folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ezel - 34. Bölüm | 2. Sezon 1. Bölüm | 13.09.2010 | Dvbrip HQ MP4 | Tek Link

Ezel - 34. Bölüm | 2. Sezon 1. Bölüm | 13.09.2010 | Dvbrip HQ MP4 | Tek Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

İzlemeyenler için bombayı söylemeyim :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

gözüm takıldı izlemiodum uzun zmandır şimdi bi baktım kenan felan çıkmış ortayada benim anlamadığım noktalar var müptelalar bi söylerse sefinirim .

1. Kenan ramiz dayının yarattım dediği biri ama onu ne diye yanına almış ve nie düşman olmuşlar

2. Ezelin tren garında karşılaştığı malum şahıs (sürpriz olsun dediniz bozmayayım die yazdım) Kim? kenan onu nie çağırdı ?

3. nere gidio laa bu dizi :S önce ezelin intikamıydı şimdi daha başka hallere girdi :D

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

gözüm takıldı izlemiodum uzun zmandır şimdi bi baktım kenan felan çıkmış ortayada benim anlamadığım noktalar var müptelalar bi söylerse sefinirim .

1. Kenan ramiz dayının yarattım dediği biri ama onu ne diye yanına almış ve nie düşman olmuşlar

2. Ezelin tren garında karşılaştığı malum şahıs (sürpriz olsun dediniz bozmayayım die yazdım) Kim? kenan onu nie çağırdı ?

3. nere gidio laa bu dizi :S önce ezelin intikamıydı şimdi daha başka hallere girdi :D

bildiğim kadarı ile:d
    1-aynı karıya vurulmuşlar :) kadın ramizi seviyor
    2-malum şahış dayının çocuğu (diyolar )
    3-senarist bile bilmio :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bu dizi yüzünden 3-5 gün bacağımda çay yanığı acısıyla yaşayacağım.. o nasıl bir bölüm sonu sahnesidir.. o nasıl birşeydir..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam oğlu olamaz yaw ilk sezonda ben yannış hatırlamıosam bu bütün oğlanlarını öldürdü diye göstermişlerdi. sonradan döneklik ederlerse bilmem artık :D

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

-Selma yüzünden

-8 numara diye konuştuğu kişi ama bakalım kim çıkacak

-Senarist nasıl bir insanmış ki bu kadar entrika yazabilmiş!

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

hocam oğlu olamaz yaw ilk sezonda ben yannış hatırlamıosam bu bütün oğlanlarını öldürdü diye göstermişlerdi. sonradan döneklik ederlerse bilmem artık :D

hafta bilemicez belki daha fazla bilemicez. garip yav çok fena meraklara saldılar bizi. geçen sezon finalinde 6 ay sonrası diye gösterdiği yere gelecek daha. orası hemen hemen şekillendi zaten.

bir de niye konuk oyuncu diyor elemana? oraya da aklım takıldı. yani kenan çağırdı, hemen kaybolmaz belki tüm sezon bizimle olur ama niye konuk oyuncu yazdı? surpriz ayağına mı acaba? bir de eleman niye asker? kenan öğrenci mi yetiştirmiş komando mu anlamadım ki...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı:

3-senarist bile bilmio :D 

biliyo o yav. geçen sezonda röportajını okudum. 2 sezonluk olarak planlamışlar en başından beri. ne olcak bitcek belli yani onların kafasında.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sleep
    Sleep's avatar
    Dişi

ArmadA bunu yazdı:

1- Ramiz'in Selma yüzünden kapışmışlar, kazanan Ramiz olmuş o günden beri düşman olmuşlar.

2- Malum şahıs, Ramiz dayının büyük oğlu Selim'in oğlu kısaca Ramiz dayının torunu.(Geçen sezonda Ramiz dayının oğullarını öldürtürken gösterdikleri bölümde Selim okula çocuğunu alırken simitçi tarafından vurulmuştu, çocuk ortada kalmıştı.Kenan kapmış eğitmiş-büyütmüş.)

3-Cevap yok :D

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter..
Toplam Hit: 2393 Toplam Mesaj: 13