Ezel - 34. Bölüm | 2. Sezon 1. Bölüm | 13.09.2010 | Dvbrip HQ MP4 | Tek Link
-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------
ArmadA bunu yazdı:
gözüm takıldı izlemiodum uzun zmandır şimdi bi baktım kenan felan çıkmış ortayada benim anlamadığım noktalar var müptelalar bi söylerse sefinirim .
1. Kenan ramiz dayının yarattım dediği biri ama onu ne diye yanına almış ve nie düşman olmuşlar
2. Ezelin tren garında karşılaştığı malum şahıs (sürpriz olsun dediniz bozmayayım die yazdım) Kim? kenan onu nie çağırdı ?
3. nere gidio laa bu dizi :S önce ezelin intikamıydı şimdi daha başka hallere girdi :D
-----------------------------1- Ramiz'in Selma yüzünden kapışmışlar, kazanan Ramiz olmuş o günden beri düşman olmuşlar.
2- Malum şahıs, Ramiz dayının büyük oğlu Selim'in oğlu kısaca Ramiz dayının torunu.(Geçen sezonda Ramiz dayının oğullarını öldürtürken gösterdikleri bölümde Selim okula çocuğunu alırken simitçi tarafından vurulmuştu, çocuk ortada kalmıştı.Kenan kapmış eğitmiş-büyütmüş.)
3-Cevap yok :D
aga 3 ü şimdi çözdüm :D
filme behlül girdi dayının direk tepkisi " kızıma birşey yapma kenan" :D Kenanıni ise "Yapıcammm" :))) bu filmi de kaybettik :P -
piradomim bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------gözüm takıldı izlemiodum uzun zmandır şimdi bi baktım kenan felan çıkmış ortayada benim anlamadığım noktalar var müptelalar bi söylerse sefinirim .
1. Kenan ramiz dayının yarattım dediği biri ama onu ne diye yanına almış ve nie düşman olmuşlar
2. Ezelin tren garında karşılaştığı malum şahıs (sürpriz olsun dediniz bozmayayım die yazdım) Kim? kenan onu nie çağırdı ?
3. nere gidio laa bu dizi :S önce ezelin intikamıydı şimdi daha başka hallere girdi :D
-----------------------------o değilde arada ezelde kim vurduya gidicek :)) adamın gözü dönmüş yapıcaaaaam,,, yapıcaaaaam :)))
1- Ramiz'in Selma yüzünden kapışmışlar, kazanan Ramiz olmuş o günden beri düşman olmuşlar.
2- Malum şahıs, Ramiz dayının büyük oğlu Selim'in oğlu kısaca Ramiz dayının torunu.(Geçen sezonda Ramiz dayının oğullarını öldürtürken gösterdikleri bölümde Selim okula çocuğunu alırken simitçi tarafından vurulmuştu, çocuk ortada kalmıştı.Kenan kapmış eğitmiş-büyütmüş.)
3-Cevap yok :D
aga 3 ü şimdi çözdüm :D
filme behlül girdi dayının direk tepkisi " kızıma birşey yapma kenan" :D Kenanıni ise "Yapıcammm" :))) bu filmi de kaybettik :P