folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder F Klavye Geliştirme

F Klavye Geliştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem305
    cem305's avatar
    Erkek

f klavyeye geçip 10 parmak yazmak istiyorum öneriniz varmı program felan? hotkey hariç

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    cem305 bunu yazdı

f klavyeye geçip 10 parmak yazmak istiyorum öneriniz varmı program felan? hotkey hariç

al hocam: http://www.typingme.com/on-parmak-klavye-f/on-parmak-f.php

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uye1500
    uye1500's avatar
    Erkek

Hocam neden F klavye kullanmak istiyorsun merak ettim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Harbiden, neredeyse hiçbir yerde kullanılmayan şeyi geliştirmek ne işine yarıyacak.Merak ettim doğrusu bende.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

galiba birkaç zaman sonra Türkiye'de satılan laptoplar neyn f klavye olacak mevzuu var.

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Aynen 2014 sonunda kamu kurumları geçmiş olacak.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Yeni yasa çıkıcak f klavye ile ilgili sanırım devlet kurumlarından f klavye zorunlu hale gelicek diye . Daha öncede vardı diye biliyorum gerçi bende

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem305
    cem305's avatar
    Erkek

2017 ye kadar her yerde f klavyeye dönülecek. zabıt katibliğini hazırlanıyorum da o yüzden f :) ama gerçekten çok kolay yazmak 1.5 ay düzenli çalıştım ve şuan 10 parmak yazıyorum hızlı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

önümde f klavye olsa ayarlardan q yapar öyle kullanırım ://

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

şuan F klavye kursundayım hocam :) internet ortamından bulabileceğin programların hiçbiri senin işine yaramaz bunun öğrenmenin en iyi yolu teknikleri bilip ona göre sistematik bir şekilde çalışmandır. Mesela evde oturup gözün kapalı bir şekilde 4 saat boyunca aaa yazabilirmisin ? yani bu tür sıkıcı işlere katlanabilirim diyorsan sana anlatmaya başlarım nasıl yapacağını yok diyorsanki ben gelemem öle şeylere git belediyelerin ücretsiz kursları var yada halk eğitimin kurslarına orada toplu şekilde motive olup yazabilirsin :) 2 ay oldu başlayalı ben 2 ayda daha yeni üst sıraya geçtim :) pm at daha detaylı anlatırım.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

şuan F klavye kursundayım hocam :) internet ortamından bulabileceğin programların hiçbiri senin işine yaramaz bunun öğrenmenin en iyi yolu teknikleri bilip ona göre sistematik bir şekilde çalışmandır. Mesela evde oturup gözün kapalı bir şekilde 4 saat boyunca aaa yazabilirmisin ? yani bu tür sıkıcı işlere katlanabilirim diyorsan sana anlatmaya başlarım nasıl yapacağını yok diyorsanki ben gelemem öle şeylere git belediyelerin ücretsiz kursları var yada halk eğitimin kurslarına orada toplu şekilde motive olup yazabilirsin :) 2 ay oldu başlayalı ben 2 ayda daha yeni üst sıraya geçtim :) pm at daha detaylı anlatırım.

Hacılar bu f klavyeyi kullanmanın (biri söledi) bazı güzellikleri mi ne varmış. Klavye tuşlarının yerlerinden dolayı zihni geliştirdiği felan. İnanmadım cocuğa ama var mı ki böle bişey?

Derken google'a yazdım ve buldum :) :http://www.haberler.com/f-klavye-insan-zihnini-gelistiriyor-5463974-haberi/

Bu harbi doğru mu?

ride or die..
Toplam Hit: 2514 Toplam Mesaj: 20