folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ey Millet Unutmayın Bu İhanetleri

Ey Millet Unutmayın Bu İhanetleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

@destanition sadece 1 saniye dur we bu kadar insan akp yi neden istemiyo düşün hatta bak biz ileri gitmiyoruz akp ile geri gidiyoruz yakında düşünce suçuda gelicek bu kadar düşmanı olan bi parti daha olduğunu sanmıorum

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:
    -----------------------------

ha siz gidin dtp ye bdp ye tepki göstermeyin akp ile uğraşın dimi ? pkk da zaten onu istiyordu. aferin birilerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz ?

öfke ve kin kustuğunuz insanlar sizin devletiniz hükümetiniz ve başınızdır ! şu anda suç işlediğinizin bilmem farkındamısınız ?

parti kapatmayı kim zorlaştırdı lan ?

Meclis çoğunluğu kimde akp de niye dtp lilerin dokunulmazlığını kaldırmıyor ?

Aponun cezaevini kim düzenledi apoya sayın şehitlerimize kelle diyen kim ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Kendi çıkarlarını değilde ülkesini düşünen bi tane siyasetçi yok hepsi bi alay o.ç.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

akp nin içindeki pkk ya destek veren köy ağalarının demokrasi diyerekten ihanetlik eylemler yaptığını kendileri belli ediyorsa bu durumda göz göre göre biz aynıyız diyorsa ya biz uzayda yaşıyoruz yada sen farklı dunyalarda.

sınırdan eşkiyaları dtp lilerle işbirlik yapıp şov gösterisine dönüştürüp iyi şeyler oluyor diyen akp li boşbakan değilde kimdir ? Türk askerine sılah sıkan eşkiyaları otobuslerde kahramanmış gibi gösteren devlet hizmetlerini önlerine sunan kimdir ?

BOP eşbaşkanıyım diyip amerikanın bop planındaki güneydoğu bölgemizin parçalanmış şekilde gösterilmesine evet diyen boşbakan değilde kimdir ?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazısını dağlardan sildirmek isteyen akpli vekil değilde kimdir ? kendisi ben buyum diyor sende yok olurmu öyle şey diyorsun ikili oynamak dürüstlüğe sığmaz...bir devlet yalan söyleyerek yönetilmez.

ben araştırıp neler yapıldığınıyazar yazar dururum şuraya ama pkk kanlı terör  örgütütür akp ise musluman tarikat bağlantılı dinci kesim örgütüdür olurmu öyle şey ters bunlar diyebilirsin ama başındaki amerikan abisi obama benim dediğimi yapacaksın diyor? amerikayla müttefiğiz diyorlar sonra pkk akp abd birlikte üçlü toplantılar yapıyorlar. bugün barzani talabani denen iki zibidi teröristtir. teröristlere yardım eden amerikanın köpekliğini yapan kokarcadır. bu teröristi ankaraya çağırmak devletin şerefini onurunu ayaklar altına almak demektir. ha devletin şerefi onuru tıkırımda değil diyorsan senin karakterinin bir sorunudur bu. K.ırakta Türk askerinin onuruna şerefine neler yapıldıysa...ve bu rezilliği yüreğimiz kaldırmıyorsa devletimizin gücünden şüphe ettirilmesine vicdanımız elvermiyorsa...bu terörist pisliğinin ankaraya çağırılmasıda aynısıdır. yazık yani acıyorum şu hale...neler oluyor neler dönüyor memlekette yerin dibine girmemiz lazım bu hali göreceğimize.

1 kilo bulgura 1 kilo makarnaya devletinizin şerefini onurunu düşürmeyin...Onurlu başınız dik olmayı yeğleyin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Amerika türkiye ye nasıl geldi?amerika etkilediği ülkelerde neyi nasıl yapar kontrolü nasıl sağlar?kaygusuz un dedikleri ile bugün yapılması gereken Atatürk ün İsmet İnönü ve Kazım karabekir in bile karşı çıkmalarına rağmen meclisten geçirdiği takrir-i sükun yasası benzeri ile gerekenin yapılması yani bu mandacıların imhası.Ama en önemlisi nedir en çok görmeyi arzu ettiğim kendisi olabilen bilinçli halk.Atatürk Antalya ziyaretlerinden birisinde kendisine çok aşırı insanüstü biriymiş gibi ilgi gösterilmesine içererek (Fahrettin Altay ın anılarını yazdığı kitaptan okuduğum)yaveri fahrettin altay a halkın bu kadar çaresizmiş gibi ilgi göstermesine çok üzüldüğünü anılarında yer vermiştir.benimde arzu ettiğim halkın kendisi olması yaftalamaması vs.ama birisi rüşvet versin diye sesini çıkarmayan memur onun yalakalıkla paye almaya çalışan müdürü doğruyu bildiği halde kendisini yanlışa sürükleyebilen insan yığınları,seçimler yapılacaksa kendi seçimi ve menfaatleri değil onu en çok kim etkiliyorsa ya da ağa dayı gibi liderliği baskınlıkla gösteren kimselerin seçimlerinin geçerli olması.güçlü birey toplumu bizim toplumumuz için uyumsuzmu yoksa.sömürülüyorken sorun yokken bu tip kavramları insanlara anlatmak bilgilerine sunmak faşistlik komunistlik vs.işte günümüzün türkiyesi bölük pörçük herkes özgüvensiz bilgi fakiri dünyanın en güzel noktalarından bir yerde sömürge ve koloni vaziyetinde ite kalka yaşam savaşı veriyor.sömürge halindemiyiz dedim evet.İncirlik te amerikan üssü varken tam bağımsızlıktan söz edilemez.hele amerika askeri dahası Pentagon orada iken.anlatacağim diğer önemli mesele din konusu din eğitimine amerika çok önem verir.eğer kitleleri etkilemek onlari istediğiniz politikaların dişlilerine montajlamanız gerekiyorsa din ile doğru hedeftesiniz. Atatürk dönemi din politikaları ile 1950 ler sonrası din politikalarımıza baktığımızda uygulama ve sonuçlarını görürüz.dünya ya bakarsak Moon tarikatı gibi çakma ama korkunç etkileşimleri olan bir Güney Kore gerçeğini örnek veririm.fazla dağıtmadan atatürkün gençliğe hitabını günümüze ve geleceğe tutulan bir fener kabul etmemiz gerçeğini hatırlatırım.Ama vizyonsuz bir devletin de vizyonu vardır.bizim olmasa bile o vizyonu bize hazırlayanlar vardir.2010 yılı dönüm noktası.Anayasa görüşmeleri milad....

