F Klavye Öğrenme Programı (İstek)
-
yardımcı olabilecek varmı... f klavyeye alışabilmem için program lazım.. oyunlarda olablir..
-
varmı bi hayırsever.. :)
-
"10 parmak klavye" diye program vardı onunla geliştire bilirsin. elimde vardı ama nerede olduğunu bulamadım.
-
-
lise'de sağolsunlar öğretmişlerdi, daktilo kitabıyla akütakem yazdırarak falan.
-
http://rapidshare.com/files/163134700/HotKey_v0.95_Beta_Kur.rar.html bunu indir güzeldir
-
bizim okulda da klavyeleri toplayip attılar sora para toplayip F klavye aldilar bende hocaya dedim siz F ile ben Q ile yazayim gerekirse evden klavye
getiriyim die . tabi çok kızdı ama F kulllanip kasacama Q kullanip 10parmak yazarım
ANTI F :D
-
F klavye tak chat e gir 1 ay chat yap tamamıdre
Ben hem F hem Q yazıyorum
Sabah 8 akşam 5 F akşam 6 Gece 00 Q :)
-
en iyi klavye f dir, türkçemize göre hazırlanmıştır.
f klavye bilen birisi yazı yazmaktan hiç yorulmaz,
ben şahsen f klavye kullanıyorum, dönemimde sınıf, aynı zamanda okul birincisiydim.
f klavyeyi çok severim, normal q klavyeyi denetim masasından f e çevirrim, zaten bakmadan ve seri şekilde yazıyorum, sabaha kadar durmadan yazı yazsam hiç yorulmam ;)
-
sağolasınız.. bende kullanmaya başliym. bundan sonra bi bu kalmıştı işte :P
-
Memati92 bunu yazdı:
-----------------------------en iyi klavye f dir, türkçemize göre hazırlanmıştır.
f klavye bilen birisi yazı yazmaktan hiç yorulmaz,
ben şahsen f klavye kullanıyorum, dönemimde sınıf, aynı zamanda okul birincisiydim.
f klavyeyi çok severim, normal q klavyeyi denetim masasından f e çevirrim, zaten bakmadan ve seri şekilde yazıyorum, sabaha kadar durmadan yazı yazsam hiç yorulmam ;)
-----------------------------aynısını bizde F klavye kullanmak zorunda kaldığımızda F yi Q ya çevirerek yapıyorduk Qtürkçe Ftürkçe 2side türkçe olduna göre 2side türkçemize göre hazırlanmış demektir ancak bazı yerlerde prosedür olarak kullanılır bunun sebebi ise Qklavyeler yokken türklerin daktilo ile yazı yazmalarıdır ancak yeni nesil pc ye ve klavye ye Q ile alıştı o yüzden F ye geçmeye gerek yok haa bu arada bizim okuldaki gibi f klavye kullanmaya zorlanirsaniz denetim masasinin her zaman emrinize amade olması çok güzel birşey
sanırım f klavye nin niye hala vaar oldunu anladınız ?