Eylül Ayı Fiyat / Performans Cihazı
-
Bulursam alacağım, teşekkürler :)
Edit: hocam adamlar Migros’ta ürüne 1300 diyorlar
BerkayCit tarafından 26/Ağu/18 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Almayın. Mustafa açtığın konuyu zıkem.
Blackberry nin batmadan ve satılmadan ( alcatel e satıldı ) yaptıgı son denemeydi Prıv modeli , çıktığı dönemde çok ses getirsede satmadı çünkü yüksek maliyetli bir telefondu ve blackberry markası artık sadece isim ile satmıyordu.
Released 2015, November
2015
2016
2017
2018
şuan 2018 in 2. yarısındayız yani 4 ay sonra 2019 olacak. 2015 cihazı alacak olan varsa alısn ama cihaz çıktıktan 1 sene sonra blackberry tarafından güncelleme desteği kesilmişti ve garanti konusundada ne bi yerde parçasını bulursunuz ne aksesuarını.
Oyüzden tavsiyem blackberry almak isteyen varsa bunu değil de keyone alsın ama onun da fiyatı yüksek
https://www.hepsiburada.com/blackberry-keyone-resmi-distributor-garantili-p-HBV00000BCZ07
hepsiburadada satıyor bu arada priv i
https://www.hepsiburada.com/blackberry-priv-ithalatci-garantili-p-TELCEPBLACKPRI-S
tekrar söyliyim 2015 için muhteşem cihazdı kavisli amoled ekran kaliteli malzeme vs vs fakat üreticinin bile 1 sene sora desteği kestiği bir üründen söz ediyoruz.
-
-Asıl ben senin mantığını zikem. Telefon 2015'te çıktı diye kullanılamaz diye bir yasa mı var ? Zamanının en dolu telefonuydu. Bu telefonun işlemci hızını Snapdragon'un orta seviyelerinde yeni yeni görüyoruz.
-Blackberry batmadı. Satıldı. Alan ise Alcatel değil TLC isimli Çinli bir firma. Alcatel'in sahibide TLC. Blackberry sadece donanım kısmını sattı. TLC'nin ürettiği telefonlara yine yazılımı Blackberry üretiyor.
-Bu telefona yazılım desteği kesildi ama sonuçta Android. Dışarıdan istediğin apk'yı yükleyebilirsin. Kaldı ki Android 6.1'in desteği kesilmiş falan değil. Hala babalar gibi çalışıyor. Dünyada Android sürüm kullanım oranlarına bir bakta konuş.
-Telefon zaten ithalatçı garantili. Garantinin kağıt üstünde olduğunu herkes biliyor. Kimse Apple gibi en ufak sorunda götüreyimde değiştirsin beklentisinde değil. Parçası bulunmuyor demişsin ama Aliexpress'i açta bir bak. İstediğin kalitede yedek parçası mevcut.
-Takmışsın üretici desteğini kesmişte kesmiş. Büyük markalarıda görüyoruz. Maksimum 2 güncelleştirme veriyorlar onda da uzun sürüyor.
Sana kalsa Huawe'nin birbirinin aynı işlemciye sahip Lite serisi hariç Android alınmaz. 1.000 lira diyoruz farkındaysan.
@Berkay
Hocam sistemlere fiyat yansımamış. Kasada gerçek fiyatı çıkıyor.
-
BerkayCit bunu yazdı
Hangi migros ta baktın hacı abi? Ben de elime alip bakmak istiyorum
-
yolbulucu bunu yazdıBerkayCit bunu yazdı
Hangi migros ta baktın hacı abi? Ben de elime alip bakmak istiyorum
Şu an memleketteyim :) Tokat da iki tane Migros var ikisinde de kimse almamış... ama ısrarla 1300 dediler, almadım
-
izmir içi varmı satılan migros acaba
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
tuşlardan vazgeçemedi adamlar :)
Hahaha hahaha
-
bunu alana kadar gidin ayni paraya samsung j serisi, ya da huawei filan alin.
-
visualeffects bunu yazdı
1000 liraya bunun ayarında alet göremedim
-
visualeffects bunu yazdı
1.000 liraya bu ayarda bir telefon göstersene ? Tam 1.000 lira olacak ama ?