F-Security Yi Deneyen Varmı?
-
Hacilar comodo suan piyasada en saglam birkac firewall dan birisidir...suan avira + comodo kullaniyorum.Avirayi harbi sevdim :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Hacilar comodo suan piyasada en saglam birkac firewall dan birisidir...suan avira + comodo kullaniyorum.Avirayi harbi sevdim :D
-----------------------------hocam cok kasıyormu avira ? kısmetse ay başında indiricem..bir kaç bilgi verirmisin acaba..
-
eXeLanS bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
eXeLanS bunu yazdı:
0m3r bunu yazdı:
-----------------------------renenin yoruma katılıyorum.
Avira ile comodo iyi iş çıkartıo bende tavsiye ederim
-----------------------------Bu comodo'yu kurdum ama hoşuma gitmedi kaldırdım, ama güvenlik merkezinde hala açık gözüküyo bunu bi türlü kaldıramadım.Nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı??
Hoca windos hizmetlerinden "windows yönetim yardımcıları" ve "güvenlik merkez" hizmetlerini durdur, hizmetleri durdurduktan sonra bilgisayarımı açıp c:\windows\system32\wbem\repository klasörüne git, repository içindeki klasörü sil ve sistemini yeniden başlat. (Yalnızca klasörü sil diğerlerini elleme)
-----------------------------Olmuyo hoca onu denemiştim.Ayrıca Repository içinde klasör yok, olanlarıda windows sildirmiyor..
Dediğim servisleri devre dışı bırakıpta denedin dimi? öyleyse birde şu linki incele hoca http://forums.comodo.com/help_for_v3/cfp_3_shows_up_in_security_center_after_uninstall-t19445.0.html;msg133358#msg133358 -
10mb ram yiyor hoca kasmiyor , oldukca guzel tavsiye ederim.