Eylül Ayı Fiyat / Performans Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

merhabalar müritler,

Aslında ben de almak istiyorum ama resmi olarak desteği ölmüş bir telefona para vermek mantıklı gelmiyor. Aslında tasarımı, donanımsal özellikleri, ekranı vb. özellikleri hala yılımıza göre kötü denilemez. Fakat diğer yandan android 6 da kalcağı da kesinleşmiş. Donanımsal update'leri de hala alıyormuş bunun yanında. 

Valla kararsız kaldım. Diğer yandan da sanırım bu dubai cihazlarının klavyelerinde arap sembolleri de varmış :) Bu da biraz soğutuyor açıkçası. Parayla faturalı cihaz alıcaz eski sınırdan alınma nokia lar gibi tuşlarında arapça harfler olacak :) 

Acaba bu telefon rootlanarak filan android desteği sunulabilir mi ? Bunları da araştırmak lazım. Bilgi sahibi olan bi mürit aydınlatabilirse sevinirim. Belki de hiç bir migrosta kalmamıstır boşuna bakıp hevesleniyoruz. 

HC
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Ha bu arada 4 yıldır ip5s kullanıyorum. Onu da ekliyim.

HC
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

LineageOS Rom yükleyerek Android 8.1 Oreo'yu kullanabilirsin hocam. Snapdragon işlemcide rom sıkıntısı olmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    By_HC bunu yazdı

LineageOS Rom yükleyerek Android 8.1 Oreo'yu kullanabilirsin hocam. Snapdragon işlemcide rom sıkıntısı olmaz.

o vakit bulursak affetmeden alalım diyorsunuz blackberry'yi :)

HC
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Telefon degistirecek olsam xiaomi belki kafami kurcalar ama bu telefonu alirdim; zamaninin amiral telefonu, su an icin bile iyi sayilan ozelliklere sahip, fiyati iyi, gideri var.

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

normalde yaızlımdan dolayı alınmazdı ama lineageos varsa kesinlikle kaçırılmamalı. donanım olarak zaten gayet iyi. klavyesini istemeyen en fazla açmaz. ekran boyutu da çok ideal. aynı özellikte telefonu 2binden aşağı bulamayız bu piyasada. tabi mutlaka lineageos ile güncelleme yapılmalı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

https://forums.crackberry.com/blackberry-priv-f440/blackberry-privs-custom-android-rom-1045422/

Hocam burada ve bir çok kişi custom rom yüklenemediğini söylüyor. Valla çok kararsız kaldım.

HC
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    By_HC bunu yazdı

https://forums.crackberry.com/blackberry-priv-f440/blackberry-privs-custom-android-rom-1045422/

Hocam burada ve bir çok kişi custom rom yüklenemediğini söylüyor. Valla çok kararsız kaldım.

açıkçası ben de bilmiyorum ama ordaki mesajlar 2015 yılına ait. çok şey değişmiştir. andorid 6 ile tatmin etmez bence. annaye babaya alınabilir anca.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

tuşlardan vazgeçemedi adamlar :)

Hahaha hahaha 

niye öyle dediniz bilemiyorum da ,klavyeli telefonlar da gayet güzel.

birşeyler yazacağın vakit, ekran zırt pırt yerinden oynamıyor.

AmoLed ekran şahane zaten.

bir tek eksiği var: o da fiziki Radyo`sunun olmaması.

tabi, bence.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Cok hevesliydim, lumia mı sattım bunu alcam diye ama hiç bir mağazada yok , beylikduzundeki adam bi daha gelmez dedi. Ama cok moda girdim bu teli alicam diye  sahibinden de 1200 1300 e var kutululari, belki kafayı kırıp onlardan birini alırım 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 7164 Toplam Mesaj: 37
eylül ayı cihaz tavsiyesi