F Klavye Zorunluluğu Geliyormuş
-
saçmalığın daniskası , sonradan sonraya alışkanlığı değiştirmenin amacı nedir yani. Yurt dışından F klavye getirmeye niyetlenen arkadaşlara nacizhane önerim : " O ekmeği size yedirmezler, yapmayın."
exchanger tarafından 10/Ara/13 10:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu anda okul laboratuvarlarındaki bilgisayarların çoğu F klavye. Yalnız çocukların kafası bir hayli karışmakta. Okulda F klavye, diğer yerlerde Q klavye. Çocuk ne F klavyeyi iyi öğreniyor, ne de Q klavyeyi iyi öğreniyor.
Bir de bu olay okullarda zorunlu olan el yazısı gibi olmasın. Çocuk okulda el yazısı yazıyor-okuyor, sonra dış dünyaya bakıyor ki hiç el yazısı yok. Kitaplar, gazeteler, tvler ... hep düz yazı. Yine ortaya bir karışıklık çıkıyor ki çöz çözebilirsen.
-
Devlette denetleme mekanizması adam gibi çalışmaz kapağı Atanın hiç iş yapmasa bile emekli olduğu yattığı yerden kazandığı bir durum haline geldi yazık kendimiz ettik kendimiz bulduk
memuru denetleyende memur aynı zihniyette olduğundan hiç bir şey değişmedi adamlarda çareyi özelleştirmede buldular özelleştirmelere karşıyım ama neresi özelleştiyse adamlar devletin yapamadığını kendileri yaptılar alıp başını yürüdüler
suçlusu biziz hepimizn ya ailesinde memur var ya da kendisi memur böyle çalışıyor
durum böyle demeyin öyle abiler çok iyiydide hizmet senelerce neden bugün git yarın gel mevzusunda oldu
çözüm özelleşmede değildi kendimiz yaptık
arkadaşa katılıyorum koskoca başbakan bunlara değil başka şeylere takılması gerek bırak bunu bakan müdür düşünsün
ama f iyi dir
SeRDaR tarafından 10/Ara/13 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam özelleştirmeye karşı değilim. Telekom dial-up lardan nereye geldi. Emin olun hala devlette olsa adsl yeni gelmiş olurdu belki de. Katı denetim olacak. Bi ara yaptığın işe göre maaş diye bir zarf attılar millet ayaklandı. yahu zaten işini yapıyorsan niye yırtıyorsun kendini. Gerçi bankalarda da aynı kuyruk olayı var. Özelleştirmeyide boşver herşeyi sanala döksünler.
-
HanDSomE bunu yazdı
hocam özelleştirmeye karşı değilim. Telekom dial-up lardan nereye geldi. Emin olun hala devlette olsa adsl yeni gelmiş olurdu belki de. Katı denetim olacak. Bi ara yaptığın işe göre maaş diye bir zarf attılar millet ayaklandı. yahu zaten işini yapıyorsan niye yırtıyorsun kendini. Gerçi bankalarda da aynı kuyruk olayı var. Özelleştirmeyide boşver herşeyi sanala döksünler.
Bankada olur özel sektör beğenmezsen gitmezsin devlet zorunlu hizmet vermek zorunda ayrıca devir sanal devir internetten yapılmayan iş mi kaldı hala insanımız 200 tl cc borcu ödemek fatura ödemek için mal gibi sıra bekliyorlar yazık.
SeRDaR tarafından 10/Ara/13 11:02 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Bankada olur özel sektör beğenmezsen gitmezsin devlet zorunlu hizmet vermek zorunda ayrıca devir sanal devir internetten yapılmayan iş mi kaldı hala insanımız 200 tl cc borcu ödemek fatura ödemek için mal gibi sıra bekliyorlar yazık.
Hocam askere gittinmi bilmiyorum ama gittiysen kesin görmüşsündür. Binlerce farklı insan var. Pc hiç kullanmayan (genelde 30 yaş ve üstü) hiç tanışmamış işi olmayan veya sadece office ve basit işlemler için kullananlar var. Bunlar banka sitesi eft fatura yatırma işlemlerinden anlamıyor. Okusalar yapacaklar ama korkuyorlar. Çok kişi gördüm böyle. O yüzden MAL ibaresi kullanmamak gerekir. Her çeşit insanı düşünerek yapmak gerekir bazı şeyleri. Bankalar olayında ise sınav , aöf ve benzeri harçlar veya birebir bankalık işlemler var. Onlarıda sanala dökseler iyi olur.