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

Amerika türkiye ye nasıl geldi?amerika etkilediği ülkelerde neyi nasıl yapar kontrolü nasıl sağlar?kaygusuz un dedikleri ile bugün yapılması gereken Atatürk ün İsmet İnönü ve Kazım karabekir in bile karşı çıkmalarına rağmen meclisten geçirdiği takrir-i sükun yasası benzeri ile gerekenin yapılması yani bu mandacıların imhası.Ama en önemlisi nedir en çok görmeyi arzu ettiğim kendisi olabilen bilinçli halk.Atatürk Antalya ziyaretlerinden birisinde kendisine çok aşırı insanüstü biriymiş gibi ilgi gösterilmesine içererek (Fahrettin Altay ın anılarını yazdığı kitaptan okuduğum)yaveri fahrettin altay a halkın bu kadar çaresizmiş gibi ilgi göstermesine çok üzüldüğünü anılarında yer vermiştir.benimde arzu ettiğim halkın kendisi olması yaftalamaması vs.ama birisi rüşvet versin diye sesini çıkarmayan memur onun yalakalıkla paye almaya çalışan müdürü doğruyu bildiği halde kendisini yanlışa sürükleyebilen insan yığınları,seçimler yapılacaksa kendi seçimi ve menfaatleri değil onu en çok kim etkiliyorsa ya da ağa dayı gibi liderliği baskınlıkla gösteren kimselerin seçimlerinin geçerli olması.güçlü birey toplumu bizim toplumumuz için uyumsuzmu yoksa.sömürülüyorken sorun yokken bu tip kavramları insanlara anlatmak bilgilerine sunmak faşistlik komunistlik vs.işte günümüzün türkiyesi bölük pörçük herkes özgüvensiz bilgi fakiri dünyanın en güzel noktalarından bir yerde sömürge ve koloni vaziyetinde ite kalka yaşam savaşı veriyor.sömürge halindemiyiz dedim evet.İncirlik te amerikan üssü varken tam bağımsızlıktan söz edilemez.hele amerika askeri dahası Pentagon orada iken.anlatacağim diğer önemli mesele din konusu din eğitimine amerika çok önem verir.eğer kitleleri etkilemek onlari istediğiniz politikaların dişlilerine montajlamanız gerekiyorsa din ile doğru hedeftesiniz. Atatürk dönemi din politikaları ile 1950 ler sonrası din politikalarımıza baktığımızda uygulama ve sonuçlarını görürüz.dünya ya bakarsak Moon tarikatı gibi çakma ama korkunç etkileşimleri olan bir Güney Kore gerçeğini örnek veririm.fazla dağıtmadan atatürkün gençliğe hitabını günümüze ve geleceğe tutulan bir fener kabul etmemiz gerçeğini hatırlatırım.Ama vizyonsuz bir devletin de vizyonu vardır.bizim olmasa bile o vizyonu bize hazırlayanlar vardir.2010 yılı dönüm noktası.Anayasa görüşmeleri milad....

Sayı 5943. Tarih 31/12/2009.
    Artık Nato üyesi müttefiklerimiz, ellerini kolarını sallayarak,
    Sınırlarımızdan içeri girebilecekler, üstelik istedikleri kadar silah ve teçhizat ile…
    Dahası da var: Kendi posta örgütlerini de kuracaklar, hem de 30 kiloya kadar. Denetimsiz !
    Resmen resmi işgal izni !

BİR ZAMAN BU barzani zibidisi benim Askerimin postalını öpmek zorundaydı.

harbi merak ediyorum devleti kimler idare ediyor?

devlet nedir ?

biz Kurtuluş savaşını niye verdik ?

Atatürk bugünkü olacakları o günde biliyordu. ermeniye red. kürte red. misaki milli kesindir demiş.  ama anlamıyorum saf temiz anadolu insanı niye bilemiyor niye göremiyor diye de anlıyorumki milletimiz bugün düşmanını tam göremiyor...her yerden saldırılıyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3636 Toplam Mesaj: 27