F Polisi, F Savcısı, F Cemaati Orduyu Çökertmek İstiyor
-
başbuğ paşam yanılmıyorsam bir kaç ay önceki basın toplantısında o malum cemaate bi gönderme yapmıştı bazı kesimler hiç heveslenmesin biz laiklikten yana tarafız demişti. bu sebeple bi taraflarınıda yırtsalar bi halt edemezler anca mide bulandırı o malum cemaat.paşamın bu sözlerini anlayan anladı zaten.
-
acaba diyorum kendime bu insanın peşinden koşanlar bunları bilmiyomu yoksa bildiği haldemi peşinden koşuyo
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------
acaba diyorum kendime bu insanın peşinden koşanlar bunları bilmiyomu yoksa bildiği haldemi peşinden koşuyo
kimi biliyo kimide bilmiyo bu durumda bilipte yapan hain oluyo ama şu anki düzende bunlar itibar görüyo malesef. -
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------bildiği halde koşuyor pkk sempatizanı kürdü ve şeriatçı vatandaşı bana sorabilirsin ben ikisinin tam ortasında yaşıyorum fatih yavuz selim mahallesi bilenler bilir benim sağımda çarşamba,ismail ağa solumda haydar ve çevresi var ve ben tam ortasındayım ikisinide görüyorum..ve gene söylüyorum dertleri sadece şeriat değil öyle salak bir düşünceleri varki adamlar padişahlık sisteminin dönmesi gerektiğini düşünyorlar ne gerek var diyor adam bizim seçmemize zaten seçilisi geliyordu zamanında..
-
girdap diye bir film var onu izlemek lazım
-
yazarda çok sağlam ayakkabi dimi :) f konusuna birşey diyemem, elbetteki her hükümet kadrosunu kendi istediği gibi şekillendirir, yoksa hakim olmaz,
bundan önceki hükütmeler cokmu farkliydi ? anayasa mahkemesi üyeleri, yök, savcilar, polisler vb. önemli kodrolara kemalizst şahislar getirilmedimi ? en kötü olanda kemalist zulmudur. yoktan yere dayatmaci bir anlayişi kim isterki evet akpye oy veren halkta aynen böyle düşünüyor. fazla değil kemalist rejimin hakim olduğu döneme gidelim.. kürtçe yasaklandi(ne kürtüm ne kürtçüyüm), alevilere zulm edildi(alevide değilim), laiklik kanadiyla (dinci düşmanli yayıldı)[laikliğe değil laikciliğe karşıyım] ve saçma sapan yasaklar. kısacasi türkçe konusacak, sünni olacak, laik olacak, atatürkçü olacak [bunu başka yerlere çekmeyin] yani tektip bir türk ırkı yapılandırılmaya calişilindi, ama bunu başaramadilar ve halkin idradesiylede hiçbir zaman başaramazlar.. halk böyle insanlari hep indirmiştir.. [1950 secimlerin deki oy farkını anlarsiniz]
yaziyi oturduğu yerden okuyanlar için not: benim savunduğum liberal bir türkiye olmasi isteyen kipasini taksin isteyen namaz takkesini, isteyen laik olsun isteyen başörtüsü taksın kimsenin özel inanişlari birbaşkasini enterese etmesin, ordu meselesine gelirsek kimsenin orduyla bir sorununun olduğunu zannetmiyorum ama ordunun tarhi boyuna hükümetle hep bir sorunu olmuştu, sipariş darbeleri daha unutmadik...
-
GeForce bunu yazdı:
f.g nin meşhur lafıdır nihai hedefe ulaşmak için her yol mübahtır...anladınız siz onu
-----------------------------ozamn usta g*tünüde verır bu husta f.g abimiz :D :D
-
Sene 2009...
Çok öngörülü ve doğru analizler yapan forum üyelerinin varlığı beni mutlu etti.
-
UmutxTR bunu yazdı
Sene 2009...
Çok öngörülü ve doğru analizler yapan forum üyelerinin varlığı beni mutlu etti.
lakin sorsan karşı tarafa yine suçlu biziz
-
DJ_Alper bunu yazdı
:) Allahım ya
mantıkszlığa bakın ordu çökecekmiş a.q ordu çökerse Ülke diye bişi kalmaz
kaynak belgelere dayansın oturup yazarlara değil
dayandı mı?