-
ProBilisim bunu yazdısokoban bunu yazdı
Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur
Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.
kolayınıza gelince özelleştirsinler. he amk ülkeyi komple satalım zaten yarısını sattık elimide kalanı da satalım ne olacak ki dimi ?
kolaya kaçıp özelleştirecek yerde hısım akrabayı almasınlar memurluklara, dışarıda birsürü genç yetenek var. bunlara düzenleme getirsinler, gerekirse yabancı ülkelerden denetmen getirip (bizim denetmenler torpil geçmesin diye) bütün memurları rastgele zamanlarda denetlesinler, 3. uyarısını alanı siktir etsinler.
DadasAdam tarafından 10/Ara/13 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
HanDSomE bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Hocam askere gittinmi bilmiyorum ama gittiysen kesin görmüşsündür. Binlerce farklı insan var. Pc hiç kullanmayan (genelde 30 yaş ve üstü) hiç tanışmamış işi olmayan veya sadece office ve basit işlemler için kullananlar var. Bunlar banka sitesi eft fatura yatırma işlemlerinden anlamıyor. Okusalar yapacaklar ama korkuyorlar. Çok kişi gördüm böyle. O yüzden MAL ibaresi kullanmamak gerekir. Her çeşit insanı düşünerek yapmak gerekir bazı şeyleri. Bankalar olayında ise sınav , aöf ve benzeri harçlar veya birebir bankalık işlemler var. Onlarıda sanala dökseler iyi olur.
Askere gittim dediğin insanları da gördüm 21.yy dasın herşey gelişirken bu çeşit basit şeylerde de geliştirmez zorundasın başka yolu yok yani ben beceremiyorsam bende malım abi
bu arada Aöf ödemeleri de Vakıfbank atm lerinden yapılıyor ben öyle yaptım :) bankayla hesap açma kredi çekme ve 12 bin yukarısı para verme dışında bir işlemin yok yani
ayrıca bilmiyorsa bile bankada saatlerce beklemek yerine faturavizyonda 1 tl komisyonla ödersin yani bilmiyorsanda sorarsın vs vs
belli bir koşuldaki toplumda yaşıyorsan o toplumyn koşullarını şartlarını öğrenmek adapte olmak zorundasın olamıyorsan şikayet de etmeyeceksin öyle tipler varki hem beceremez hemde böyle ona buna suç bulur ben onlara kızıyorum
SeRDaR tarafından 10/Ara/13 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Birinin yeğeni bilişim firmasından hisse almış herhalde. Gelsin klavyeler, iç olsun paralar ohh.
-
BeyinAdam bunu yazdıProBilisim bunu yazdısokoban bunu yazdı
Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur
Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.
kolayınıza gelince özelleştirsinler. he amk ülkeyi komple satalım zaten yarısını sattık elimide kalanı da satalım ne olacak ki dimi ?
kolaya kaçıp özelleştirecek yerde hısım akrabayı almasınlar memurluklara, dışarıda birsürü genç yetenek var. bunlara düzenleme getirsinler, gerekirse yabancı ülkelerden denetmen getirip (bizim denetmenler torpil geçmesin diye) bütün memurları rastgele zamanlarda denetlesinler, 3. uyarısını alanı siktir etsinler.
öyle olmuyor işte. amk ülke zaten mason yahudi uyruklu patronlarla dolu.Her tarafı zamanında zaptetmişler,halada zaptetmeye çalışıyorlar. birde ordan devlete yöneticimi getirecez. yukarda Serdar açıklamış, memur memuru denetleyemiyor. yaptığın iş kadar para verelim diyor devlet. bu seferde ayaklanıyor memur kesim. Yani göt büyütmeye alışmışlar, devlet maaşımızı tak diye yatırsın yiyip içip yatalım.Türkiye falan umrunda değil adamın.Hiçbir şekilde randımana oturtamazsın,üstelik Memurluk kanunlarıda musait değil buna. Devlet değiştirmeye çalışıncada, ayaklanıyor hepsi. %80-90 nı özelleşmezse Devlet yani Türkiye bu kamburlardan kurtulamaz, ülke hiçbir şekilde gelişemez. mesai saatinde cand crush saga oynar dururlar anca.