F Klavye Zorunluluğu Geliyormuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

saçmalığın daniskası , sonradan sonraya alışkanlığı değiştirmenin amacı nedir yani. Yurt dışından F klavye getirmeye niyetlenen arkadaşlara nacizhane önerim : " O ekmeği size yedirmezler, yapmayın."

exchanger tarafından 10/Ara/13 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Şu anda okul laboratuvarlarındaki bilgisayarların çoğu F klavye. Yalnız çocukların kafası bir hayli karışmakta. Okulda F klavye, diğer yerlerde Q klavye. Çocuk ne F klavyeyi iyi öğreniyor, ne de Q klavyeyi iyi öğreniyor. 

Bir de bu olay okullarda zorunlu olan el yazısı gibi olmasın. Çocuk okulda el yazısı yazıyor-okuyor, sonra dış dünyaya bakıyor ki hiç el yazısı yok. Kitaplar, gazeteler, tvler ... hep düz yazı. Yine ortaya bir karışıklık çıkıyor ki çöz çözebilirsen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Devlette denetleme mekanizması adam gibi çalışmaz kapağı Atanın hiç iş yapmasa bile emekli olduğu yattığı yerden kazandığı bir durum haline geldi yazık kendimiz ettik kendimiz bulduk 

memuru denetleyende memur aynı zihniyette olduğundan hiç bir şey değişmedi adamlarda çareyi özelleştirmede buldular özelleştirmelere karşıyım ama neresi özelleştiyse adamlar devletin yapamadığını kendileri yaptılar alıp başını yürüdüler 

suçlusu biziz hepimizn ya ailesinde memur var ya da kendisi memur böyle çalışıyor 

durum böyle demeyin öyle abiler çok iyiydide hizmet senelerce neden bugün git yarın gel mevzusunda oldu 

çözüm özelleşmede değildi kendimiz yaptık

arkadaşa katılıyorum koskoca başbakan bunlara değil başka şeylere takılması gerek bırak bunu bakan müdür düşünsün

ama f iyi dir 

SeRDaR tarafından 10/Ara/13 10:59 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam özelleştirmeye karşı değilim. Telekom dial-up lardan nereye geldi. Emin olun hala devlette olsa adsl yeni gelmiş olurdu belki de. Katı denetim olacak. Bi ara yaptığın işe göre maaş diye bir zarf attılar millet ayaklandı. yahu zaten işini yapıyorsan niye yırtıyorsun kendini. Gerçi bankalarda da aynı kuyruk olayı var. Özelleştirmeyide boşver herşeyi sanala döksünler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

hocam özelleştirmeye karşı değilim. Telekom dial-up lardan nereye geldi. Emin olun hala devlette olsa adsl yeni gelmiş olurdu belki de. Katı denetim olacak. Bi ara yaptığın işe göre maaş diye bir zarf attılar millet ayaklandı. yahu zaten işini yapıyorsan niye yırtıyorsun kendini. Gerçi bankalarda da aynı kuyruk olayı var. Özelleştirmeyide boşver herşeyi sanala döksünler.

Bankada olur özel sektör beğenmezsen gitmezsin devlet zorunlu hizmet vermek zorunda ayrıca devir sanal devir internetten yapılmayan iş mi kaldı hala insanımız 200 tl cc borcu ödemek fatura ödemek için mal gibi sıra bekliyorlar yazık. 

SeRDaR tarafından 10/Ara/13 11:02 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Bankada olur özel sektör beğenmezsen gitmezsin devlet zorunlu hizmet vermek zorunda ayrıca devir sanal devir internetten yapılmayan iş mi kaldı hala insanımız 200 tl cc borcu ödemek fatura ödemek için mal gibi sıra bekliyorlar yazık. 

