F16lardan Gabar Dagina Dusen Fuzeler Nere Girio?
-
giren çıkmıo amele :D ondan dertleri çok büyükkk
-
LYCRa
yaw ne soktuk bunlara burda.. eline taşı alan soktu bunların götüne burdaaa..
ya sen nerelisin bilecikle alakan var mı?
biz de 4 otobüs yakmıştık piçler apo posteri gösteriyodu otobüsün camından bileciğin bozüyük ilçesinde yakmadan önce bi de tşlamışlardı ondan sordum ulen şimdi hatırladım kan gövdeyi götürüyodu bea
-
Kaleden :D
-
kale neresi ya cahilliğime verin
-
bak şimdi domalan bi pkklı görürsen kale onun götü oluyo tam olarak
sen de oraya sokuyon füzeyi
aslında bööle bi oyun yapmak lazım -
SİZ kfur ediyonuzda bana sölemionnuz he O amına kodum pkk lıların gotune fuze giriyor benim haberim yok neysek thrbt var yoksa bizim fuzede yatıyodu neyseki duyduda kalktı ayağa bende bir füze atyım analarının amlarına ak pkklıları
-
amele dediğin türden bi flash oyun olur aslında
pek yakında... :d -
ya bende pek haber izlemiyorum operasyon olacagını biliyordum da ne zaman başladı operasyon birde İran da bizlemi birlikte?
-
22 yıldır bunların götü öle bi kalktıki ağalar,o göt ne füzeler alır bi bilseniz!Avrupada şimdi yağladı ya onları,girip çıkanın haddi hesabı olmaz :)))
Apo ipnesinin sadık köpekleri bakalım şimdi napcak,şimdi gelsin de talabani ve barzani savunsun bakalım-30 bin insanın ahı nasıl çıkarılıyo görsünler,beşikteki çocu öldürmek nelere mal oluyo görsünler,köylerde halkı askeriz deyip tek hanede toplayıp kurşuna dizmek ne oluyo görsünler,33 askere 5700 mermi sıkmak ne demek görsünler!Dilerim ki Rabbimden kökten kazınır,şayet ordu çoşarsa eminim ben Türki Cumhuriyetlerle de iş birliği yapılacak---4 yıldır TSK susuyo arkadaslar,herkes onun yetkilerini kısıtlamak için götünü yırtıyo bilmiyom farkındamısınız!Şu ordu olmasa neler olurdu bi düşünün...Şükür ki Dünya'da her bakımdan söz sahibi,herkesin ürktüğü bi ordumuz var!Artık her akşam haberlerde şehit haberlerine son verecekler Allahın izniyle! -
Abi edit yapamıcam mı ben? IE editleyemio Opera editleyemio Firefox editleyemio.. Ne oluo burdaaaaa
Toplam Hit: 2897 Toplam Mesaj: 23