folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder F16lardan Gabar Dagina Dusen Fuzeler Nere Girio?

F16lardan Gabar Dagina Dusen Fuzeler Nere Girio?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    22 yıldır bunların götü öle bi kalktıki ağalar,o göt ne füzeler alır bi bilseniz!Avrupada şimdi yağladı ya onları,girip çıkanın haddi hesabı olmaz :)))
    Apo ipnesinin sadık köpekleri bakalım şimdi napcak,şimdi gelsin de talabani ve barzani savunsun bakalım-30 bin insanın ahı nasıl çıkarılıyo görsünler,beşikteki çocu öldürmek nelere mal oluyo görsünler,köylerde halkı askeriz deyip tek hanede toplayıp kurşuna dizmek ne oluyo görsünler,33 askere 5700 mermi sıkmak ne demek görsünler!Dilerim ki Rabbimden kökten kazınır,şayet ordu çoşarsa eminim ben Türki Cumhuriyetlerle de iş birliği yapılacak---4 yıldır TSK susuyo arkadaslar,herkes onun yetkilerini kısıtlamak için götünü yırtıyo bilmiyom farkındamısınız!Şu ordu olmasa neler olurdu bi düşünün...Şükür ki Dünya"da her bakımdan söz sahibi,herkesin ürktüğü bi ordumuz var!Artık her akşam haberlerde şehit haberlerine son verecekler Allahın izniyle

----------------------
    C_e_z_a

amin kardeşim inşallah o günleride görcez

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    çıktım indir ağacına yedim hamını mamını (m.ali erbil)

girdik kuzey ırağa koduk amlarına mamlarına :D (made in zirvesoft.)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2899 Toplam Mesaj: 23