Hocam askere gittinmi bilmiyorum ama gittiysen kesin görmüşsündür. Binlerce farklı insan var. Pc hiç kullanmayan (genelde 30 yaş ve üstü) hiç tanışmamış işi olmayan veya sadece office ve basit işlemler için kullananlar var. Bunlar banka sitesi eft fatura yatırma işlemlerinden anlamıyor. Okusalar yapacaklar ama korkuyorlar. Çok kişi gördüm böyle. O yüzden MAL ibaresi kullanmamak gerekir. Her çeşit insanı düşünerek yapmak gerekir bazı şeyleri. Bankalar olayında ise sınav , aöf ve benzeri harçlar veya birebir bankalık işlemler var. Onlarıda sanala dökseler iyi olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur

Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.

kolayınıza gelince özelleştirsinler. he amk ülkeyi komple satalım zaten yarısını sattık elimide kalanı da satalım ne olacak ki dimi ?

kolaya kaçıp özelleştirecek yerde hısım akrabayı almasınlar memurluklara, dışarıda birsürü genç yetenek var. bunlara düzenleme getirsinler, gerekirse yabancı ülkelerden denetmen getirip (bizim denetmenler torpil geçmesin diye) bütün memurları rastgele zamanlarda denetlesinler, 3. uyarısını alanı siktir etsinler.

DadasAdam tarafından 10/Ara/13 11:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Hocam askere gittinmi bilmiyorum ama gittiysen kesin görmüşsündür. Binlerce farklı insan var. Pc hiç kullanmayan (genelde 30 yaş ve üstü) hiç tanışmamış işi olmayan veya sadece office ve basit işlemler için kullananlar var. Bunlar banka sitesi eft fatura yatırma işlemlerinden anlamıyor. Okusalar yapacaklar ama korkuyorlar. Çok kişi gördüm böyle. O yüzden MAL ibaresi kullanmamak gerekir. Her çeşit insanı düşünerek yapmak gerekir bazı şeyleri. Bankalar olayında ise sınav , aöf ve benzeri harçlar veya birebir bankalık işlemler var. Onlarıda sanala dökseler iyi olur.

Askere gittim dediğin insanları da gördüm 21.yy dasın herşey gelişirken bu çeşit basit şeylerde de geliştirmez zorundasın başka yolu yok yani ben beceremiyorsam bende malım abi

bu arada Aöf ödemeleri de Vakıfbank atm lerinden yapılıyor ben öyle yaptım :) bankayla hesap açma kredi çekme ve 12 bin yukarısı para verme dışında bir işlemin yok yani 

ayrıca bilmiyorsa bile bankada saatlerce beklemek yerine faturavizyonda 1 tl komisyonla ödersin yani bilmiyorsanda sorarsın vs vs 

belli bir koşuldaki toplumda yaşıyorsan o toplumyn koşullarını şartlarını öğrenmek adapte olmak zorundasın olamıyorsan şikayet de etmeyeceksin öyle tipler varki hem beceremez hemde böyle ona buna suç bulur ben onlara kızıyorum

SeRDaR tarafından 10/Ara/13 11:33 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Birinin yeğeni bilişim firmasından hisse almış herhalde. Gelsin klavyeler, iç olsun paralar ohh.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    ProBilisim bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur

Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.

kolayınıza gelince özelleştirsinler. he amk ülkeyi komple satalım zaten yarısını sattık elimide kalanı da satalım ne olacak ki dimi ?

kolaya kaçıp özelleştirecek yerde hısım akrabayı almasınlar memurluklara, dışarıda birsürü genç yetenek var. bunlara düzenleme getirsinler, gerekirse yabancı ülkelerden denetmen getirip (bizim denetmenler torpil geçmesin diye) bütün memurları rastgele zamanlarda denetlesinler, 3. uyarısını alanı siktir etsinler.

öyle olmuyor işte. amk ülke zaten mason yahudi uyruklu patronlarla dolu.Her tarafı zamanında zaptetmişler,halada zaptetmeye çalışıyorlar. birde ordan devlete yöneticimi getirecez. yukarda Serdar açıklamış, memur memuru denetleyemiyor. yaptığın iş kadar para verelim diyor devlet. bu seferde ayaklanıyor memur kesim. Yani göt büyütmeye alışmışlar, devlet maaşımızı tak diye yatırsın yiyip içip yatalım.Türkiye falan umrunda değil adamın.Hiçbir şekilde randımana oturtamazsın,üstelik Memurluk kanunlarıda musait değil buna. Devlet değiştirmeye çalışıncada, ayaklanıyor hepsi.   %80-90 nı özelleşmezse Devlet yani Türkiye bu kamburlardan kurtulamaz, ülke hiçbir şekilde gelişemez. mesai saatinde cand crush saga oynar dururlar anca.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
Toplam Hit: 2789 Toplam Mesaj: 24