F Klavye Geliştirme
-
f klavyeye geçip 10 parmak yazmak istiyorum öneriniz varmı program felan? hotkey hariç
-
cem305 bunu yazdı
f klavyeye geçip 10 parmak yazmak istiyorum öneriniz varmı program felan? hotkey hariç
al hocam: http://www.typingme.com/on-parmak-klavye-f/on-parmak-f.php
-
Hocam neden F klavye kullanmak istiyorsun merak ettim
-
Harbiden, neredeyse hiçbir yerde kullanılmayan şeyi geliştirmek ne işine yarıyacak.Merak ettim doğrusu bende.
-
galiba birkaç zaman sonra Türkiye'de satılan laptoplar neyn f klavye olacak mevzuu var.
-
Aynen 2014 sonunda kamu kurumları geçmiş olacak.
-
Yeni yasa çıkıcak f klavye ile ilgili sanırım devlet kurumlarından f klavye zorunlu hale gelicek diye . Daha öncede vardı diye biliyorum gerçi bende
-
2017 ye kadar her yerde f klavyeye dönülecek. zabıt katibliğini hazırlanıyorum da o yüzden f :) ama gerçekten çok kolay yazmak 1.5 ay düzenli çalıştım ve şuan 10 parmak yazıyorum hızlı :)
-
önümde f klavye olsa ayarlardan q yapar öyle kullanırım ://
-
şuan F klavye kursundayım hocam :) internet ortamından bulabileceğin programların hiçbiri senin işine yaramaz bunun öğrenmenin en iyi yolu teknikleri bilip ona göre sistematik bir şekilde çalışmandır. Mesela evde oturup gözün kapalı bir şekilde 4 saat boyunca aaa yazabilirmisin ? yani bu tür sıkıcı işlere katlanabilirim diyorsan sana anlatmaya başlarım nasıl yapacağını yok diyorsanki ben gelemem öle şeylere git belediyelerin ücretsiz kursları var yada halk eğitimin kurslarına orada toplu şekilde motive olup yazabilirsin :) 2 ay oldu başlayalı ben 2 ayda daha yeni üst sıraya geçtim :) pm at daha detaylı anlatırım.
-
rushOut bunu yazdı
şuan F klavye kursundayım hocam :) internet ortamından bulabileceğin programların hiçbiri senin işine yaramaz bunun öğrenmenin en iyi yolu teknikleri bilip ona göre sistematik bir şekilde çalışmandır. Mesela evde oturup gözün kapalı bir şekilde 4 saat boyunca aaa yazabilirmisin ? yani bu tür sıkıcı işlere katlanabilirim diyorsan sana anlatmaya başlarım nasıl yapacağını yok diyorsanki ben gelemem öle şeylere git belediyelerin ücretsiz kursları var yada halk eğitimin kurslarına orada toplu şekilde motive olup yazabilirsin :) 2 ay oldu başlayalı ben 2 ayda daha yeni üst sıraya geçtim :) pm at daha detaylı anlatırım.
Hacılar bu f klavyeyi kullanmanın (biri söledi) bazı güzellikleri mi ne varmış. Klavye tuşlarının yerlerinden dolayı zihni geliştirdiği felan. İnanmadım cocuğa ama var mı ki böle bişey?
Derken google'a yazdım ve buldum :) :http://www.haberler.com/f-klavye-insan-zihnini-gelistiriyor-5463974-haberi/
Bu harbi doğru mu?