folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder F Polisi, F Savcısı, F Cemaati Orduyu Çökertmek İstiyor

F Polisi, F Savcısı, F Cemaati Orduyu Çökertmek İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

başbuğ paşam yanılmıyorsam bir kaç ay önceki basın toplantısında o malum cemaate bi gönderme yapmıştı bazı kesimler hiç heveslenmesin biz laiklikten yana tarafız demişti. bu sebeple bi taraflarınıda yırtsalar bi halt edemezler anca mide bulandırı o malum cemaat.paşamın bu sözlerini anlayan anladı zaten.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    acaba diyorum kendime bu insanın peşinden koşanlar bunları bilmiyomu yoksa bildiği haldemi peşinden koşuyo

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------
    acaba diyorum kendime bu insanın peşinden koşanlar bunları bilmiyomu yoksa bildiği haldemi peşinden koşuyo
    kimi biliyo kimide bilmiyo bu durumda bilipte yapan hain oluyo ama şu anki düzende bunlar itibar görüyo malesef.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

bildiği halde koşuyor pkk sempatizanı kürdü ve şeriatçı vatandaşı bana sorabilirsin ben ikisinin tam ortasında yaşıyorum fatih yavuz selim mahallesi bilenler bilir benim sağımda çarşamba,ismail ağa solumda haydar ve çevresi var ve ben tam ortasındayım ikisinide görüyorum..ve gene söylüyorum dertleri sadece şeriat değil öyle salak bir düşünceleri varki adamlar padişahlık sisteminin dönmesi gerektiğini düşünyorlar ne gerek var diyor adam bizim seçmemize zaten seçilisi geliyordu zamanında..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    girdap diye bir film var onu izlemek lazım

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

yazarda çok sağlam ayakkabi dimi :) f konusuna birşey diyemem, elbetteki her hükümet kadrosunu kendi istediği gibi şekillendirir, yoksa hakim olmaz,

bundan önceki hükütmeler cokmu farkliydi ? anayasa mahkemesi üyeleri, yök, savcilar, polisler vb. önemli kodrolara kemalizst şahislar getirilmedimi ? en kötü olanda kemalist zulmudur. yoktan yere dayatmaci bir anlayişi kim isterki evet akpye oy veren halkta aynen böyle düşünüyor. fazla değil kemalist rejimin hakim olduğu döneme gidelim.. kürtçe yasaklandi(ne kürtüm ne kürtçüyüm), alevilere zulm edildi(alevide değilim), laiklik kanadiyla (dinci düşmanli yayıldı)[laikliğe değil laikciliğe karşıyım] ve saçma sapan yasaklar. kısacasi türkçe konusacak, sünni olacak, laik olacak, atatürkçü olacak [bunu başka yerlere çekmeyin] yani tektip bir türk ırkı yapılandırılmaya calişilindi, ama bunu başaramadilar ve halkin idradesiylede hiçbir zaman başaramazlar.. halk böyle insanlari hep indirmiştir.. [1950 secimlerin deki oy farkını anlarsiniz]

yaziyi oturduğu yerden okuyanlar için not: benim savunduğum liberal bir türkiye olmasi isteyen kipasini taksin isteyen namaz takkesini, isteyen laik olsun isteyen başörtüsü taksın kimsenin özel inanişlari birbaşkasini enterese etmesin, ordu meselesine gelirsek kimsenin orduyla bir sorununun olduğunu zannetmiyorum ama ordunun tarhi boyuna hükümetle hep bir sorunu olmuştu, sipariş darbeleri daha unutmadik... 

In every job there is a no
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

GeForce bunu yazdı:
    f.g nin meşhur lafıdır nihai hedefe ulaşmak için her yol mübahtır...anladınız siz onu

ozamn usta g*tünüde verır bu husta f.g abimiz :D :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Sene 2009...

Çok öngörülü ve doğru analizler yapan forum üyelerinin varlığı beni mutlu etti.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı

Sene 2009...

Çok öngörülü ve doğru analizler yapan forum üyelerinin varlığı beni mutlu etti.

lakin sorsan karşı tarafa yine suçlu biziz

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

:) Allahım ya

mantıkszlığa bakın ordu çökecekmiş a.q ordu çökerse Ülke diye bişi kalmaz

kaynak belgelere dayansın oturup yazarlara değil

dayandı mı?