F Polisi, F Savcısı, F Cemaati Orduyu Çökertmek İstiyor
-
Gizli Tanık Numarası...
Ölüm kalım hesaplaşmasıdır savaş...
İnsanoğlu ölmemek ve öldürmek için ne gerekiyorsa yapar, elinden geleni ardına koymaz...
Türkiye’de yıllardan beri süregelen bir terör savaşı var...
Terör savaşı, klasik savaştan daha kahpecedir, çünkü sivilleri de kapsar ve cephesi yoktur...
*
Peki, Türkiye’de terör savaşını kim istemiştir?..
Ben mi istedim?..
Biz mi istedik?..
TSK mi istedi?..
Terör savaşını isteyenlerin lideri bugün hapishanededir; gerçekte sivil halkı, suçsuz insanları, kadını, çoluğu çocuğuyla, annesi ve bebeğiyle katleden terörist bir canidir...
Bir cani rahat uyuyabilir mi?..
Rüyalarında ne görür?..
Yoksa kâbus mu görür?..
*
Önünde kimi engeller bile olsa, demokratik yol ve yöntemleri zorlayacağına terörü yeğleyen ve kullanan kişilere söylenecek laf yok...
Biz daha Anadolu’daki terörün gerçek öykülerini bilmiyoruz; çünkü terörle görevi gereği çatışmak zorunda kalanların, hayatta kalmak için yeğledikleri açık ya da gizli eylemlerinden haberimiz yok...
Kim bilir neler oldu, neler yaşandı?..
İnsanların kimliğinde saklı canavarlık eğilimleriyle merhamet duygularının kördüğümleri kim bilir nasıl ve hangi yöntemlerle çözüldü?..
Kin ve intikamla sevecenlik ve bağışlayıcılık duygularının karmaşasında kördüğümleşen kişiliklerin öyküleri binlerce Holivut filminin senaryolarını oluşturabilir...
*
Peki, ama bu can pazarında yaşamış insanımıza bugün reva gördüğümüz muamele nedir?..
Bir terörist postu kurtarmak için teslim oluyor...
F Devleti el altından kurcalıyor:
- Gizli tanık olabilir misin?..
Ne demek gizli tanık?...
Kimliği açıklanmayan terörist düşman saydığı askeri görevliyi mahkemede kötüleyecek, suçlayacak, jurnallayacak, mahkûm edecek...
Hayatını barış için, Cumhuriyet Türkiyesi için, görev için, bu topraklar için tehlikeye atan her rütbeden askerler topun ağzındalar...
*
Çıldırdık mı biz?..
Kim icat etti şu ‘gizli tanık’ numarasını?..
Kimsenin bilmediği kuytulara sığınmış bir eski teröristin öç almaya şartlanmış tanıklığıyla mahkeme karar verebilir mi?..
*
Ordumuz sanki düşman ordusu...
Teröre karşı görevini üstlenen asker de düşman askeri...
AKP Türkiyesi’nde F polisi, F savcısı, F cemaati orduyu göçertmek istiyor...
Bu oyunu göremeyen Türklere gelince...
Vah bizlere...
c/p yapılmıstır
kaynak:İlhan Selçuk
-
:) Allahım ya
mantıkszlığa bakın ordu çökecekmiş a.q ordu çökerse Ülke diye bişi kalmaz
kaynak belgelere dayansın oturup yazarlara değil
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------:) Allahım ya
-----------------------------Alper nasıl bir mantıksızlığa bağladın onu anlamadım Adolf Hitler'de orduyu Polis gücüyle ele geçirmiştir devletin tüm kurumlarına el atmıştır tek lider olmuştur.Yani ordunun çökmesi değil olay ele geçirmedir olay..
-
bize bir şey olmaz veya kimseye bir şey olmaz düşüncesi ülkeyi bu rakteye getirdi evet herkese her şey olabilir. TSK da zamanla bu cemaatin sayesinde etkisizleştirilebilir
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------nasıl bi belgeye dayansın mesela ?
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------nasıl bi belgeye dayansın mesela ?
-----------------------------görüntülü ve sesli :)
hoca bir zamanlar dedilerki feytullah gülen cumhuriyeti yıkmak istiyo felan inanmadım çünkü hiç öyle bir şeyine rastlamadım
bi video linki verdiler tahribatda forumda tartışıyoruz sesli görsel tekrar tekrar izledim ve ikna oldum harbiden söylenenler doğruymuş dedim çünkü kendi ağızından duydum
sağcı yazarlar başka yazar solcular başka yazar birbirlerini eleştirirler ha buna inanmıyon diğerlerinemi inanıyon yoo hepsi aynı bok :)
yazılı belgelerede inanmıyom artık sahte belgeler çok piyasada görsel varmı görsel? :)
-
Alper
f.g. nin onlarca video su var bu ulkeyi soyle ele gecirecegiz, orumcek aglari gibi saracagiz can damarlarina girecegiz diye demec vardigi.
al sana kanit
duzeltme :
sahte belgenin gorselini istemissin de yok ki oyle birsey olsa gizli tanik olmazdi zaten.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Alper
f.g. nin onlarca video su var bu ulkeyi soyle ele gecirecegiz, orumcek aglari gibi saracagiz can damarlarina girecegiz diye demec vardigi.
al sana kanit
duzeltme :
sahte belgenin gorselini istemissin de yok ki oyle birsey olsa gizli tanik olmazdi zaten.
-----------------------------under f.g hakkında bende farklı birşey dememdim zaten :) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben bilmiyordum öğrendim inandım
-
f.g nin meşhur lafıdır nihai hedefe ulaşmak için her yol mübahtır...anladınız siz onu
-
seviyorum bu şarkıyı :)
yepyeni bir insanımız var
akıl yolundan öylesine uzaklar
aralarında hoş bir uyum var
ayıp değil mi? hiç mi umursamazlar?! -
http://www.youtube.com/watch?v=whfGOOjGTC4
şu videoyu sizinle paylaşmak istiyorum , adam derki ula cumhuriyet yıkılurmi? genelkurmay yıkılurmi? ordu yıkılurmi?