğlu...

yarın bi gun guneydoğu bölgemizde ayaklanma çıkarsa bölgemiz tehlikeye düşerse bunun sorumlusu bunlardır.

Şehit verdiğimizde tek kelime edemeyen beceriksizler bunlardır. öfkemi içimde biriktiriyorum yazıklar olsun.

amerikan mandacılığından başka birşey değil yaptıklarınız. bir gun seni oradan aşağı almasını bilir bu millet.

akp +bdp(pkk)+ abd nasılda işbirlik içerisindeler. görünen köy klavuz istemez. of.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bu terör bitmez... biterse siyasetçiler aç kalır yoksa başka türlü halkı nası kandırcaklar

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

bu terör bitmez... biterse siyasetçiler aç kalır yoksa başka türlü halkı nası kandırcaklar

ne alakası var ya.terör beceriksiz siyaset zibidi paçavracıları tarafından bitirilemedi.niye ? baştakilerin hepsi amerikan mandacısıydıda o yuzden.bağımsız değildide o yüzden. batının ele geçirdiği mali ekonomimizin yok oluşundan.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

fazla laga lüga yapmayın america pkk dan desteğini kesmedikce türkiyede pkkya böle göz yumdukca terorde belada olumlerde bitmez..;);)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

akp ile pkk yı yan yana koyacak kadar kıt akıllı olanlara sadece acıyarak gülüyorum.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

akp ile pkk yı yan yana koyacak kadar kıt akıllı olanlara sadece acıyarak gülüyorum.

AKP EŞİTTİR PKK !
     Akp.nin çıkardığı yasaların bölücüye tanıdığı serbestlikten faydalanan bir pkk.lı tarafından sarfedildi .

Dehap başkanı Pkk.ya yakınlıklarının Akp.ye yakınlıkları kadar olduğunu söyledi. Dehap genel başkanı olacak terörist Tuncer Bakırhan 31 mayısta R.t.e’ye mektup yolladığını da belirtti.

4 Sürüngen içerden çıktığından beri yaydıkları kuduz mikrobu memleketimizin her yanında can almaya devam ediyor.Bu gün Hatay’da yol yapım ekibini koruyan 3 köy korucusu daha şehit oldu. 4 kişi’in çıkması adına daha kaç şehit verilecek acaba Tayyip efendi bir bilgi alabildi mi dehaptan?Nasılsa mektuplaşıyor onlarla.

Yine aynı terörist PKK ‘nın elebaşı olan Zübeyr Aydar adlı teröriste de mektup yolladığını beyan etti.Buldukça bunayan ve canına susayan Tuncer Bakırhan adlı eşkıya ''halkımızın ve partimizin, hala koşulsuz, herkesi kapsayan bir siyasal affın beklentisi içinde olduğunu söylemek gerekiyor.’’ dedi.Halk diye bahsettiği Ermeni Öcalan ve avanesinden başkası değil .Tüm pkk.lı canilerin sokağa salınması için Tayyib’e talimatlar veren Bakırhan Pkk –kongragel başkanına yalvararak güya ateşkes çağrısında bulundu.

Ateşi kesecek olan sadece ve sadece Türk Milleti’nin ordusudur. Küreselciler,bopçular,popçular ve vatan hainlerinden beklediğimiz bir şey yoktur.Kimseden değil artık Yüce Türk Milletinden bekliyoruz vatanın temizliğini.Kuvay-ı Milliye ruhunun dirilmesi için bir daha 35 bin can yanmasını bekleyecek değiliz.

Önce pkk ile eşit olan Akp.den memleketimizin kurtulması şarttır.Milletimiz Akp.yi indirmeden terörün artmasına mani olamayacağını anlamalı ve harekete geçmelidir artık.

alintidir!

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

Akp'ye haala inanan salakları gördükçe sadece üzülüyorum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

öcalana sayın diyen birini tartışıyoruz...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

ha siz gidin dtp ye bdp ye tepki göstermeyin akp ile uğraşın dimi ? pkk da zaten onu istiyordu. aferin birilerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz ?

öfke ve kin kustuğunuz insanlar sizin devletiniz hükümetiniz ve başınızdır ! şu anda suç işlediğinizin bilmem farkındamısınız ?

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

bdp ile dtp nin en büyük destekçisisi akp değilmiş gibi konuşuyorsun

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

ha siz gidin dtp ye bdp ye tepki göstermeyin akp ile uğraşın dimi ? pkk da zaten onu istiyordu. aferin birilerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz ?

öfke ve kin kustuğunuz insanlar sizin devletiniz hükümetiniz ve başınızdır ! şu anda suç işlediğinizin bilmem farkındamısınız ?

senin başın onlar.

ve senin yüzünden suç işlediğimizin bilmem farkındamısın?

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 3634 Toplam Mesaj: 27