Ezik Gorunuslu Hesap Makınesi
-
hocalar ezik gozuken ama içine formul falan yazılabılen hesap makınesi bilen varmı bir ara catiganın vardı bunun tipine benzer , resimdeki gibi ezik gozuken ama içine formul yazılabılen hesap makınesi lazım içine 288 tane 3 katlı ıntegral dosemem lazım
-
casio fx 6300gf grafık bıle cızıyor bende nevcut ana henuz formul yuklemeyı bulamdım 150 sayfaya ykın kullanma kılavuzu var :)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
casio fx 6300gf grafık bıle cızıyor bende nevcut ana henuz formul yuklemeyı bulamdım 150 sayfaya ykın kullanma kılavuzu var :)
-----------------------------150 sayfa bea.. onu okuyana kadar fakulte biter.. :P
-
ozur dılıyorum tamı tamına 190 sayfa :)
edit: hemıde ıngılızce
-
cyrpt bunu yazdı:
hocam ezik tipli olmaslı onemlı , hocalar cakmasın yanı kımse ole bir sey bekle mıcek hesap makınesınden -
üstünde harf dizilişi olmamalı anlarlar. :D
ama ezik görünüyo baya :D
-
hocam muhendıslıkte falan okuyorsan ezugu buzugu olmaz hepsı standart bır yıgın tusa sahıptır.
-
Öss heyacanı :)
-
benim telefonumda integral çözüyor. fonksiyonun köklerini buluyor, grafiğini çiziyor. denklem çözüyor vs. vs.
-
bende tam istediğin özelliklere sahip catiga nın var birader ama memleketteyim şimdi, okulda olsam yazardım. Sınavlarda dandik diye hiç bakmadan geçiyolar ama içinde neler neler var :)
-
TrKomando89 bunu yazdı:
bende tam istediğin özelliklere sahip catiga nın var birader ama memleketteyim şimdi, okulda olsam yazardım. Sınavlarda dandik diye hiç bakmadan geçiyolar ama içinde neler neler var :)
hocam markasını kod numarası seri numarası falan bana yollarmısın ben belkı bulurum ınternetten falan
Toplam Hit: 3910 Toplam Mesaj: 31