F Klavye Zorunluluğu Geliyormuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Memurların tıpkı özel sektör gibi işten atılmaları kolaylaşacak müdürleri binecek tepesine 657 de köklü değişiklik şart bence günümüz memurlarından bazıları gerçekten hakediyor benim kendi akrabalarım da öyle yani babasının çiftliği gibi kurumda çalışıyor istediği saatte gelip istediği saatte çıkıyor yatıyor yani 

özelleşmemeli ama mevzuatta köklü değişiklik şart hatayı göz yuman yöneticiyede ceza verilsin şikayet mekanizması gelişsin özel sektörde beğenmezsen başka firmaya gidersin ama devlette de vatandaşlıktan mı çıkalım polis işini yapmıyorsa başka merci yok vergi memuru maliye işini yapmıyorsa başka kurum yok yani bunlar özelleşemezde binecek tepesine devlet kısaca 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

hocam özelleştirmeye karşı değilim. Telekom dial-up lardan nereye geldi. Emin olun hala devlette olsa adsl yeni gelmiş olurdu belki de. Katı denetim olacak. Bi ara yaptığın işe göre maaş diye bir zarf attılar millet ayaklandı. yahu zaten işini yapıyorsan niye yırtıyorsun kendini. Gerçi bankalarda da aynı kuyruk olayı var. Özelleştirmeyide boşver herşeyi sanala döksünler.

Bankada olur özel sektör beğenmezsen gitmezsin devlet zorunlu hizmet vermek zorunda ayrıca devir sanal devir internetten yapılmayan iş mi kaldı hala insanımız 200 tl cc borcu ödemek fatura ödemek için mal gibi sıra bekliyorlar yazık. 

Hocam askere gittinmi bilmiyorum ama gittiysen kesin görmüşsündür. Binlerce farklı insan var. Pc hiç kullanmayan (genelde 30 yaş ve üstü) hiç tanışmamış işi olmayan veya sadece office ve basit işlemler için kullananlar var. Bunlar banka sitesi eft fatura yatırma işlemlerinden anlamıyor. Okusalar yapacaklar ama korkuyorlar. Çok kişi gördüm böyle. O yüzden MAL ibaresi kullanmamak gerekir. Her çeşit insanı düşünerek yapmak gerekir bazı şeyleri. Bankalar olayında ise sınav , aöf ve benzeri harçlar veya birebir bankalık işlemler var. Onlarıda sanala dökseler iyi olur.

Askere gittim dediğin insanları da gördüm 21.yy dasın herşey gelişirken bu çeşit basit şeylerde de geliştirmez zorundasın başka yolu yok yani ben beceremiyorsam bende malım abi

bu arada Aöf ödemeleri de Vakıfbank atm lerinden yapılıyor ben öyle yaptım :) bankayla hesap açma kredi çekme ve 12 bin yukarısı para verme dışında bir işlemin yok yani 

ayrıca bilmiyorsa bile bankada saatlerce beklemek yerine faturavizyonda 1 tl komisyonla ödersin yani bilmiyorsanda sorarsın vs vs 

belli bir koşuldaki toplumda yaşıyorsan o toplumyn koşullarını şartlarını öğrenmek adapte olmak zorundasın olamıyorsan şikayet de etmeyeceksin öyle tipler varki hem beceremez hemde böyle ona buna suç bulur ben onlara kızıyorum

Aynen orası öylede işe senin benim bildiğimi başkaları bilmiyor. Öğretmek gerek ya da artık eski nesile birşey diyemiyorum. Bence memurların rahatlığını bozacak (işten atılma kaygısı) işlemlerin olması gerekiyor. Özel sektörde gözünün yaşına bakılmaksızın kapıya konuyorsun. Devlet işlerinde öyle kaygı yok. Yapılacak çok iş varda bunu hangi devlet yapacaksa artık

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu klavye olayı erasmustayım tanıştığım yabancılar kadarıyla çoğu millet kendi klavyesini kullanıyor, bizdeyse nedense Q klavye daha yaygın. Bence doğru bir hamle sonuçta klavyeler tasarlanırken o dilin harflerinin kullanım sıklığıyla, çeşitli harf kombinasyonlarının klavyede kangi parmakla eşleşirse daha verimli olur çalışması yapılarak belirleniyor. Destekliyorum bu projeyi, hele ki devlet dairesinde sürekli türkçe yazışmaların yapıldığı bir yerde iş düzeninin menfaatine olacaktır.

Toplam Hit: 2791 Toplam Mesaj: 24