Fabia 1.2 Benzinli Alınırmı ?
-
beyler 2009-2013 arası fabia bakıyorum bu arabaları kullanan varmı? Kronik hatası mevcut mu? Alırken fabialara için nelere dikkat edilmeli? Zırt pırt arıza çıkarır mı? Birde benzin , tüp yakıt olarak nasıldır
-
ben bunların 1.2 lerini çok beğeniyırum. piyasada çok var. ve hepsi taş gibi sağlam ekonomik arabalar.
birçok kişiden duyduğuma göre vw nin birçok parçası uyuyormuş bunlara.
-
zalimadam bunu yazdı
ben bunların 1.2 lerini çok beğeniyırum. piyasada çok var. ve hepsi taş gibi sağlam ekonomik arabalar.
eyv hocam, parasına göre alınacak bir araba gibi duruyor biraz alış-satışı zayıf bir araba heralde
-
ibrahimeren bunu yazdızalimadam bunu yazdı
birçok kişiden duyduğuma göre vw nin birçok parçası uyuyormuş bunlara.vs
eyv hocam, parasına göre alınacak bir araba gibi duruyor biraz alış-satışı zayıf bir araba heralde
fiyatları uygun hocam skodalar ıyıdır canavar gıbı arabadır. sacma sapan arabalara anasının amı gıbı fıyat ıstıyorlar kımsede ayar yok tutulmaması pek onemlı degıl parca olayına bak derım gercı ne kadar degıstırıyorsun allah askına parcada olsa kazan yapsan sıgortan oduyor
-
Bende 2005 model 1.4 benzinli 100 beygir fabia var. 3 senedir sorunsuz biniyorum. Öneririm hocam parca skntisi yok piyasasi da iyi
-
ibrahimeren bunu yazdızalimadam bunu yazdı
yok yok değil. piyasası iyi ,fena değil.
ciddi anlamda sağlam ve özellikli arabalar. hani içine binersin beklemediğin özllerikler ler olur ya şaşırıssın, hah işte skodalarda böyle arabalar.
ben hem fiyatlarını uygun buluyor hemde sağlamlıklarına şaşırıp kalıyorum. ama bakımlısını bulman çok önemli.
bu tür arabalar genelde haşat edilip öyle satışa bıraklılır. ihtiyaçtan satılık temizini bulursan al düşünme bence. cidden sağlam ve güzel arabalar.
-
hazır konusu açılmışken, bende bir soru sorayım. normalde büyük salon tipi araçlar hoşuma gidiyor. ama şu 3 "küçük" araç için;
güvenlik,
parça,
motoru ve yürüyen parçalarım sağlamligi,
benzin gaz dizel! tüketimi,
şasesi,
ikinci elleri açısından
ele alabilir, yorumlayabilir misiniz?
Araçlar:
hundai getz
daihatsu sirion,←_← özellikle bu .
mercedes smart, virajlarda devriliyor mu dediler ne. ;D
model yıl paket önemli değil.
tskler
RitmFarbRacourci tarafından 14/Şub/16 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
@hipokondriyak parça fiyatlarına şimdi baktım baskı balata seti pejodan daha ucuzmuş.
@salihgs hocam senin arabanın piyasası nedir binici olarak ? birde 1.2 mi 1.4 mü daha iyi
@zalimadam hocam araba bulursam pazarlık için adamın telefonu sana atacam , sen adamla 2-3 kere konuşsan fiyatı kırarlar gibime geliyor :D
-
Skodalara dışıardan bakar beğenmezsin. Ama içine binince "lan bunuda mı koymuşlar?" dersin :)
VV gibi balon fiyat yok bunlarda. Fiyatı neyse o. İşin şaşılacak tarafı full arabayı ucuza bulabiliyorsun.
Abim 2004 Octavia aldı 25000 civara. 2 yıl olacak aşağı yukarı. Tertemiz. Araba full+full sanırım. Yağmur sensörü park sensörü, sunroof falan ne ararsan var.
-
bi ara görüşelim ibram. araba konusunda bi sürü sorum var :F
-
ikinci el piyasası biraz ağır gidiyor diye biliyorum ama gerçekten güzel araçlar yakıtı kokluyorlar ve içi çok ferah arabalar.